Ora 21:21 – semnificatie si mesaj ascuns

Ora 21:21 poartă un mesaj important: Dacă lucrezi la un proiect important, această oră dublă îți spune că acesta va fi întâmpinat cu succes. Ți-ai dovedit răbdarea și, în sfârșit, vei fi răsplătit. Vei culege roadele muncii tale și le meriți.

În sfârșit, vei fi recunoscut pentru ceea ce ai realizat. Aceasta este ca și cum ar fi punctul culminant al eforturilor tale. Dacă acest lucru are legătură cu viața ta profesională, atunci cu siguranță vei primi o promovare sau vei prelua un proiect important. Vei avea responsabilități mari! Cu siguranță ați făcut tot ce ați putut pentru a ajunge la acest nivel și ați muncit de ceva timp.

Numarul angelic 21:21

Îngerul păzitor care corespunde cu 21:21 este Damabia, a cărui perioadă de influență este cuprinsă între 21:20 și 21:40. El este simbolul esenței vieții! Cu ajutorul și îndrumarea lui, vei fi întâmpinat cu succes în proiectele tale, mai ales dacă acestea au ca scop ajutorarea celorlalți.

Numarul 21:21 in numerologie

Valoarea totală a orei 21:21 a oglinzii este de 42. Acest număr arată că armonia în sânul familiei este importantă pentru tine! Preferi ca lucrurile să rămână calme între tine și cei apropiați și faci tot ce poți pentru a calma eventualele tensiuni.

Aveți simțul responsabilității! Te ții de cuvânt atât de mult încât „Demn de încredere” ar putea fi al doilea tău nume! Simțul tău al datoriei este remarcabil, iar acest lucru are potențialul de a te duce foarte departe! 21:21 arată că oamenii se pot baza pe tine chiar și în cele mai dificile momente și că nu vei aștepta niciodată nimic în schimb!

De asemenea, dacă ați însuma aceste cifre, rezultatul ar fi numărul 6 (2+1+2+1 egal 6). Numărul 6 adaugă o altă vibrație la această combinație.

Numărul 6 rezonează cu energia de vindecare. De asemenea, implică faptul că a-i servi pe alții din iubire pură este un lucru bun. Nu este o servitute forțată, ci actul de a-i mulțumi pe ceilalți doar din cauza iubirii pure pe care o ai pentru ei.

Este vorba despre a împărtăși și a avea grijă; în schimb, vei primi același lucru.

Pe de altă parte, 6 susține curiozitatea, integritatea, onestitatea, simplitatea, demnitatea și vederea clară a lucrurilor, toate acestea împiedicând ca cineva să fie manipulat sau exploatat din cauza intențiilor sale pure și oneste.

Ora  21:21 in tarot

Cartea de Tarot care corespunde orei oglinda 21:21 este Lumea! Această carte vorbește despre succes și realizări! Îți vei atinge obiectivele, nu există nicio îndoială! Această carte este simbolul triumfului și al realizărilor – pentru tine, victoria este la îndemână!

Ce să faci dacă vezi  ora 21:21?

Dacă tot vezi ora 21:21 în oglindă, ar trebui să te concentrezi asupra atitudinii tale față de viață, față de oamenii din jurul tău și, bineînțeles, față de dorințele, obiectivele și obligațiile tale.

Cheia succesului este să fii în armonie cu lumea din jurul tău, dar mai ales în interiorul tău. Responsabilitatea este cheia pentru a fi mulțumit și împăcat cu tine însuți.

Ce inseamna ora oglinda 21:21 din punct de vedere spiritual?

Cifra 2 reprezintă soarele și luna, viața și moartea, ziua și noaptea și indică tot ceea ce este dublu.

Pe de alta parte, cifra 1 il reprezinta pe singurul și unicul Dumnezeu. Acesta este, de asemenea, un simbol al individualității și, într-un fel, reprezintă omul, deoarece numărul 1 reprezintă o ființă umană dreaptă. Ideea de unicitate poate fi legată de rolul de lider și, în același timp, reprezintă ambiția și puterea.

Concluzie

Morala mesajului din spatele orei oglinzii 21:21 este: echilibrul între obiectivele personale și relațiile cu lumea din jur reprezinta cheia unei vieți armonioase.

A fi flexibil atunci când timpul o cere și a fi dedicat obiectivelor tale, având în același timp suficient timp pentru persoanele din viața ta sunt lucruri importante pentru o viață echilibrată.