Horoscop Leu Septembrie 2022

Cum va fi luna Septembrie 2022 pentru Leu?

Conform horoscopului Leului pentru septembrie 2022, aceasta luna aduce atat neplaceri cat si situatii deosebite. In primul rand pot sa apara tot felul de probleme parteneriale. Aici includem asocierile, colaborarile dar si relatia sot-sotie.

Deasemenea, pot aparea divergente din cauza unor sefi sau din cauza faptului ca unii dintre voi vor cam face pe sefii in urmatoarea perioada. Incercati sa nu fiti prea duri sau ingamfati, pt ca dupa cum am spus, se pot complica unele lucruri. In rest, sunteti energici, puternici si dornici de afirmare. Venus va sustine in aceasta perioada, astfel ca s-ar putea sa observati cum unele dusmanii se risipesc sau cum vi se da oarecum ocazia de a rezolva unele conflicte mai aparte.

Deasemenea, asteptati-va sa faceti noi cunostinte, sa va impreiteniti cu tot felul de oameni, dar care pot fi oarecum mai tineri ca voi, sau mai putin experiemtati intr-un anumit domeniu, dar prin intermediul caruia a-ti intrat in contact cu ei. In rest, septembrie aduce ceva griji legate de planul sanatatii.

Nu e neaparat vorba de o afectiune, insa se va discuta mult pe teme medicale sau se va citi, ori se vor cerceta domenii diferite ale medicinei. Luna Septembrie se anunta a fi destul de armonioasa daca eliminam problemele conjugale ori parteneriale. Daca reusiti sa evitati asemenea complicatii, atunci se poate spune ca veti avea parte de o perioada destul de favorabila.

Cum va restul anului 2022 pentru Leu?

Va avea Leul noroc in dragoste in 2022?

Leii isi pot gasii marea iubire in primele luni ale anului 2022. Sunt mult mai comunicativi, mult mai aventurieri si credeti sau nu, mult mai pasionali. Horoscopul nu anunta casatorie insa aduce vestea unui vis implinit. Vara se anunta a fi plina de flirturi, aventuri si multe noi cuceriri. Asadar, leii nu au timp de plictiseala. Prin mai e posibil sa va gasiti perechea mult visata insa nici acum nu se aud clopotele bisericii. Mai in spre toamna veti intra la banuieli, veti fi putin gelosi insa daca renuntati la a asculta de gura lumii, totul va fi ok. Leii trebuie sa-si mai lase si partenerul sa conduca, altfel se va instala o doza de nelinisti si dezamagiri, pe care ei le provoaca cu posesivitatea ce-i caracterizeaza. Sfarsitul anului il veti petrece cu partenerul, asa ca toate vor fi pana la urma, bune si frumoase. Vor exista si momente critice, insa in mod normal, ar trebui sa fie un an plin de bucurii in acest plan. 

Cei casatoriti isi ingroapa incet incet toate problemele si isi dau o noua sansa. Anul va trece usor pe langa ei daca mai lasa si ei garda jos. Veti trece usor peste problemele casnice insa cele de ordinul banuielilor, neincrederii, poate sa va aduca la un moment dat o certa de proportii. Nu e nimic ireparabil insa suferinta cade pe spatele dvs. Puteti avea o bucurie, legata si de planul financiar, o achizitie importanta care poate fi de genul un apartament ori o casa. Altii au norocul unei calatorii in doi sau chiar si singuri, asta daca are legatura cu locul de munca. Leii sunt foarte talentati si acum mai mult ca niciodata isi vor pune in valoare calitatile. Vor primii sustinere totala de la partener asa ca dati-i bice!

Se anunta o schimbare de conduita, de comportament vis-a-vis de colegi, prieteni, cunostiinte. Veti fi mai activi, mai comunicativi, astfel ca musafirii isi vor petrece cu drag timpul liber alaturi de dvs. La un moment dat, e posibil o colaborare intre dvs si un apropiat, dar asta tine deja de profesie. 

Cum va sta Leul cu banii in 2022?

Banii nu sunt o problema pt cei nascuti in zodia Leu. Veti cheltui pt ca aveti de unde si ii veti produce pt ca aveti mereu ocazii si oportunitati pe care altii nu le au. Pentru ca mereu sunteti in frunte, multa lume va apela la dvs, apar din sensin colaboratori, ajutoare si asta va multmeste deoarece nu prea va place sa va spetiti muncind, mai mult va place sa dati ordine si altii sa execute. Primavara arata bine din punct de vedere financiar, unii lei isi vor cheltui profitul pe studiu, deoarece anul acesta, sunteti in stare sa va apucati de ceva nou si documentarea este obligatorie. Orice fel de studiu, orice forma de invatamant, va aduce un surplus de cunostinte care va poate ajuta in profesia pe care v-ati ales-o ori intr-o alta pe care doriti acum sa o exploatati. Mai la toamna, mai alea in Septembrie, faceti cariera insa pana atunci e mult de lucru si veti muncii mult. Iarna veti trage linie si cu profitul va veti face de cap. Unii isi vor decora ori redecora casa, altii isi vor reinnoi garderoba.

Vor exista si perioade critice ca in orice an, stresul, depresiile nu vor lipsii. Nu va fi chiar totul roz, insa zodia Leului este o zodia a celor ce lupta si nu se dau batuti.