Numarul 17 17 – semnificatie si mesaj ascuns

Distribuie :

Semnificatie 17:17Ora oglindă 17:17 poartă un mesaj cu adevărat puternic, acela de încredere, respect și loialitate. Loialitatea este probabil una dintre cele mai înalte, dar și cele mai complicate valori găsite în inimile oamenilor. 

Numărul 1717 este alcătuit din energiile numărului 1 și ale numărului 7. Această fuziune a numerelor este foarte influentă, iar apariția lor de două ori le crește puterea. Deci, să începem prin a ne uita la câteva fapte interesante despre aceste numere.

 • Sunt 7 zile într-o săptămână
 • Numărul 7 este un număr prim care nu poate fi obținut prin înmulțirea a două numere mai mici împreună.
 • Există 7 minuni ale lumii.
 • Balanța, un semn de armonie și relație, este al șaptelea semn astrologic din zodiac.
 • Berbecul este primul semn din zodiac.
 • Numărul 1 este și numărul de conducere, independență și ambiție.
 • În Biblie, numărul 17 simbolizează „învingerea dușmanului” și „victoria completă”.
 • Numărul 7 este, de asemenea, legat de șapte emoții.
 • În budism, există șapte săli (ale unei mănăstiri Zen).
 • Septembrie provine din rădăcina latină septem, care înseamnă „șapte”, cu toate acestea, iulie este a șaptea lună a anului. 
ce inseamna cand vezi 17:17

Ce inseamna 17:17 din punct de vedere al numerologiei?

Cifra 1 este legată de trăsături puternice de caracter, inclusiv independență, încredere, optimism și încredere în sine.

Cifra  7 este legată de înțelepciunea interioară, intuiție, învățare, predare, introspecție profundă, iluminare și misticism.

Numărul 17 este numărul succesului și al marilor victorii. 

Dacă reducem toate aceste numere la o singură cifră, aceasta este 7. Dacă însumați toate cifrele (1+7+1+7), obțineți numărul 16, care se reduce în continuare la 1+6=7.

Numărul 1 este un simbol al existenței și al noilor începuturi, deoarece valorile de bază asociate cu numărul sunt individualitatea, independența și autosuficiența.

 Este adesea un memento că avem un potențial enorm de a modela universul cu acțiunile, gândurile și deciziile noastre.

De asemenea, valoarea totală a orei oglinda 17:17 este 34, un număr care vă încurajează să vă analizați mai bine sentimentele. Aceasta presupune să vă acordați timpul necesar pentru a medita si a face pace cu voi insiva. 

17:17 din punct de vedere spiritual

Din punct de vedere spiritual, numărul 17 17 înseamnă:

 • Creativitate & Comunicare
 • Creație și inspirație
 • Introspecție și înțelepciune interioară
 • Învățare și creștere spirituală
 • Succes, încredere în sine și independență

Numărul de înger 17 17 indică puternic o călătorie spirituală personală.

Numărul Angelic 17 17

Îngerul păzitor care corespunde cu 17:17 este Imamiah. El este simbolul patronajului și onoarei! El îți dă respect pentru adversarii tăi și te învață să nu-i subestimezi.

Acest înger este un protector puternic pentru oamenii care spentru cei care călătoresc.

 El te umple cu energie pozitivă care îți va permite să-ți depășești limitele. Dacă te rogi lui, el îți va da curajul de care ai nevoie pentru a face față oricărei situații dificile. 

Acest inger, ii face pe oameni ingenioși și pricepuți și ii ajută sa isi realizeze mai usor sarcinile la munca. Vei ști să fii generos chiar și cu dușmanul, ajutându-te să transformi ura în iubire frățească. Cheamă-l să te ajute sa iesi din situatii dificile.

Ce simbolizează numărul în oglindă  17:17 în dragoste?

Cei singuri, care vad  1717 vor avea parte de noi oportunități in dragoste. 

Persoanele cu numărul de înger 1717 sunt romantici incurabili, se indragostesc cu usurinta si sunt in stare sa faca orice pentru persoana iubita.

Pasiunea pe care o au nu va fi niciodată de modă veche, iar partenerii lor nu se vor plictisi niciodată de ei. Momentele romantice sunt garantate.

Persoanele cu numărul 1717 sunt seducătoare si este greu să rămâi indiferent la farmecul și atenția lor.

Cu toate acestea, gelozia și posesivitatea sunt atribute pe care le putem oferi cu ușurință celor cu acest număr. El/ea nu vă va permite să flirtezi cu sexul opus sub nicio formă, dimpotrivă, dacă doar vă suspectează infidelitatea, este capabil să reacționeze violent. 

Ce semnifica Ora in Oglinda 17:17 in Tarot

Cartea de Tarot corespunzătoare orei 17:17 este Steaua! Acest card simbolizează protecția și bunătatea. Cu ea, speranța este posibilă, iar viitorul tău arată pozitiv. 

În dragoste, ea sugerează seducție și tandrețe. Ea reprezintă un fel de armonie în relațiile tale. 

Dacă acest Arcan apare, vă oferă o anumită formă de iluminare. Îți arată că cursul evenimentelor se va întoarce în favoarea ta. Ea reprezintă steaua norocoasă care veghează asupra relației tale sau a eforturilor tale profesionale. 

Ea scoate în evidență aspectul creativ al vieții tale, precum și capacitatea ta de a forma relații sănătoase cu cei din jurul tău. 

Descopera ce inseamna daca te uiti des si la ore precum : 14:14, 15:15, 10:10, 22:22.