Horoscop Taur Septembrie 2022

Cum va fi luna septembrie 2022 pentru Taur?

Conform horoscopului lunii septembrie 2022, cei nascuti in Taur vor fi extrem de pofticiosi in perioada urmatoare. Cateva saptamani de acum in colo isi vor satisface poftele cele mai ciudate, care se leaga de tot felul de mancaruri aparte, diferite arome sau chiar parfumuri ori alte mici capricii de acest gen. Se pare ca se vor face si excese pe tema aceasta asa ca a-ti face bine sa va controlati cat de cat alimentatia.

Pe parcursul lunii Septembrie apar si griji, care de data aceasta se leaga de planul profesional in primul rand, iar mai apoi de relatia cu prietenii. E posibil ca in ceea ce priveste planul profesional, lucrurile sa fie complicate dar sa duca in spre o schimbare in bine, deoarece intr-un oarecare fel, spontan as putea spune, ceva va va impinge sa fiti in prim plan, insa in cazul cel mai rau, se poate sa fiti si dati la o parte.

Se cere o atentie marita in aceasta privinta, iar daca simtiti ca ceva nu e in regula, nu va sfiiti sa faceti totul pt a nu risca asa ceva. Iar in ceea ce priveste prietenii, s-ar putea sa va creeze ceva mici probleme, insa in acelasi timp, planul sentimental aduce si el pe aici un plus de stres sau de ingrijorare. Exista posibilitatea sa nu fi dat importanta cuvenita unor situatii ce se leaga de partenerul de cuplu, si care acum se pot intoarce impotriva voastra.

Exista posibilitatea unor certuri aprinse, iar in cazurile cele mai neplacute exista posibilitatea unei despartiri definitive. Asadar, apar probleme in dragoste, in relatia cu prietenii si eventual in planul profesional. Cu banii puteti sta putin mai bine, astfel ca tot exista un plan care va poate aduce satisfactii in aceasta luna. Sanatatea deasemenea nu prezinta aspecte negative, astfel ca lucrurile in acest sens pot fi chiar foarte bune.

Cum va fi restul anului 2022 pentru Taur?

Va gasi Taurul iubirea adevarata in 2022?

Dupa geloziile din anul trecut, pasiti in noul an mai siguri pe persoana iubita. Situatia se va schimba putin deoarece considerati ca meritati putin mai mult rasfat. Considerati ca ati dat destul si a sosit momentul sa mai si primiti. Mai la Vara puteti cunoaste pe cineva, iar daca partenerul actual nu se ridica la inaltimea asteptarilor dvs, e posibil sa formati o relatie alaturi de aceasta noua persoana. Toamna va gaseste fericit iar la iarna problemele pot aparea din nou. Taurii sunt putin cam gelosi si asta le va strica putin imaginea in fata partenerului. Problemele se pot rezolva iar o impacare poate fi cel mai bun lucru ce vi se poate intampla, spun asta pt ca sarbatorile ce vor urma le veti petrece in compania partenerului. Unii tauri au iubiri ascunse, insa prin aprilie isi vor da seama ca au sperat degeaba, acestia isi vor gasi perechea insa mai in spre toamna.

Cei casatoriti au ceva probleme cu socrii ori chiar cu parintii. De aici pleaca cam toate problemele insa se pot rezolva cu vorba buna.. Numai rezolvand aceste piedici veti putea fi pe deplin fericiti si linistiti. Poate toamna ca aduce un copil iar prin intermediul acestui eveniment fericit, familia va fi mult mai unita.

Cum va sta Taurul cu banii in 2022?

Profesional si financiar putem spune ca 2022 va fi un an destul de bun. Vor exista sanse sau ocazii ce trebuiesc luate in calcul. Acest an este anul asocierilor, a colaborarilor si dvs puteti avea profit maxim daca veti lua in considerare acest aspect.

Unii tauri vor dori schimbare si pot sa-si schimbe locul de munca. Celalalt le va aduce profit bun insa numai dupa cateva luni de acomodare. Alti tauri isi vor schimba imaginea, vorbesc aici despre cei ce lucreaza cu publicul. Isi vor creea un mediu nou de lucru si isi vor angaja alte persoane care sa-i reprezinte. Oricum privim situatia, taurii vor schimba ceva in profesia lor. Acest lucru duce la o mai buna colaborare cu cei din jur, ma refer la colegi, subalterni sau superiori.


Se va cere multe de la dvs iar cam toata primavara o veti petrece muncind pe branci. Castigurile vor lasa de dorit insa la sfarsitul primaverii veti culege rezultate. La vara veti putea pleca in concediu iar toamna reveniti din nou la serviciu. Asocieri, colaborari sau planuri ori proiecte foarte profitabile pot aparea in special in toamna. In iarna puteti fi siguri ca veti avea ce pune pe masa.

Revenind cu picioarele pe pamant, vreau sa mentionez ca vor fi si perioade proaste din punct de vedere financiar, insa cei ce vor muncii si nu vor pierde vremea cu amagiri ori proiecte riscante, pot fi siguri ca nu le va lipsii nimic.

CAMIN SI FAMILIE

Pentru dvs, a patra Casa, a Caminului si Familiei, nu este una dominanta in acest an. Pareti satisfacut  cu situatia din anii precedenti si nu ardeti de dorinta de a face schimbari majore in acest  domeniu, desi aveti toata libertatea de a le pune in practica. A patra casa va deveni mai importanta spre finalul anului. Aceasta situatie va favoriza unele renovari majore ale caminului sau chiar construirea unei locuinte noi. Daca vreti sa faceti renovari majore, perioada optima este dupa 16 Septembrie.

Daca vreti doar sa va cosmetizati casa, faceti-o intre 22 Iulie si 22 Septembrie. N-ar fi rau sa va ingrijiti si de siguranta locuintei dvs., de pilda instaland detectoare de fum, sisteme de alarma si alte lucruri de asemenea natura.  Aveti insa grija, caci tranzitul lui Marte poate determina si unele accidente casnice. Mai ales daca aveti copii mici, feriti-va sa le lasati la indemana chibrituri sau obiecte inflamabile.

Asteptati-va la unele scantei si, daca apart situatii conflictuale, grabiti-va sa le atenuati inainte ca scanteile sa se transforme in flacari devastatoare. Aveti tendinta de a fi mai temperamental decat de obicei, prin urmare, pastrati-va calmul. Un parinte sau un mentor are un an foarte prosper si se va putea bucura de o calatorie indelungata, implinindu-si un vis mai vechi