Încarcă acum
×

Compatibilitate zodii – Ce zodii se casatoresc in 2024

Distribuie :

Se apropie cu pași repezi Anul 2024 și cu toții așteptăm cu nerăbdare să vedem ce ne rezervă. Am trecut cu bine peste anul 2023 și suntem pregătiți să începem o nouă etapă cu un optimism crescut în toate aspectele vieții noastre. Nu vorbim doar despre carieră sau sănătate, ci și despre viața noastră amoroasă, care a avut parte de provocări pentru cuplurile atât căsătorite, cât și necăsătorite.

Așa că hai să vedem ce spune astrologul horoscopul dragostei 2024 despre fiecare zodie și să ținem minte că indiferent de ce ne aduce viitorul, o atitudine pozitivă este întotdeauna calea de urmat.

Berbec

Începutul anului va fi destul de ok pentru cei îndrăgostiți, iar lunile aprilie, mai, august, septembrie și decembrie promit să aducă momente uimitoare. Desigur, cuplurile căsătorite pot întâmpina mici provocări, dar până în al treilea trimestru, lucrurile se vor îmbunătăți atât pentru ele, cât și pentru cele necăsătorite. Spre sfârșitul anului, cuplurile căsătorite pot planifica chiar o călătorie împreună, iar cei necăsătoriți vor avea șansa să petreacă timp de calitate împreună.

Taurul

La începutul anului, pot apărea mici certuri în cuplu, dar nimic alarmant. Până în al patrulea trimestru, se pot ivi unele dispute, inclusiv chestiuni legale, dar lucrurile vor lua o turnură mai bună în cele din urmă.

Gemeni

Anul acesta va fi plin de urcuri si de coborasuri pentru cei îndrăgostiți. Unele cupluri ar putea decide să se căsătorească, însă cei căsătoriți ar putea să observe schimbări în atitudinea partenerilor lor, iar ego-ul poate deveni o problemă. Martie nu pare a fi o lună prea bună pentru relații, dar, surpriză, pe 14 aprilie, cineva strain ar putea să îți intre în viață. În lunile mai și iunie, cuplurile căsătorite se vor distra și vor aprofunda legătura. Spre sfârșitul anului, pare să fie o perioadă bună pentru clopotele de nuntă.

Rac

Anul începe cu dragoste între soț și soție, dar în februarie pot apărea unele neînțelegeri. Până pe 23 mai, cuplurile ar putea întâmpina zile mai puțin bune, iar până pe 20 iunie, vor fi unele reglementări. Cuplurile căsătorite se vor apropia mai mult unul de celălalt. Pe 19 decembrie, cei aflați într-o relație pot trece printr-o perioadă cu suișuri și coborâșuri.

Leu

Totul pare să meargă bine pentru acest semn. Până în iunie, cei care discută despre căsătorie cu cineva ar putea avea parte de un moment propice pentru finalizare. Până în septembrie, relația ta va fi foarte puternică. Cuplurile căsătorite vor simți o atracție crescută unul față de celălalt. În octombrie, cei aflați într-o relație vor fi foarte fericiți, dar cei căsătoriți pot întâmpina mici probleme. Până la finalul anului, diferențele de opinii pot crea tensionă, dar asta nu va dura mult și se va schimba.

Fecioara

Viața amoroasă începe bine în acest an. Până în al doilea trimestru, lucrurile pot deveni mai dificile, cu certuri posibile, dar totul se va rezolva mai târziu. Luna mai aduce provocări pentru cuplurile căsătorite, iar în octombrie, acestea pot avea o ceartă serioasă. Până la finalul anului, problemele la locul de muncă pot afecta indirect viața căsătorită, așa că e bine să fii atent. Cei într-o relație, însă, se pot bucura de un an excelent până la sfârșit.

Balanta

Începutul de an este excelent atât pentru cei căsătoriți, cât și pentru cei necăsătoriți. În aprilie, cei într-o relație vor petrece timp de calitate și vor crea amintiri frumoase împreună. Până la finalul anului, lucrurile vor rămâne bune pentru cei aflați într-o relație, dar cei căsătoriți pot întâmpina mici dificultăți. Cu toate acestea, nu va dura mult și scenariul se va schimba cu adevărat.

Scorpion

La începutul anului, toți suntem curioși cu privire la cuplurile căsătorite. Pe măsură ce ne apropiem de al doilea trimestru, relațiile noastre vor deveni și mai puternice. Însă, pentru cei într-o relație de dragoste, se anunță o ceartă sau un dezacord, ceea ce poate fi puțin stresant. Acest trend pare să continue până în noiembrie, deși subiectele de dispută s-ar putea să se fi schimbat. În ciuda acestui fapt, pentru cei căsătoriți, totul va fi bine chiar și în noiembrie. Totuși, până la finalul anului, te poți confrunta cu suișuri și coborâșuri, așa că încearcă să rămâi calm și să gestionezi cu înțelepciune temperamentalul tău.

