Horoscop Capricorn August 2022 – Bani, Cariera, Dragoste

Cum va fi luna August 2022 pentru Capricorn?

Horoscopul Capricornului pentru luna august 2022 prevestește mai multă bucurie în viața amoroasă. Vă puteți relaxa și vă puteți consolida încrederea în sine. Aspectele planetare sunt benefice pentru activitățile impreuna cu copiii. Te poți bucura din plin de relația ta cu ei si cu familia ta.

Luna august este despre emoții și fericire în relații pentru Capricorn. Planetele iti aduc entuziasm și trebuie să fii sensibil în acțiunile tale. Aceasta perioada poate fi folosită cu succes pentru a vă reînnoi energiile interne. După data de 20 august, conform horoscopul lunar, accentul va fi pus pe sănătatea și cariera ta.

Din pacate relatiile cu colegii și sefii de la locul de munca vor fi destul de volatile. Acest lucru vă va împiedica să vă atingeți obiectivele profesionale.

Perspectivele financiare pentru Capricorn nu arată prea bine în august 2022. Unii dintre voi vor trebui să se angajeze pentru a câștiga bani rapid.

Există, de asemenea, probabilitatea unor pierderi grave pentru unii Capricorni, prin activități speculative. Ca măsură de precauție stai departe de jocurile de noroc ! Din punct de vedere astrologic, luna august 2022 reprezinta un moment prost pentru investiții sau trading. Asemenea planuri ar trebui pana luna viitoare.

Cum va fi restul anului 2022 pentru Capricorn

SANATATE

In ultimii cativa ani, starea dvs. de santate a fost, in general, buna. Nu se intrevad schimbari majore pentru 2022. Pluton, asa cum am mentionat,a intrat in semnul zodiacal al Capricornului la sfarsitul lui 2021 si se va afla aici pentru multa vreme. Pe 29 Octombrie 2022, Saturn intra in Balanta, formand un aspect nu prea armonios cu semnul dvs. natal. Asadar, dupa aceasta data ar fi bine sa dati mai multa atentie sanatatii si nivelului de energie. Nu va faceti griji: problemele, daca apar torusi, vor fi minore, intrucat Casa a Sasea a sanatatii, este de cele mai multe ori goala in 2022 (doar planetele rapide vor trece prin ea , si acestea temporar) si deci sanatatea nu va fi un punct major de interes.

Exista totusi pericolul sa va ignorati cu totul sanatatea si, acest lucru, combinat cu unele scaderi ale nivelului energetic, sa va faca vulnerabili in fata bolii. Mai intai de toate, acordati atentie speciala plamanilor si inimii (inima devine un organ sensibil mai ales dupa 29 Octombrie). Fiind Capricorn, sistemul osos si vezica urinara, ca si dintii, sunt zone unde deasemenea ar putea aparea unele disfunctiuni.

Cand Saturn intra intr-o aliniere stresanta, aveti tendinta de a va depasi limitele fizice dar si cele impuse de varsta. Cosmosul va sfatuieste insa sa va ocupati de prioritati intr-o ordine ideala, sa faceti alegeri corecte. Nu aveti suficienta energie pentru a implini tot ce v-ati propus, asa incat ar fi bine sa va concentrati asupra a ceea ce este cu adevarat important in viata dvs. si sa lasati deoparte futilitatile. Cu Pluton in semnul dvs. veti putea apela la regimuri de detoxifiere. Acest astru va ofera un libidou accentuat si se simte nevoia unei moderari a activitatii sexuale.

CAMIN SI FAMILIE

Lucrurile, in cadrul caminului , merg foarte bine si nu trebuie sa faceti schimbari majore. Bucurati-va de pacea si linistea sufleteasca pe care acest fundal idilic vi le ofera, pentru ca in viitor lucrurile s-ar putea modifica si vor exista destule furtuni in situatia familiala. Cariera si succesele exterioare sunt mai importante pentru nativii Capricorn decat familia si chestiunile emotionale. Sunteti in culmea succesului in acest an si chiar trebuie sa va preocupati mai mult de cariera, cu cat mai mult cu cat acasa este bine.
Iar familia va sustine planurile si proiectele profesionale.

Anul acesta, va simtiti capabili sa preluati fraiele in gospodarie, sa va ingrijiti ca fiecare membru al familiei sa aiba tot ce isi doreste – desi copiii sau adolescentii s-ar putea sa fie nemultumiti de aceasta implicare totala, pentru ca ei nu suporta sa fie „cocolositi”. Sunteti foarte grijulii si fata de parinti, va implicati extrem de mult, sentimental, in viata si problemele lor si veti beneficia de intreaga lor recunostinta.

