Semnificația Numărului 13:13

13:13 sinonim cu norocul sau cu ghinionul? 

Numărul 13 este sursa multor legende și superstiții. Incepand cu Cina cea de Taină, când 12 apostoli stăteau la masă cu Iisus Hristos, acesta a ajuns să fie trădat de Iuda, invitatul cu numărul 13. Și să nu uităm masacrul Cavalerilor Templieri de vineri 13 octombrie 1307. 

Vederea in mod repetat a orei oglinda 13:13 reprezinta un simbol oportunitatii de renaștere și de schimbare. Există multe credințe și mituri despre numărul 13 și acestea sunt într-un context negativ. De exemplu, haosul menționat în unele capitole din Biblie se întâmplă în Babilon și, potrivit unora, se întâmplă marți, 13 august.

Cultura egipteană menționează, de asemenea, numărul 13 ca fiind numărul asociat cu sfârșitul vieții. Potrivit legendei, egiptenii aveau 13 etape în care viața se ducea spre moarte; grecii, de asemenea, consideră acest număr ca fiind un semn de ghinion, deoarece Filip al Macedoniei, tatăl celebrului Alexandru cel Mare, a murit după ridicarea unei statui care îi era dedicată.

Romanii au creat mitul zilei de marți 13, deoarece zeul războiului se numea Marți.

Partea negativă a numărului 13 este, de fapt, lipsa de răbdare și intoleranța, nu moartea în acest caz. Aceste persoane sunt foarte leneșe, deoarece nu au motivația de a-și finaliza sarcinile în timp util și, din acest motiv, toate activitățile lor continuă la nesfârșit. Aceasta este o interpretare mai realistă a apariției numărului 13 în viața ta.

Chiar dacă unii oameni cred că numărul 13 este un simbol al ghinionului, să vezi ora 13:13, pe ceasul tău îți aduce de fapt bucurie și anunță schimbări pozitive.

Cifra 1 simbolizează încrederea și persoanele care sunt omniprezente și care se străduiesc mereu să meargă înainte, indiferent de dificultăți .Acest numar arata ca nimeni nu ne poate opri în drumul nostru spre obiectivul nostru.

Cifral 3 simbolizează spiritualitatea și credința în puterea tărâmului spiritual. Indiferent dacă ești credincios sau nu, îngerii tăi vor fi mereu alături de tine și nu te vor părăsi niciodată.

De asemenea, numarul oglinda 13:13 reprezinta un simbol al morții și al învierii. Vei întoarce foaia, îți vei schimba obiceiurile și vei lua o nouă direcție pe drumul vieții tale. Îngerul tău păzitor te va ajuta în această călătorie.

Numarul 13:13 in numerologie

Suma numereolor 13+13 este 26, iar numarul 26 este sinonim cu puterea și succesul pe plan profesional și financiar. 

Numarul 26 indică un transfer, o călătorie sau chiar o mutare. 

Suma cifrelor 1+3 este 4, iar numărul 4 este unul oarecum strict, rigid. Numărul 4 rezonează cu realismul, pragmatismul, gândirea rațională, mintea constructivă, stabilitatea și concentrarea. Rezonează cu tradiționalul și convenționalul.

De asemenea, 1 + 3 + 1 + 1 + 3 = 8. Numărul 8, care reprezintă ora 13:13 în oglindă, indică necesitatea de a vă îmbunătăți relațiile cu persoanele care au autoritate asupra dumneavoastră.

13:13 in dragoste

Daca vezi numarul oglinda 13:13 este un semn ca trebuie să pleci in vacanta cu persooana iubita, sa incepi un proiect nou, sa cauti un loc nou de munca. 

Numarul angelic 13:13

Ingerul care corespunde acestui numar oglinda este Yeiazel, care te indeamna sa fi mai sensibil si intelegator. Ingerii sunt de partea ta si vegheaza asupra fericirii tale.

Numarul 13:13 in Tarot

Cartea de Tarot care corespunde cu 13:13 este Moartea, cunoscută și sub numele de Arcanul fără nume. Ea reprezintă transformarea. Aceasta carte te avertizează să nu amâni atunci când vine vorba de inițierea schimbărilor de care ai nevoie pentru a face lucrurile mai bune sau pentru a-ți îmbunătăți situația.