Horoscop Gemeni Decembrie 2022

Cum va fi luna Decembrie 2022 pentru Gemeni?


Conform horospopului lunar pentru Decembrie 2022, cei nascuti in gemeni au parte de o luna interesanta din multe puncte de vedere. Aici apar tot felul de contradictii, pt ca va va merge atat bine cat si rau, deodata sau in paralel. Insa aveti parte de multa sustinere si astfel, majoritatea problemelor aparute se vor rezolva tot in aceasta perioada.

Potrivit lunii decembrie pentru Gemeni, luna aceasta va fi puțin incomodă și agitată, dar Gemenii isi vor păstra forțele și vor trece ușor peste tot. Starea financiară se va îmbunătăți, deoarece este posibil ca acestia sa să câștige bani frumoși prin acțiunile pe care le-au cumpărat anii trecuti.
In luna decembrie, Gemenii se vor intelege bine cu membrii familiei și cu cunoștințele si vor avea parte de momente frumoase in preajma sarbatorilor de Craciun si Revelion.


In schimb, această lună nu este bună pentru planificarea unei călătorii, deoarece ar putea fi dăunătoare pentru starea lor de bine, dar toate celelalte lucruri ar trebui să decurgă fără probleme.

Alte probleme apar in relatia cu fratii sau cumnatii, ori in cazul in care porniti la drum. Insa cu adevarat bine le va merge celor ce dau examene in aceasta perioada, sau celor ce sunt testati ori pusi la incercare in scopul de a dovedii ce au invatat, ce cunosc sau ce experienta au intr-un anumit domeniu. Si tot de bine se anunta pt voi in planul profesional, deoarece unii dintre voi vor reusi sa se asocieze sau sa se invarta in jurul unor oameni puternici, interesanti, sau importanti, de unde se poate invata ceva sau de unde vi se ofera un sprijin important.

Si tot in aceasta luna decembrie, s-ar putea ca de la o persoana de acest gen, sa preluati idei bune, sau atitudini, sau chiar e posibil sa faceti din acel om un model, un ghid, un reper. In rest, evitati calatoriile si fiti extrem de atenti daca nu puteti evita acest lucru, deoarece sunteti predispusi la accidente. Asadar, dcembrie va contine atat probleme cat si rezolvari sau situatii favorabile. E posibil sa fiti mai agitati putin in aceasta perioada, insa fiti si foarte optimisti pt ca situatiile complicate de apar acum, nu vor dura prea mult.

Cum va fi restul anului pentru Gemini?

Casa, familia si toate celelalte aspecte ale vietii domestice au fost teme importante pentru dvs. in anii trecuti si acest interes se mentine si acum. Saturn, tranziteaza Casa a patra a temei dvs., Fecioara, unde va ramane pana pe 29 decembrie. Este semnul unei importante reorganizari la nivelul caminului, al relatiei familiei si al rutinei cotidiene.

Cosmosul lucreaza pentru a face ordine in viata dvs., intrucat se simte nevoia pentru o mai buna gestiune a traiul casnic. Nu este un an pripice mutarilor, asa ca daca aveti de gand sa faceti schimbari de locuinta ar fi bine sa va ganditi de doua ori. In schimb, sunt binevenite modificarile casnice, renuntati la mobila veche, cumparati-va noi obiecte decorative, zugraviti-va locuinta. Veti fi uimit sa constatati, renuntand la vechiturile care s-au tot strans prin casa, ce locuinta spatioasa aveti!

Totodata, este timp si pentru o „curatenie” a vietii emotionale. Schimbarile in ceea ce priveste tabieturile familiale vor fi profunde anul acesta. Poate ca ele se datoreaza disparitiei cuiva drag din preajma dvs., dar ar putea fi vorba si despre certuri si conflicete, ce pot duce chiar la destramarea familiei printr-un divort. Nimic din ceea ce vi se intampla nu trebuie insa considerat o pedeapsa sau un ghinion. Cosmosul are planurile sale in ceea ce priveste persoana dvs., si chiar daca puteti resimti unele neplaceri, finalitatea acestor planuri va este totdeauna favorabila.

Vor avea Gemenii noroc la bani in 2022?

Profesional si financiar exista tot felul de ocazii. Putem vorbii de oferte noi si multe noutati la locul de munca. Cei mai multi dintre gemeni vor dori schimbare insa nu toti vor proceda la fel pt a-si implinii dorinta. Unii isi vor schimba locul de munca, altii doar imaginea ori isi vor redecora biroul, dar in fond si la urma urmei e clar ca o schimbare implica si bani, daca implica bani atunci inseamna ca-i aveti. Vor exista multe cheltuieli dar si multe succese din care va veti reface finantele. Sfarsitul primaveriii va gaseste in plina ascensiune profesionala. Mai ales cei ce lucreaza in domeniul artistic, pot fi siguri ca in acest an vor avea parte de recunoastere. Luna decembrie va fi benefica pt achizitii, sfarsitul anului va fi mai profitabil decat cel de anul trecut.
Vor exista si perioade mai putin bune insa cei mai multi dintre gemeni vor putea spune ca 2022 e un an mai bun decat 2021.

Horoscopul iubirii pentru Gemini 2022

Gemenii incep anul cu dreptul cand vine vorba de sentimente. O iubire noua, o pasiune, aventura se anunta a-si face aparitia in primele luni ale noului an. Cea mai frumoasa perioada este februarie, martie si aprilie. Unii isi vor gasi perechea iar la inceputul anului viitor se se pot casatorii. Oricum privim lucrurile, pentru gemeni se anunta un inceput de an frumos. Mai tarziu poate aparea vorba despre un copil iar unii vor trece la fapte. Nu e exclus sa vina vorba de acest lucru si sa fiti refuzati, insa dorinta de a va bucura de o noua fiinta in viata dvs, cu siguranta va exista. In toamna, cei ce nu au inca ganduri serioase, pot sa-si schimbe partenerul sau sa-si consolideze relatia printr-o logodna. Dar si gemenii vor avea probleme cu gelozia insa daca nu vor asculta de gura lumii, pot sa scape basma curata.

Cei casatoriti pot fi linistiti deoarece am vesti bune pt ei. Totul merge ca pe roate, exceptand micile probleme casnice ce apar cam in toate casniciile. Mai in spre toamna veti fi tentati sa calcati stramb insa nu toti vor trece la fapte. Luna decembrie va poate aduce un concediu frumos iar sfarsitul anului va gaseste linistit si aglomerat in acelasi timp. Ma refer la armonie in casa si agitatie la locul de munca. 

Am si ceva vesti proaste legate de starea de spirit a unora dintre gemeni. Aici aduc vorba despre multi nervi, mult stres si multe griji legate atat de profesie si bani cat si de familie. Grijile ii vor coplesii pe cei mai multi dintre gemeni, insa de cele mai multe ori, aceste izbucniri nu vor dura, iar cei din jur vor reusii de cele mai multe ori sa va inteleaga. Acest aspect astrologic nu va afecta decat pe cei nascuti in al doilea decan si mai ales pe cei maturi, trecuti de 35 de ani.