Daca planuiti sa renovati sau sa aduceti imbunatatiri casei, intre 20 Martie si 21 Aprilie este perioada ideala. Daca doriti doar sa o infrumusetati, ati putea incerca fie intre 3 Februarie si 5 Martie, fie intre 24 Aprilie si 6 Iunie. Aceste perioade sunt optime si pentru reuniuni si petreceri in familie. Planeta familiei in tema dvs. generala, Marte, va intra in Casa a opta din 16 Octombrie 2022, stand aici pana in Martie 2024. Acest lucru sugereaza ca sunt posibile transformari de anvergura, dar si unele probleme legate de sanatatea membrilor familiei – poate interventii chirurgicale.

Va fi o perioada optima pentru igienizarea casei si pentru a scapa de vechituri sau de lucruri nefolositoare.Faceti loc pentru noi investitii. Curatenia in casa va va ajuta sa scapati de asemenea si de „rezidurile” emotionale. Cum Marte trece prin zodiac destul de rapid, mai ales in comparatie cu planetele de cursa lunga, situatia familiala are tendinta de a se schimba la fel de repede. Totul depinde de unde se afla aceasta planeta la un moment dat.

BANI SI CARIERA

Capricornii sunt intotdeauna interesati de bani si cariera si acest an va va fi favorabil in ambele domenii. Indiferent de varsta si statut, va aflati, in ele, la un maxim de ascensiune. In ultimii ani, finantele au fost un punct de atractie major pentru dvs. si ati prosperat. IN 2021, de pilda, Jupiter, Marele Benefic, a trecut prin semnul dvs., declansand o perioada de trei ani de prosperitate.

Acum, el patrunde in Casa Banilor,amplificand aceasta tendinta. Iar in 2024 va intra in Pesti, unde se afla Uranus, planeta finantelor dvs. Ateptati-va la castiguri fabuloase! Chibzuiti-va bine deciziile in afaceri, faceti miscarile importante pe care le credeti de cuviinta, si mergeti inainte cu incredere,va aflati pe un fagas al prosperitatii din care nimeni nu va poate abate. Examinand ce se intampla in Casa Banilor, vom vedea ca doua dintre cele mai influente planete se afla aici – Jupiter, ghidul dvs. spiritual, si Neptun, astrul spiritualitatii, in general.

Stapanul Casei Banilor – planeta financiara – Uranus este in semnul Pestilor. Astfel, legatura dintre s[iritualitate – viata dvs. interioara – si finante devine foarte puternica. Jupiter in Casa Banilor aduce noroc in speculatii si o incredere aproape contagioasa in intuitia proprie. Si in cariera se intrevad evolutii spectaculoase, mai ales dupa 29 Octombrie, cand va puteti astepta chiar la o promovare.

IUBIRE SI VIATA SOCIALA

Desi Racul, Casa a Sasea a iubirii dvs. generala, nu este una puternica in acest an, se intrevad totusi schimbari in viata sentimentala. Veti avea parte de patru eclipse lunare in 2022, de doua ori mai mult decat de obicei si cum Luna este astrul dragostei, inseamna ca veti suferi serioase „zdruncinaturi” pe plan sentimental.

Poate ca sunteti prea concentrati asupra banilor si carierei si ignorati relatiile sentimentale. Poate succesul si faima dvs. in societate il fac gelos pe partener. Poate exista aspecte ascunse in relatia dvs. aspecte care insa vor iesi curand la iveala si pe care trebuie sa le transati in vreun fel.

Pe langa cele patru eclipse de Luna, va mai fi o eclipsa de Soare, tot in Casa a saptea, pe 22 Iulie, care de asemenea va va pune la incercare sentimentele. In multe cazuri, o asemenea configuratie poate duce la o ruptura, , fie a mariajului, fie a relatiei in care sunteti implicat. In altele, doar la cateva certuri din care cuplul va iesi intarit. Totul depinde de cat de profunda este relatia pe care o aveti. In orice caz, exista o criza in iubire pe care nu o puteti trece cu vederea.

Cele mai active perioade din punct de vedere social sunt intre 21 Iunie si 22 Iulie, si 1 si 26 August. Oportunitatile in plan sentimental se succed cu aceeasi rapiditate cu care Luna traverseaza zodiacul. Oare veti sti sa profitati de ele?