Sarpe in vis – ce inseamna cand visezi serpi

Interpretarea si semnificatia viselor cu șerpi

Visele cu șerpi pot avea multe și diferite semnificații. Sensul si semnificația unui astfel de vis sunt date de descoperirea si interpretarea fiecărui element din vis. De asemenea, trebuie sa luați in considerare si emoțiile pe care le simtiti.

Ce inseamna cand visezi serpi

Ai visat recent un șarpe? Visele cu șerpi au de obicei un sens negativ, dar există excepții când un astfel de vis simbolizeaza ceva pozitiv, cum ar fi puterea sau curajul.

In trecut, sarpele era un simbol ce aparea foarte des sub numeroase forme, fie ca prieten, fie ca dușman. 

De asemenea, în vise, șerpii simbolizează energia sexuală. În teoria psihanalitică a lui Sigmund Freud, visele in care apar șerpi sunt legate de un simbol falic.

ce inseamna cand visezi serpi

Iata cele mai intalnite vise cu serpi:

  • Un șarpe veninos

Visele cu  șerpi veninoși anunță apariția unor evenimente rele. Aceste vise prevestesc probleme si evenimente dificile de viață.

De asemenea, aceste vise pot însemna că gândurile tale sunt toxice și otrăvitoare, fie că tot te inconjori de lucruri care îți otrăvesc viața (oameni răi, substanțe care creează dependență, îndoieli sau griji).

  • Un șarpe alb într-un vis

Ai văzut un șarpe alb și te-ai simțit speriat sau entuziasmat? Este posibil să anticipați schimbări sau un nou început în afaceri sau în dragoste.

  • A fi sugrumat de un șarpe într-un vis

Șarpele are un corpul lung și musculos , iar stransoarea lui este foarte puternica.

Se crede că strângerea șarpelui în jurul gâtului este un avertisment direct. Șarpele din vis nu încearcă să te omoare, ci doar încearcă să te împiedice să vorbești. 

Acest vis vă avertizează să nu vorbiți înainte de a gândi, pentru a nu spune lucruri pe care apoi sa le regretati.

  • A fi urmărit de un șarpe

Șarpele care te urmărește exprimă o frica interioara. Există mai multe cauze posibile – de la frica de a fi părinte până la frica de succes la locul de muncă. Probabil este vorba de griji inutile care îți îngreunează traiul si pe care trebuie sa le elimini din viața ta.

  • Un șarpe negru într-un vis

Dacă visezi un șarpe negru înseamnă ca iti este frica de necunoscut si de lucrurile rele ce se pot intampla in viața ta.

  • Șarpe deschis/galben într-un vis

Galbenul este adesea asociat cu lașitatea. Așa un șarpe galben in vis, poate indica faptul ca va e frica sa incepeti proiecte noi. 

Dar, ca și verdele, galbenul are conotații atât pozitive, cât și negative. Galbenul strălucitor este asociat cu soarele, bucuria și optimismul. Și se crede că aurul și galbenul reprezintă, de asemenea, intelectul sau intuiția.

  •  Frica de a fi mușcat de un șarpe în vis

De obicei, vederea unui șarpe este asociată cu senzația de amenințare si frica. Acest vis il conectam cu o persoana din viata reala, de care ne e frică sau cu un lucru pe care ne e teama sa il facem.

  • Un șarpe roșu

Un șarpe roșu in vis te anunța ca ca ai in preajma ta persoane care iti vor raul. Prin urmare, in viata reala, trebuie sa te feresti de oameni rai care vor sa te pacaleasca si de dușmani.

  • A ucide un șarpe în vis 

Sarpele in vis, poate fi vazut ca un semn pozitiv. In cazul in care,  in visul tău omori un sarpe, inseamna ca vei reusi sa treci peste anumite obstacole si îți vei înfrunta dusmanii. 

  • Sarpe ca animal de companie

Dacă in vis va imprieteniti cu un șarpe si il tineti in casa, este posibil sa aveți parte de o schimbare benefică in viața sau sa se iveasca o oportunitate de a va gasi perechea potrivita.