Încarcă acum
×

Horoscop 2023 – Dragoste, Cariera, Bani

Distribuie :

Te întrebi cum va fi anul 2023 pentru zodia ta? Dacă se întrevede o călătorie? Dacă îţi vei întâlni jumătatea? Dacă îti vei schimba locul de munca? Află ce surprize pregătește anul 2023 (în dragoste, carieră si bani), accesând previziunile astrologice 2023 pentru zodia ta.

Horoscopul 2023 indică că este un an ideal şi pentru a scăpa de atitudini autodistructive, dacă suntem sinceri şi recunoaştem unde am exagerat în așteptările noastre și găsind noi modalităţi, mai autentice, să ne hrănim credința, speranța și viziunea.

Vom putea să vedem mai clar unde am fost prea încrezători, neglijenţi și excesivi, precum și modul în care aceste lucruri au contribuit, în cele din urmă, la stagnare, frustrare sau dezamăgire.

Alege-ti zodia si citeste horoscopul detaliat al anului 2023:

Cele mai norocoase zodii ale anului 2023 vor fi Taurul , Balanta si Scorpionul.

Sursa: Horoscope 2023 : Free astrology forecast

Influente astrologice in 2023

Jupiter

Jupiter, cea mai mare planetă din Sistemul Solar, in Horoscopul pentru anul 2023 va traversa zodia Taur, incepand cu data de 14 mai si va fi in retrograd in perioada 4 septembrie- 31 decembrie 2023.

În timpul tranzitului lui Jupiter în Taur vor exista multe oportunități pentru relații. Acest tranzit ne poate aduce sufletul pereche, perechea mult aşteptată. În ultimele 4 luni ale anului 2023 sunt favorizate căsătoriile şi va exista o dorinţă puternică de a ne asocia, atât în ceea ce priveşte relaţiile, cât şi în afaceri.

Saturn

Saturn, îşi va incepe deplasarea prin zodia Pesti, din 7 martie 2023. Saturn în semnul Pesti, reprezintă contracția versus expansiunea în mișcare. Găsirea unui echilibru satisfăcător, situat undeva între a fi prea expansivi şi prea controlaţi, ne poate consuma o mulţime de timp şi energie. Deşi vom dori să creştem, să ne dezvoltăm, să înaintăm cu planurile noastre, Saturn va avea grijă să facem aceste lucruri într-un mod disciplinat.

 Saturn în Pesti ne cere să ne asumăm responsabilitatea de a trăi conform adevărurilor şi principiilor noastre, la modul practic, concret. 2023 reprezintă un an în care ni se va arăta, concret, dacă convingerile şi principiile noastre ne reflectă cu exactitate sinele autentic.

Uranus

Uranus a intrat in Taur pe 22 ianuarie 2023. În horoscopul anului 2023 Taurul guvernează acţiunea şi inițiativa, iar influența acestei planete ar putea pune în mişcare schimbări majore, atât personale, cât și la nivel global. 

Taurul este deci o zodie independentă și Uranus prezent în Taur ne cere să ne folosim iniţiativa și să fim mai decişi în acțiunile noastre. Uranus guvernează multe lucruri, printre care ştiinţa, tehnologia, astrologia sau umanitatea. Progresele în tehnologie pot să ia o nouă direcție, calităţile inventive ale lui Uranus în asociere cu energia Taurului poate inspira progrese revoluționare în tehnică şi ştiinţă, cu un impact pozitiv asupra resurselor globale, cum ar fi petrolul și gazul.

Natura revoluționară a lui Uranus prevestește pentru horoscopul 2023 perturbări și provocări fundaţiilor demodate tradiționale, care nu ne mai folosesc nici nouă, nici planetei în care trăim. Instituțiile financiare și politice care conduc această lume trebuie să se reformeze. Uranus guvernează, de asemenea, umanitatea și zilele în care oamenii au putut fi ţinuţi liniştiţi și ușor de condus (manipulat), au dispărut. Va fi o creștere a rezistenței și o opoziție la modul în care lucrurile sunt și o cerere în continuă creștere din partea oamenilor pentru schimbare.

Neptun

La un nivel personal influenţa lui Pluton in Capricorn incepand cu 23 martie, va fi resimțită în ceea ce privește angajamentele noastre pe termen lung, cum ar fi căsătoria, cariera și părinții. Am putea avea nevoie să punem sub semnul întrebării responsabilitățile şi obligaţiile pe care ni le-am luat în viaţă.

