Luna norocoasa din 2023 pentru fiecare zodie

După un an 2022 destul de dificil, nimeni nu va duce lipsă de iubire în 2023. Află care lună este cea mai norocoasa luna pentru tine în 2023, în funcție de zodia ta.

Horoscopul 2023 prezice de asemenea ca multe dintre zodii vor avea si noroc la bani.

I

Berbec

Luna norocoasa a celor din zodia Berbec este luna aprilie. În această perioadă, ai cele mai mari șanse de a castiga o suma mare de bani, iar planetele sunt de partea ta si pe plan amoros, iubirea oferindu-ti momente de neuitat.

Taur

Deși luna iunie pare departe, credeți-ne, va merita așteptarea! Veti avea parte de o luna magica, plina de surprize din partea prietenilor, veti participa la tot felul de evenimente.

Gemeni

Luna August este perioada norocoasă a Gemenilor. Planeta Mercur va aduce cu sine momente de noroc extrem și noroc în august. In această lună de vară veti face rost de noi surse de bani, precum iar situația ta romantică se va imbunatati.

Rac

Persoanele din zodia Rac sunt norocoase. Au două luni foarte bune. Vor prospera în iulie, dar și în septembrie.

Lucruri interesante vă așteaptăin aceasta perioada, așa că profitați de ele! Pe de altă parte, acesta este și cel mai bun moment pentru călătorii. 

Leu

Luna iunie  nu vă va aduce decât bucurie, iubire și fericire. Îți vei face niște amintiri grozave și, dacă ești singur, s-ar putea chiar să cunoști pe cineva special.

Fecioara

Totul merge bine pentru cei nascuti in zodia Fecioara in luna septembrie. Trebuie doar să fie perseverenți și ambițioși și să încerce să obțină mai mult din viață pentru că au șanse mari să încheie cu succes unul dintre cele mai dificile și costisitoare planuri. 

Pe de altă parte, luna septembrie este și generoasă în dragoste, oferind Fecioarelor de orice vârstă momente încântătoare în cuplul lor.

Balanta

Martie va lumina spiritul de luptă al Balanței și le va oferi determinarea de care au nevoie pentru a-și urmări obiectivele. Munca lor grea va da roade în sfârșit în aprilie și ar putea chiar să obțina o promovare. 

Scorpion

Luna norocoasă a Scorpionilor este mai. Încep să fie norocoși în tot ceea ce fac, călătoresc mai des decât anul trecut, mai ales dacă au rude în străinătate și au șansa de a se implica în proiecte mai interesante la locul de muncă. 

Sagetatori

In luna octombrie ești mai inspirat ca oricând, iar asta probabil se datorează și unui echilibru interior bun. Știi să te asculți pe tine însuți. 

Tot in aceasta perioada, perspectiva se schimbă și pot găsi alte surse de venit, la care nici măcar nu te așteptai în anii precedenți. 

Varsator

Pentru Varsatori,  luna norocoasă va fi iunie pentru că toate visele tale vor deveni realitate. După o iarnă și o primăvară zbuciumată, la începutul verii, vei putea să ii părăseasca toți oamenii toxici și să mearga mai departe, liberi

Te vei concentra mai mult pe tine și vei petrece timp cu oameni care aduc pozitivitate si optimism în viața ta.

Capricorn

Pentru capricorni, luna norocoasă va fi chiar la începutul anului. În ianuarie, vei simți că ai energie pentru lucrurile mari și vei încerca lucruri noi.

Și cel mai bun lucru este orice proiect vei începe va avea un succes enorm de care vei fi mândru.

Pesti

În februarie, creativitatea ta va fi la maximum. Vei fi foarte organizat si toate planurile se vor indeplini, atat din punct de vedere social cat si personal.