Horoscop Leu Decembrie 2022

Cum va fi luna Decembrie 2022 pentru Leu?

Conform horoscopului Leului pentru decembrie 2022, aceasta luna aduce atat neplaceri cat si situatii deosebite. In primul rand pot sa apara tot felul de probleme parteneriale. Aici includem asocierile, colaborarile dar si relatia sot-sotie.

Luna decembrie pentru cei din zodia Leu, se dovedește a fi o lună extraordinară.
Leii isi vor face multi prieteni in aceasta luna. De asemenea, din punct de vedere al carierei, vei avea parte de multe oprtunitati, așa că ar fi bine sa profiti de ele.


Pe tot parcursul lunii, Leii vor avea parte de multă dragoste din partea prietenilor și a familiei.
Sănătatea va fi în totalitate bună și nimic grav nu ii va deranja pe cei din zodia Leu.

Nu e neaparat vorba de o afectiune, insa se va discuta mult pe teme medicale sau se va citi, ori se vor cerceta domenii diferite ale medicinei. Luna decembrie se anunta a fi destul de armonioasa daca eliminam problemele conjugale ori parteneriale. Daca reusiti sa evitati asemenea complicatii, atunci se poate spune ca veti avea parte de o perioada destul de favorabila.

Cum va restul anului 2022 pentru Leu?

Va avea Leul noroc in dragoste in 2022?

Leii isi pot gasii marea iubire in primele luni ale anului 2022. Sunt mult mai comunicativi, mult mai aventurieri si credeti sau nu, mult mai pasionali. Horoscopul nu anunta casatorie insa aduce vestea unui vis implinit. Luna decembrie se anunta a fi plina de flirturi, aventuri si multe noi cuceriri. Asadar, leii nu au timp de plictiseala. Prin mai e posibil sa va gasiti perechea mult visata insa nici acum nu se aud clopotele bisericii. Mai in spre sfarsiul lunii veti intra la banuieli, veti fi putin gelosi insa daca renuntati la a asculta de gura lumii, totul va fi ok. Leii trebuie sa-si mai lase si partenerul sa conduca, altfel se va instala o doza de nelinisti si dezamagiri, pe care ei le provoaca cu posesivitatea ce-i caracterizeaza. Sfarsitul anului il veti petrece cu partenerul, asa ca toate vor fi pana la urma, bune si frumoase. Vor exista si momente critice, insa in mod normal, ar trebui sa fie un an plin de bucurii in acest plan. 

Cei casatoriti isi ingroapa incet incet toate problemele si isi dau o noua sansa. Anul va trece usor pe langa ei daca mai lasa si ei garda jos. Veti trece usor peste problemele casnice insa cele de ordinul banuielilor, neincrederii, poate sa va aduca la un moment dat o certa de proportii. Nu e nimic ireparabil insa suferinta cade pe spatele dvs. Puteti avea o bucurie, legata si de planul financiar, o achizitie importanta care poate fi de genul un apartament ori o casa. Altii au norocul unei calatorii in doi sau chiar si singuri, asta daca are legatura cu locul de munca. Leii sunt foarte talentati si acum mai mult ca niciodata isi vor pune in valoare calitatile. Vor primii sustinere totala de la partener asa ca dati-i bice!

Se anunta o schimbare de conduita, de comportament vis-a-vis de colegi, prieteni, cunostiinte. Veti fi mai activi, mai comunicativi, astfel ca musafirii isi vor petrece cu drag timpul liber alaturi de dvs. La un moment dat, e posibil o colaborare intre dvs si un apropiat, dar asta tine deja de profesie. 

Cum va sta Leul cu banii in 2022?

Banii nu sunt o problema pt cei nascuti in zodia Leu. Veti cheltui pt ca aveti de unde si ii veti produce pt ca aveti mereu ocazii si oportunitati pe care altii nu le au. Pentru ca mereu sunteti in frunte, multa lume va apela la dvs, apar din sensin colaboratori, ajutoare si asta va multmeste deoarece nu prea va place sa va spetiti muncind, mai mult va place sa dati ordine si altii sa execute.

Lunile noiembrie si decembrie arata bine din punct de vedere financiar, unii lei isi vor cheltui profitul pe studiu, deoarece anul acesta, sunteti in stare sa va apucati de ceva nou si documentarea este obligatorie. Orice fel de studiu, orice forma de invatamant, va aduce un surplus de cunostinte care va poate ajuta in profesia pe care v-ati ales-o ori intr-o alta pe care doriti acum sa o exploatati. In aceasta iarna veti trage linie si cu profitul va veti face de cap. Unii isi vor decora ori redecora casa, altii isi vor reinnoi garderoba.

Vor exista si perioade critice ca in orice an, stresul, depresiile nu vor lipsi. Nu va fi chiar totul roz, insa zodia Leului este o zodia a celor ce lupta si nu se dau batuti.