 Pluton în Capricorn anunță o perioadă de acțiune pozitivă atunci când ceea ce este nevoie să fie făcut, poate fi făcut, şi ceea ce este nevoie să fie schimbat, poate fi schimbat. Pluton aduce la lumină aspectele decăzute, valorile, intenţiile şi motivele ascunse care ne alimentează viaţa, în scopul de a ne face mai conştienţi de ele. 

Pluton guvernează, de asemenea, petrolul, gazele și alte surse de energie. Suntem siguri că majoritatea cititorilor pot vedea un pahar pe jumătate plin, în cazul în care există unul, mai degrabă decât pe jumătate gol, dar trebuie spus că uneori este mai bine să vedem realitatea lucrurilor, starea lor reală. Iar Pluton în Capricorn ne arată starea reală a economiei noastre, a economiei globale, împingându-ne să observăm ceea ce este într-adevăr valoros în viață.

Cariera in 2023

Cariera şi Banii sunt două dintre domeniile vieţii care joacă un rol foarte important în viaţa fiecăruia dintre noi. Prin urmare, informaţiile oferite de astrologie în ceea ce priveşte profesia, cariera şi banii, ocupă un loc special în Horoscopul anului 2023.

Anul 2023 vine cu multe speranţe şi aşteptări, unele zodii vor fi favorizate pe plan profesional şi financiar, altele, în schimb, fie vor avea perioade mai proaste în acest an, fie vor avea un an lipsit de evenimente majore. 

Horoscopul Carierei şi Banilor 2023 de pe acest site se focalizează asupra Caselor astrologice care ne oferă informaţii despre cele două zone din viaţa noastră, Casa a 2-a, Casa a 8-a, Casa a 6-a şi Casa a 10-a. În funcţie de planetele care sunt prezente în aceste Case, fiecare zodie va întâmpina diferite evenimente de viaţă şi va avea diferite tendinţe comportamentale.

În 2023, ambițiile profesionale sunt mari, dar va trebui să acționați cu multă diplomație și tenacitate pentru a obține rezultatele scontate.Este important să te integrezi într-un grup cu care ai aceleași obiective sau interese pe termen lung.

Ar putea fi o asociație profesională sau un hobby, o formație, o petrecere, o fundație etc.

Atenție la blocaje și tensiuni la locul de muncă, în special în martie-mai și august septembrie 2023 și asigurați-vă că nu amestecați activitățile de grup cu interesele financiare, deoarece aceasta ar putea fi o combinație nefavorabilă.

Dragoste 2023

În ultimii 4 ani cuplurile existente au fost supuse unor teste dure, sub influenţa tranzitului saturnian prin zodia Balanţă si Scorpion. Doar relaţiile care au avut o fundaţie solidă şi care s-au dovedit trainice probabil au reuşit să treacă aceste teste. Din septembrie 2023 am început să respirăm uşuraţi şi încetul cu încetul, au dispărut multe din piedicile, frustrările sau restricţiile pe care le-am simţit în ultimii ani pe plan relaţional.

Si in 2023 reuşim să întemeiem un cuplu cu ceva mai multă uşurinţă şi privim lucrurile cu mai mult optimism şi detaşare. Cel mai important eveniment astrologic în 2023, în ceea ce priveşte dragostea, va avea loc pe data de 14 mai 2023, când planeta Jupiter, Marele Benefic în astrologie, va intra în zodia Taur, care guvernează, printre altele, relaţiile şi căsătoria. 

Ultimele 4 luni ale anului 2023 se anunţă a fi favorabile în ceea ce priveşte dragostea, relaţiile, parteneriatele şi căsătoria. Taurul, semnul zodiacal al căsătoriei şi parteneriatelor, va fi extins de planeta Jupiter, astfel încât se anunţa o perioadă în care ne vom îndrepta mai mult atenţia înspre ceilalţi. Extinderea conștiinței va avea loc prin ceea ce am putea numi „un angajament benefic cu celălalt”. Sub influența lui Jupiter înTaur, ne vom da seama că nimeni nu este complet, că avem nevoie de alții ca să ne completeze. Scopul lui Jupiter în Taur este să aducă persoanele împreună în beneficiul ambelor părţi. Aceasta combinaţie poate fi văzută ca binecuvântarea (Jupiter) căsătoriei (Taur). 

Prin urmare, în 2023 vor fi mai multe nunţi decât de obicei şi mai multe cereri în căsătorie.