Horoscop Taur Decembrie 2022

Cum va fi luna decembrie 2022 pentru Taur?

Conform horoscopului lunii decembrie 2022, cei nascuti in Taur vor fi extrem de pofticiosi in perioada urmatoare. Cateva saptamani de acum in colo isi vor satisface poftele cele mai ciudate, care se leaga de tot felul de mancaruri aparte, diferite arome sau chiar parfumuri ori alte mici capricii de acest gen. Se pare ca se vor face si excese pe tema aceasta asa ca a-ti face bine sa va controlati cat de cat alimentatia.

Conform horoscopului lunii decembrie, problemele monetare ale taurilor se vor rezolva cu ușurință. Luna aceasta nu sunt la fel de numeroase oportunități pentru ei ca în luna precedentă, dar Taurii nu trebuie sa isi pierda încrederea, deoarece vor găsi drumul spre lucruri mai bune destul de curând.
Această lună poate fi o provocare pentru Tauri, dar ii va învăța mai multe lucruri vitale. În această lună, ei au șansa de a-si întâlni partenerul de viață, iar împărtășirea opiniilor lor cu acesta va fi utilă.
Cuplurile căsătorite ar trebui să acorde o mai mare atentie vietii sentimentale. Luna decembrie va fi dominata de o stare de bine.

Horoscopul lunii evidentiaza faptul ca In luna decembrie 2022 se vor rezolva problemele in dragoste, in relatia cu prietenii si eventual in planul profesional. Cu banii puteti sta putin mai bine, astfel ca tot exista un plan care va poate aduce satisfactii in aceasta luna. Sanatatea de asemenea nu prezinta aspecte negative, astfel ca lucrurile in acest sens pot fi chiar foarte bune.

Cum va fi restul anului 2022 pentru Taur?

Va gasi Taurul iubirea adevarata in 2022?

Dupa geloziile din anul trecut, pasiti in noul an mai siguri pe persoana iubita. Situatia se va schimba putin deoarece considerati ca meritati putin mai mult rasfat. Considerati ca ati dat destul si a sosit momentul sa mai si primiti. Spre sfarsitul lunii decembrie puteti cunoaste pe cineva, iar daca partenerul actual nu se ridica la inaltimea asteptarilor dvs, e posibil sa formati o relatie alaturi de aceasta noua persoana. Toamna va gaseste fericit iar la iarna problemele pot aparea din nou. Taurii sunt putin cam gelosi si asta le va strica putin imaginea in fata partenerului. Problemele se pot rezolva iar o impacare poate fi cel mai bun lucru ce vi se poate intampla, spun asta pt ca sarbatorile ce vor urma le veti petrece in compania partenerului. Unii tauri au iubiri ascunse, insa prin aprilie isi vor da seama ca au sperat degeaba, acestia isi vor gasi perechea insa mai in spre toamna.

Cei casatoriti au ceva probleme cu socrii ori chiar cu parintii. De aici pleaca cam toate problemele insa se pot rezolva cu vorba buna. Numai rezolvand aceste piedici veti putea fi pe deplin fericiti si linistiti. Poate toamna ca aduce un copil iar prin intermediul acestui eveniment fericit, familia va fi mult mai unita.

Cum va sta Taurul cu banii in 2022?

Profesional si financiar putem spune ca 2022 va fi un an destul de bun. Vor exista sanse sau ocazii ce trebuiesc luate in calcul. Acest an este anul asocierilor, a colaborarilor si dvs puteti avea profit maxim daca veti lua in considerare acest aspect.

Unii tauri vor dori schimbare si pot sa-si schimbe locul de munca. Celalalt le va aduce profit bun insa numai dupa cateva luni de acomodare. Alti tauri isi vor schimba imaginea, vorbesc aici despre cei ce lucreaza cu publicul. Isi vor creea un mediu nou de lucru si isi vor angaja alte persoane care sa-i reprezinte. Oricum privim situatia, taurii vor schimba ceva in profesia lor. Acest lucru duce la o mai buna colaborare cu cei din jur, ma refer la colegi, subalterni sau superiori.


Se va cere multe de la dvs iar cam toata luna decembrie o veti petrece muncind pe branci. Castigurile vor lasa de dorit insa la sfarsitul primaverii veti culege rezultate. De Craciun si anul Nou veti putea pleca in concediu iar din ianuarie reveniti din nou la serviciu. Asocieri, colaborari sau planuri ori proiecte foarte profitabile pot aparea in special in toamna. In iarna puteti fi siguri ca veti avea ce pune pe masa.

Revenind cu picioarele pe pamant, vreau sa mentionez ca vor fi si perioade proaste din punct de vedere financiar, insa cei ce vor muncii si nu vor pierde vremea cu amagiri ori proiecte riscante, pot fi siguri ca nu le va lipsii nimic.

CAMIN SI FAMILIE

Pentru dvs, a patra Casa, a Caminului si Familiei, nu este una dominanta in acest an. Pareti satisfacut  cu situatia din anii precedenti si nu ardeti de dorinta de a face schimbari majore in acest  domeniu, desi aveti toata libertatea de a le pune in practica. A patra casa va deveni mai importanta spre finalul anului. Aceasta situatie va favoriza unele renovari majore ale caminului sau chiar construirea unei locuinte noi. Daca vreti sa faceti renovari majore, perioada optima este dupa 16 decembrie.

Daca vreti doar sa va cosmetizati casa, faceti-o intre 22 Iulie si 22 decembrie. N-ar fi rau sa va ingrijiti si de siguranta locuintei dvs., de pilda instaland detectoare de fum, sisteme de alarma si alte lucruri de asemenea natura.  Aveti insa grija, caci tranzitul lui Marte poate determina si unele accidente casnice. Mai ales daca aveti copii mici, feriti-va sa le lasati la indemana chibrituri sau obiecte inflamabile.

Asteptati-va la unele scantei si, daca apart situatii conflictuale, grabiti-va sa le atenuati inainte ca scanteile sa se transforme in flacari devastatoare. Aveti tendinta de a fi mai temperamental decat de obicei, prin urmare, pastrati-va calmul. Un parinte sau un mentor are un an foarte prosper si se va putea bucura de o calatorie indelungata, implinindu-si un vis mai vechi