Horoscop Scorpion Decembrie 2022

Cum va fi luna Decembrie 2022 pentru Scorpion?

Conform horoscopul lunii decembrie 2022, cei nascuti in scorpion traverseaza o perioada extrem de favorabila. Se pare ca sunteti energici, puternici, ambitiosi si cam va ies treburile asa cum le-ati si planuit.

Pana acum v-ati tot facut planuri, a-ti tot cantarit piata sau posibilitatile ce vi se ofera, insa in aceasta perioada s-ar cam putea sa va ocupati de a si pune in aplicare tot ceea ce stiti voi ca puteti realiza. Vreti putere, vreti chiar si razbunare pe alocuri, astfel ca in perioada ce urmeaza multa lume va va evita.

Intimidati, loviti in stanga si in dreapta, sau pur si simplu ii eliminati pe cei ce vi se pun in cale. In noiembrie, aveti un scop precis, si-l veti urmarii pana la capat.

Horoscopul lunii decembrie spune ca vreti sa va afirmati, si dupa cum ati simtit si in saptamana ce tocmai a trecut, a cam sosit momentul vostru. Se pot rezolva foarte multe lucruri pe parcursul acestor zile si chiar veti scapa de multi oameni care va incurcau socotelile.

Daca in caz nu se vor retrage singuri, s-ar putea sa le fortati mana oarecum, sau sa ii eliminati, dupa cum am spus, insa fara scrupule si chiar si fara mila. Nu veti fi prea prietenosi, insa motive aveti destule pt a va comporta in acest fel, iar daca vi s-a gresit intr-un anume fel, s-ar putea sa vi se ofere acum si sansa de a va lua revansa sau de a le arata celor implicati faptul ca a-ti avut dreptate. Nu veti rata nici o sansa, ba chiar veti analiza totul la sange. Veti cantarii bine optiunile si veti actiona ca atare.

Cum va fi restul anului 2022 pentru Scorpion?

Va gasi Scorpionul dragostea in 2022?

Misteriosii Scorpioni vor continua sa aiba fluctuatii in plan sentimental deoarece la ei dureaza mai mult perioada de burlacie. Asta nu inseamna ca nu vor exista o multime de admiratori insa de data aceasta, la locul de munca poate exista cineva care va va atrage atentia. Nu e cazul sa vorbim de iubire insa o aventura de cateva saptamani ori luni nu strica nimanui. Zilele de 13 si 20 ale lunii va pot aduce o impacare cu un fost partener ori reintalnirea unei mari iubiri din viata dvs. Alaturi de aceasta veti petrece clipe de neuitat insa pana atunci mai sunt multe de vorbit.

Scorpionii nu sunt prea siguri pe ei in anul ce urmeaza. Sunt mai putin agreabili deoarece stau mai prost la capitolul comunicare. Sunt foarte exigenti si asta le va produce multa suferinta. Certuri diverse pot avea loc din cauza scorpionilor care se subestimeaza sau se vad incapabili de a continua o relatie care, dupa parerea lor este prea banala. Nici ei nu stiu ce vor insa pana la urma lucrurile vor intra in normal. De la toamna vor incerca sa fie mai pasivi, mai detasati si o noua relatie le poate aduce ceea ce au sperat, liniste dar si aventura. Cele mai bune zile in plan afectiv sunt zilele de 8, 12,20 ale lunii decembrie.

Cei casatoriti vor avea si ei probleme de comunicare insa ajutorul va venii la fix, din afara familiei, iar sfaturile si interventia acestei persoane va va aduce pe o directie mai buna. Probleme mai apar prin luna noiembrie, insa de data asta cu socrii ori parintii, situatia nu va dura dar e bine sa va puneti bine cu ei de pe acum. Veti fi dornici de schimbare, dornici de nou si de lucruri frumoase. Veti avea parte de multe momente de bucurie insa mai in spre toamna. Dupa ce Jupiter va lasa in pace, fiti siguri ca si la voi va rasarii soarele. E valabil si pt cei casatoriti si pt cei ce inca nu au facut pasul acesta.

Va avea Scorpionul noroc la bani in 2022?

Cu banii nu stati bine la inceputul lunii, insa tot succesul il puteti atrage spre dvs prin colaborare, asociere, intermediere. Daca dvs sunteti mai putin norocos, o alta persoana va poate aduce mai multa speranta. Spre sfarsitul lunii decembrie situatia se schimba, in favoarea dvs si banii se vor oprii si in buzunarele dvs. Atunci va venii vremea cumparaturilor, schimbarii garderobei, achizitionarilor, s.a.m.d. Spre sfarsitul lunii ar fi bine sa va menajati capitalul si sa nu-l risipiti.

Orice imprumut ar fi bine de evitat, in ambele sensuri, nu luati si nu dati pt ca aveti de pierdut destul de mult. Nu va sfatuiesc sa ramaneti cu buzunarele goale pt ca va urma o perioada destul de neplacuta. In iarna va reveniti surprinzator si va veti trezii peste noapte cu prea multe pe cap, cu ceva stres insa cu multi bani de pe urma muncii dvs. Atentie la corectitudinea prin care va dezvoltati capitalul. La un moment dat exista pericolul unor procese dar daca va paziti si aceste probleme pot fi depasite.