Ce inseamna cand visezi ca te certi cu o femeie

Visele despre certuri ne pot lăsa adesea o stare de neliniște dimineața.

Evitați certurile în viața reală? Vi se pare că pierdeți la o ceartă? A visa certuri se referă la modul în care procesați informațiile într-un mod clar și eficient. Unele persoane în viață se bucură de discuții, iar alte persoane le evită cu orice preț.

Acest vis este un semnal de alarmă pentru a încerca să înțelegi cum te simți, iar dacă visul implica țipete, strigăte, bătăi cu pumnii sau certuri, atunci acesta este un vis pozitiv care îți poate ascuți gândirea.

La fel cum certurile sunt comune în viața reală, la fel sunt și visele despre certuri. Ori de câte ori are loc o ceartă, aceasta stârnește sentimente de anxietate și stres. În cele mai multe cazuri, astfel de vise sunt o reflectare a certurilor și evenimentelor zilnice cu care v-ați confruntat.

„Cearta” este o revelație a stării tale de stres emoțional și aceasta apare adesea atunci când te simți tulburat sau îngrijorat de ceva. Marea întrebare este cu cine vă certați în cadrul visului, la care voi reveni în scurt timp.

Daca visezi ca te certi cu femeie

Cearta cu o femeie reprezintă oportunitățile pe care le ai la dispoziție în viața ta. Trebuie să vă confruntați cu trecutul pentru a merge mai departe. Sunteți bine ancorat și conectat la natură și la viata. Trebuie să fiți mai conștient de ceea ce vă înconjoară.

Un vis despre o dispută științifică este un simbol că aveți o serie de talente ascunse, dar nu le arătați din cauza fricii de a nu fi înțeles. Acest lucru este corect mai ales dacă vă certați cu un bărbat. Dacă vă certați cu o femeie despre cine va fi primul care va atinge un obiectiv, acest vis indică faptul că sunteți prea încăpățânat și nu vreți să recunoașteți acest lucru.

Visul de a te certa cu o femeie sugerează începutul unei noi călătorii sau a unui nou drum în viață. Viitorul pare luminos pentru tine. Acest lucru exprimă relațiile tale cu cei din jurul tău și modul în care te conectezi cu lumea. Pasiunea ta te poate consuma. Cearta cu o femeie de vis semnifică abilitatea ta de a da și de a primi dragoste. Îți place viața. Aveți un ghid spiritual. Visul este un indiciu pentru pasiune intensă și emoție brută. Ați ajuns la un nivel de proeminență în sfera socială sau economică.

Femeia în vis este despre o reafirmare a angajamentelor tale. Vă rețineți de la ceea ce doriți cu adevărat să spuneți. Sunteți subestimat pe baza aspectului sau a staturii dumneavoastră. Acest vis indică dorința sau nevoia ta de schimbare. Există o situație pe care trebuie să o confruntați.

Dacă in visul tau te cerți cu o femeie care este moarta in viata reala, înseamnă că nu ești în armonie cu tine însuți și cu mintea ta, în cazul în care disputa ta a fost cu o persoană inexistentă.

Întâlnirea cu o femeie bătrână în visul tău si apoi o cearta cu ea indică faptul că vor apărea probleme sau necazuri în calea ta. Se poate datora unor probleme vechi din trecut care continuă să te urmărească, iar acestea au un rezultat negativ pentru viața ta în acest moment.