Horoscop Balanta Decembrie 2022

Cum va fi luna Decembrie 2022 pentru Balanta?

Horoscopul lunii decembrie 2022 pare să vă aducă vești bune pentru Balanta. Viața ta amoroasă, viața de familie și fericirea vor crește exponential și vei simti dragostea venita de la soțul și de la copiii tăi.

Conform horoscopului lunii decembrie pentru zodia Balanta, aceasta luna va fi în mare parte o luna obisnuita, cu excepția ultimei săptămâni, deoarece săptămâna a patra le va aduce o fericire neașteptată celor din zodia Balanta.

Este posibil ca luna aceasta Balantele să răneasca fără să vrea pe cineva apropiat, așa că trebuie sa aiba ai grijă la ce vorbesc. Aparițiile lor în societate vor fi remarcabile. Inițial, Balantele vor fi fi neliniștite, dar spre sfârșitul lunii se vor revigora si relaxa.

In luna decembrie, este posibil ca balantele să aiba conflicte cu colegii, dar le vor putea rezolva mai târziu. Agitația nu va face decât să îmbunătățească lucrurile.


Luna aceasta va avea un impact mare asupra vieții sentimentale a Balantelor. Această lună este atât specială, cât și crucială. Această lună va stimula conexiunea femeilor din zodia Balantei, aducându-le pe ele și pe partenerul lor mai aproape împreună.

Dacă nu ești căsătorit, atunci s-ar putea să găsești pe cineva luna aceasta, iar cei aflați într-o relație s-ar putea sa faca planuri de casatorie.

Balanta poate obține câștiguri financiare din mai multe surse in luna decembrie. Dar nu deveni lacom!

S-ar putea să vină unele oportunități de călătorie, pe la mijlocul lunii august. Vei primi tot sprijinul familiei tale pentru a-ți îndeplini visele legate de afaceri. Veți obține o poziție respectabilă în rândul clienților datorită creșterii afacerii dvs. Confortul și luxul vor crește. Veți încerca din greu să îi mențineți fericiți pe membrii familiei, iar sănătatea va fi destul de buna.

Ce spune horoscopul Balantei pentru restul anului 2022?

Va gasi Balanta iubirea in 2022?

Balantele au mari sanse sa intalneasca marea iubire. Veti incepe anul flirtand chiar cu mai multe persoane de sex opus, insa la un moment dat, un flirt nevinovat se poate tranforma in ceva frumos. Veti fi total acaparat de aceasta persoana si pt foarte mult timp nici nu veti mai observa pe altcineva in jurul dvs.

Cei ce au o relatie stabila, pot sa fie si ei tentati de o noua cucerire sau de un nou admirator, aici se poate intampla orice, ma refer la resemnare sau la despratire pt a incepe o noua relatie fata de aceasta noua persoana aparuta recent in viata dvs. Prin februarie veti avea de dus o munca de lamurire deoarece veti provoca multa gelozie partenerului, tocmai datorita comportamentului dvs.

Mai tarziu lucrurile vor intra in normal, iar dupa ce ati facut alegerea necesara, veti avea parte de multe surprize. Zille de 10 si 12 decembrie va poate aduce multe griji pt ca munca va fi pe primul loc, vreti nu vreti. In sfarsit, 2022 va aduce multe bucurii pe langa micile griji care apar oricum in orice relatie.

Cei casatoriti ar trebui sa-si vada mai mult de casa deoarece in ultima vreme si-au cam neglijat familia. E nevoie de dvs, mai ales la inceputul anului. Se cere multe de la dvs si chiar daca lipsa timpului va pune piedici, veti incerca sa fiti mai des pe acasa. Interesele familiei sunt importante, insa planul financiar este la fel de important. Trebuie sa duceti o munca de lamurire cu privire la acest aspect pt ca lipsa dvs de acasa sa nu se interpreteze altfel. Banuiala si gelozia nu-si au rostul la dvs in familie insa vor exista mici discutii ce va pot aduce in pragul unui scandal.

Atentie la excese, ma refer la bautura, deoarece se stie ca balantele la bautura fac vrute si ne-vrute. Ar fi bine sa nu va impuneti in acest fel pt ca o despartire va fi inevitabila. Va place distractia, veti avea parte de ea. Multe petreceri isi vor amintii de dvs si de veselia dvs, partenerul va va fi alaturi de cele mai multe ori si nu se va simtii in plus alaturi de dvs chiar daca cel din centrul atentiei sunteti dvs. Pe parcursul anului veti observa ca la petreceri, ca si in alte situatii, va completati reciproc iar asta duce in spre mai bine si nici decum in spre mai rau. 

Horoscopul banilor 2022 pentru Balanta

Banii nu sunt o problema pt dvs. Perioada de varf va fi insa mai in spre iarna cand multe afaceri vor perinda domeniul dvs de activitate. Va veti bucura pe tot parcursul anului de situatii benefice din acest punct de vedere.

Spre sfarsitul lunii decembrie, bugetul dvs creste, profitul pare sa-si gaseasca locul in buzunarele dvs astfel ca toata familia va fi multumita de dvs. Veniturile se maresc, salariul creste, afacerile prospera, asa ca se va continua drumul ascensiunii in acest plan, drum ce a inceput cam prin noiembrie 2022. Cei mai multi bani ii veti face in tacere, nu prea va veti lauda cu castigurile incasate, insa ce-i al vostru acolo ramane. Veti cheltui mult, altii isi vor folosii banii pe calatorii, in strainatate sau in tara, insa nu se aude nimic despre o stabilire definitiva dincolo de granite. 


In schimb, faceti achizitii, ce tin sau nu de casa, poate fi vorba de mobila noua, obiecte de infrumusetare a locuintei iar cei mai norocosi pot sa aiba fericita experienta a unei noi locuinte achizitionate chiar de ei. Oricum, din punctul de vedere al confortului, fiti sigur ca 2022 va atinge cote maxime.

In ultima vreme balantele stiu sa guste frumosul si isi doresc lux, senzatie pt ca apoi sa-si vada de treaba mai departe satisfacuti ca se vede rodul muncii lor. A venit si momentul dvs de varf asa ca profitati dand totul de la dvs pt a primii inzecit inapoi.