Horoscop Pesti Decembrie 2022

Cum va fi luna decembrie 2022 pentru Pesti?

Conform horoscopului lunii decembrie 2022, Cei nascuti in Pesti au parte si ei de o luna mai buna sau pe alocuri chiar deosebita. In primul rand puteti avea succes in plan profesional, deoarece se anunta avansari, promovari, sau altfel de reusite care va vor deschide alte si alte drumuri in spre mai bine in ceea ce priveste serviciul.

In luna decembrie se schimba asadar, ceva in mult mai bine pt voi si asta pt ca veti fi in stare sa dovediti ca stiti, ca va pricepeti sau ca sunteti omul potrivit in locul si momentul potrivit. Totusi, cu sanatatea nu stati prea bine, astfel ca si voi va trebui sa aveti grija de aceasta problema, putin mai mult decat de obicei. Se cere si de la voi mai multa odihna sau mai mult timp alocat relaxarii ori somnului. Poate veti lua o scurta vacanta, sau poate ca acum planuiti deja o excursie sau o calatorie importanta.

Daca va decideti sa plecati la drum in aceasta perioada, puteti fi siguri ca experienta va fi deosebita, deoarece veti ajunge intr-un loc frumos, sau veti vedea sau participa la ceva deosebit, care are sau nu legatura cu arta. Deasemenea, puteti cunoaste oameni deosebiti sau puteti avea tot felul de alte surprize placute. In rest, sunt bine aspectate si examenele, iar de creativitate, intuitie ori inspiratie nici nu mai vorbim pt ca aveti din plin in aceasta saptamana.

Se anunta asadar, foarte putine probleme si foarte multe evenimente deosebite. Ce e al vostru e pus de o parte, astfel ca tind sa cred ca majoritatea dintre voi vor rezolva multe probleme si ca se vor regasii pe ei insisi ori se vor simtii mult mai bine decat in saptamanile trecute.

Cum va fi restul anului 2022 pentru Pesti?

Si pestii au parte de experiente legate de spiritualitate, o mare parte dintre ei vor cauta sa aprofundeze cunostintele legate de acest subiect. Insa ceilalti se vor limita la a trai bine alauri de cineva drag. Sentimental pestii sunt foarte visatori, isi doresc multe si se multumesc cu putin. Anul ce vine le aduce multe schimbari in acest plan si poate chiar o noua iubire.

Cei ce sunt singuri au sanse mari sa isi gaseasca partenerul de viata chiar din primele luni ale anului, poate intr-o calatorie sau chiar mai aproape decat si-au imaginat. La inceput relatia va fi mai plictisitoare insa cu trecerea timpului se va instala o doza de pasiune, aaventura ceea ce pestilor le da un impuls de a continua si de a face ca relatia sa fie asa cum si-au dorit-o. Cei ce au un partener deja, pot fi tentati sa calce stramb, cei ce nu se lasa dusi de dorinte, vor avea vise sau fantezii fara sa treaca la fapte. Nu toti pestii sunt implicati in acest aspect insa si cei ce da si cei ce nu au o relatie destul de solida cu partenerul pt ca ea sa supravietuiasca unui asemenea obstacol.

Cei casatoriti isi doresc schimbare, nu schimbarea partenerului ci a felului in care decurge casnicia. Mai multa aventura, mai multa distractie pe langa trebuirle gospodaresti. Vor mai multa atentie dar si ofera mai multa atentie partenerului. Insa nici acestia nu trec pe langa tentatii cu usurinta. Si ei vor dori la un moment dat sa aiba o experienta de genul acesta. Vor fi afectati de acest aspect cei mai tineri insa asta nu inseamna ca se va intampla ceva.

Spre sfarsitul lunii decembrie, o calatorie poate sa va schimbe felul de a gandi. Plecat departe alaturi de partener il veti vedea cu alti ochi si veti reusi sa-i vedeti unele calitati pe care acasa nici nu le-ati bagat in seama. Asta poate insemna un nou punct de plecare in relatia dvs. Mai la toamna apar mici probleme cu socrii ori cu parintii care-si baga nasul unde nu le fierbe oala, veti reactiona dur iar unde duce aceasta problema ramane de vazut. Sfarsitul anului il petreceti cu prietenii poate chiar la dvs acasa.

Vor avea Pestii noroc la bani in 2022?

Banii nu sunt o problema. Dupa cum s-a observat si in sfarsitul anului trecut, pestii au urcat o treapta ierarhica la serviciu. O avansare i-a aruncat mai sus iar ei profita de acest eveniment. Banii se fac mult mai usor dar cu multa umblatura. Prima de sarbatori o veti cheltui inainte de vreme dar vor exista alte surse de venit, pt ca sunteti destul de descurcareti pt a avea tot ceea ce aveti nevoie. Se intrevad achizitii importante in primavara anului 2023, o mobila sau haine noi insa schimbarea va fi si una de imagine. Cei din jur au inceput sa va vada cu alti ochi.

Problemele anilor trecuti sunt usor uitate sau lasate de o parte de catre cei ce nu va aveau la ochi. A sosit si momentul dvs asa ca profitati din plin de ceea ce va sfarsitul anului 2022. Iesiti mai usor ca niciodata din incurcaturi, rezolvati repede orice problema iar profitul il cheltuiti alaturi de cei dragi. Cei ce au preocupari spirituale, pot sa-si foloseasca resursele financiare pt a studia, pentru a cunoaste, pentru a calatorii si a vizita locuri sfinte. 

Vor exista si multe stari de tensiune pe langa vestile bune pe care vi le-am dat, insa nu va lasati prada disperarii si sentimetelor de neputinta. Dupa cum am mai spus, veti rezolva repede si bine orice problema fie ea profesionala ori sentimentala. Sarbatorile din 2022 va gaseste si pe dvs intr-o stare buna d.p.d.v. finaciar asa ca cei dragi vor primii cu bucurie cadourile ce le veti oferii cand vine mosul.