11:11 – semnificatie si mesaj ascuns

E bine sa fii conștient de gândurile și sentimentele tale în momentul în care vezi ora 11:11. De ce mai multe ori e semn de schimbare. Poate ar trebui să schimbi modul în care gândești. Dacă gândurile tale au fost negative când ai văzut numărul 1111, atunci cel mai probabil ai nevoie de o transformare. Alege o gandire pozitiva si neaparat pune accent doar pe lucrurile cu adevarat importante !

Potrivit numerologiei, numărul 11 este un numar special, care înseamnă intuiție, perspicacitate și iluminare. Când sunt asociate împreună, 11 11 reprezinta un mesaj clar din univers pentru a deveni conștient si responsabil pentru alegerile făcute.

 11 11 pare să fie numărul trezirii spirituale, ceea ce înseamnă că ești pe calea cea bună și că acțiunile tale sunt aliniate cu dorințele sufletului tău. Cu alte cuvinte, a vedea 11 11 este un semn bun! Se deschide o ușă energetică în care veți experimenta o creștere spirituală.

Numarul 11:11 in numerologie

Un  lucru interesant despre repetitia 11:11 este că adunate, numerele dau cifra patru. Acest număr indică transformarea și dizolvarea egoului. Mulți vindecători și lideri spirituali interpretează 11:11 ca însemnând că vom găsi calea spre o viața mai buna.

De fiecare dată când vezi numere care se repetă, în special 11:11, îngerii tăi vor să știi că vei gasi in curand  calea cea bună și că ei te vor proteja indiferent de adversitățile cu care te confrunti. În tot acest timp, trebuie să devii stăpân pe tine însuți, în loc să cedezi în fața negativității și haosului din jurul tau.

Valoarea totală a orei oglindă 11:11 este 22. Studiul numerologic al acestui număr indică faptul că ești o persoană ambițioasă care face ce trebuie pentru a-si atinge obiectivele. 

Iti este ușor să iti analizezi gândurile și sentimentele și poti înțelege rapid dedesubturile unei probleme sau idei. Parcă ai avea al șaselea simț! 

Interpretarea angelica a numarului 1111

Numărul  angelic 1111 poate fi, de asemenea, un semn al abundenței. Energia amplificată a lui 1 poate semnifica o schimbare de energie sau o poartă care se deschide doar pentru tine. Lasă noile începuturi să se manifeste. Îngerii sunt alături de tine. Umplandu-te cu răbdare, curaj și smerenie. Ei te vor ghida către trezirea spirituală.

Daca vezi frecvent pe ceasul tau 11 11, mai poate insemna si ca iti vei gasi sufletul pereche in curand sau daca persoana pe care ai iubit-o foarte mult este moarta, inseamna ca ea  încearcă să-ți transmită un mesaj. 

Deși semnificația lui 11:11 se poate referi la ziua nașterii persoanei iubite decedate, la ora morții sau la altă aniversare sau eveniment semnificativ, cheia importantă este să fii conștient de celelalte sincronicități din jurul tău, astfel încât să poți recunoaște și înțelege mesajele, care sunt menite pentru tine.

 

Semnificatie 11:11 in Tarot

Cartea de Tarot care corespunde cu 11:11 este Forța. Acesta este un semn grozav, deoarece arată că aveți o cantitate mare de energie în voi, precum și control asupra vietii voastre. Esti o persoana curajoasa, iar motivatia iti permite sa-ti duci la bun sfarsit proiectele de la inceput pana la sfarsit. 

Simbolismul din imaginea Arcanului Forței este foarte grăitor. Arată că ești într-o poziție de control și că ești capabil să calmezi situatiile dificile.