Săgetător

Anul Nou începe cu bine în ceea ce privește dragostea și căsătoria. Partenerii tăi vor fi alături de tine, iar planurile de călătorie împreună pot fi pe ordinea de zi. La mijlocul anului, lucrurile vor fi bune pentru cei căsătoriți, dar este important să ai răbdare. Același sfat se aplică și îndrăgostiților, deoarece aceasta poate fi o perioadă de lupte datorită diferențelor de opinii. Până în august-septembrie, va fi bine, iar partenerii și soții tăi vor fi sprijinitori. Pe măsură ce anul se apropie de sfârșit, pot apărea câteva neînțelegeri între cuplurile căsătorite.

Capricornul

La începutul anului, cei care își caută partenerul potrivit îl pot întâlni pe singurul. Oamenii căsătoriți vor fi, de asemenea, fericiți. Luna martie se anunță ok atât pentru cei căsătoriți, cât și pentru cei necăsătoriți, dar poate fi îmbunătățită cu puțină muncă din partea ta. Până în jumătatea lunii aprilie, lucrurile pot deveni valoroase și pline de amintiri, mai ales pentru cei singuri care își caută partenerul de viață.

Vărsător

Pentru Vărsător, începutul anului pentru cei căsătoriți este prevăzut să fie fericit. Timpul petrecut de calitate cu partenerul este la ordinea zilei. Cuplurile căsătorite cu probleme anterioare pot găsi soluții și să respire proaspăt. Pentru cei neînsurați, dacă apar probleme, este important să discutați civilizat pentru a evita neînțelegerile. Până în septembrie, cei care doresc să se căsătorească cu iubirile lor trebuie să-și prezinte partenerii familiilor, deoarece acesta pare a fi un moment potrivit. Până la sfârșitul anului, totul ar trebui să meargă bine în viața ta amoroasă.

Pești

Începutul noului an este plin de pozitivitate pentru Pești în dragoste. Cei într-o relație vor fi strălucitori, având sprijinul partenerului. Unele suflete singure pot intra și ele într-o relație. Luna martie va fi bună pentru cuplurile căsătorite și necăsătorite. Până în al treilea semestru, lucrurile se vor îmbunătăți, fiind un moment excelent, în special pentru cei într-o relație. Până la sfârșitul anului, pot apărea neînțelegeri între cuplurile necăsătorite, iar unele pot ajunge aproape de despărțire. Este important să controlezi furia și să fii răbdător pentru a-ți salva relația. Aceste sfaturi se aplică atât cuplurilor căsătorite, cât și celor necăsătorite.

Compatibilitatea zodii – Aceste sunt cele mai compatibile cupluri in 2024

Te-ai întrebat vreodată dacă zodia ta se potrivește cu cea a partenerului sau potențialului partener? E timpul să descoperi cele mai compatibile cupluri din perspectiva astrologică și să primești câteva sfaturi pentru a îmbunătăți relația în funcție de semnele voastre.

Zodiile de Foc și Cele de Aer: Pasional vs. Comunicativ

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) sunt pasionale și pline de viață, potrivindu-se bine cu cele de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător), care sunt comunicative și deschise la nou. Conflictul poate apărea cu zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești), sensibile și emoționale. Învățătura? Zodiile de foc să fie mai atente la alții, iar cele de apă să-și exprime mai clar dorințele și limitele.

Zodiile de Pământ și Cele de Apă: Practic vs. Afectuos

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) sunt practice, stabile și realiste, potrivindu-se cu cele de apă. Dificultăți pot apărea cu zodiile de aer, considerate superficiale. Învățătura? Zodiile de pământ să fie mai flexibile, iar cele de aer să fie mai responsabile.

Zodiile de Aer și Cele de Foc: Comunicativ vs. Impulsiv

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) se înțeleg bine între ele, dar pot avea probleme cu cele de foc, considerate prea impulsive. Învățătura? Zodiile de aer să fie mai sincere, iar cele de foc să fie mai diplomatice.

Zodiile de Apă și Cele de Apă: Emoțional vs. Profund

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) au o legătură emoțională profundă și intuitivă între ele, dar pot avea dificultăți cu cele de pământ. Învățătura? Zodiile de apă să fie mai independente, iar cele de pământ să aducă mai multă romantism și generozitate.

Descoperă compatibilitățile din 2024 și găsește echilibrul perfect în relația ta!