Horoscop Fecioara 2023 – Dragoste, Bani, Cariera

Fecioarele sunt norocoasele zodiacului în prima parte a anului

Jupiter, planeta norocului, îşi va continua tranzitul prin zodia Fecioarei, până în ziua de 9 septembrie 2023. Perioada în care Jupiter vizitează zodia Fecioară, o dată la douăsprezece ani, reprezintă un context memorabil şi norocos pentru nativii Fecioară, generând mult optimism. Jupiter te va ajuta să atragi de partea ta oportunităţi deosebite pentru dezvoltarea personală şi pentru adoptarea unor direcţii noi de orientare. Partea cea mai grea pentru tine va fi aceea de a te hotărî pe ce drum să o iei, pentru că toate ar putea să ţi se pară la fel de ispititoare!

Aceasta este provocarea cu care te vei confrunta datorită acestei planete expansive, aşa că eşti sfătuit să încerci să nu-ţi aglomerezi prea mult timpul sau să te suprasoliciţi. În prima parte a anului este bine să dedici mai mult timp pentru a te cunoaşte mai bine, să te ocupi mai mult de tine însuti şi să încerci să-ţi valorifici aptitudinile şi talentele personale.

Vei avea suficientă încredere în propria persoană cât să abordezi noi domenii de interes şi, indiferent de rezultate, vei avea de câştigat de pe urma acestor experienţe. Vei reuşi să îi atragi de partea ta pe cei care îţi pot fi de ajutor, într-un fel sau altul, mulţi oameni îţi vor purta noroc deschizându-ţi o serie de uşi care până acum ţi-au fost închise.

Dragoste

Confuzie în căsătorie şi relaţii

În decursul acestui an, altfel destul de bun, în timpul căruia ai putea să-ţi exploatezi la maxim calităţile, există totuşi un motiv de preocupare: Neptun în Peşti. Aflat acum în al cincilea an în această zodie, este planeta credinţei şi spiritualităţii, dar şi a iluzionării şi confuziei.

Fiind poziţionată în casa relaţiilor din horoscopul tău, Neptun te va încuraja să depistezi cele mai bune intenţii ale oamenilor, ceea ce este extraordinar în anumite împrejurări. Însă nu şi atunci când este vorba de a ignora pur şi simplu anumite lucruri care te-ar fi pus serios pe gânduri înainte.

Pune întrebări, evită să faci presupuneri, insistă pentru a obţine răspunsuri clare şi apoi susţine toate acestea prin propria cercetare.

Dacă ai îndoieli cu privire la chestiunile de importanţă minoră, cere o opinie sinceră de la o persoană pe care o respecţi. În ciuda potenţialului negativ al acestei planete, prin prezenţa ei în sectorul relaţiilor şi parteneriatelor, poţi folosi această energie planetară în mod benefic, pentru a-i cuceri pur şi simplu pe ceilalţi.

Vei avea o doză suplimentară de farmec care-i va atrage pe oameni în jurul tău. Desigur, asta poate funcţiona în două sensuri. Deci n-ar trebui să te arăţi prea surprins atunci când oamenii îşi vor îndrepta farmecul personal în direcţia ta!

Schimbări profunde în dragoste şi in relaţia cu copiii

Pluton îşi va petrece în totalitate al optulea an în Capricorn, în casa a cincea din horoscopul tău, casa copiilor, relaxării şi dragostei. Această casă se referă, de asemenea, şi la jocurile de noroc, speculaţiile, inclusiv investiţiile, şi ţinând cont de aspectul negativ pe care-l face cu Uranus, din casa câştigurilor şi pierderilor financiare, este de dorit să fii precaut în ceea ce priveşte riscarea fondurilor.

Este posibil, de asemenea, să ai de făcut faţă şi unor cheltuieli suplimentare care-i implică pe copii. Ar trebui să fii pregătit să tragi linia şi să spui nu dacă solicitările lor nu sunt rezonabile. Acelaşi lucru este adevărat şi dacă, de exemplu, vei simţi dintr-odată impulsul de a face „un tur în jurul lumii” sau de a cumpăra maşina cea mai scumpă dintr-un anumit lot.

Deci atenţie la cheltuielile pe care le faci pentru satisfacerea plăcerilor, este poate mai indicat să-ţi propui cheltuieli mai mici şi să economiseşti diferenţa de bani.

Dificultăţi şi responsabilităţi familiale

Saturn se va afla pe parcursul întregului an în Săgetător, zodie pe care o traversează din septembrie 2022. Prin urmare, îl vei avea musafir, în continuare, în casa căminului şi a familiei din horoscopul tău, ceea ce înseamnă că vei experimenta în continuare diverse provocări, limite, restricţii sau blocaje în acest segment din viaţa ta. Profesorul Saturn va continua să-ţi aducă diverse lecţii în toate privinţele, de la relaţii, la rude şi la spaţiul fizic care consideri că îţi aparţine.

Este posibil ca o rudă mai în vârstă să aibă nevoie de ajutorul tău în acest an, sau să te pomeneşti în situaţia de a îndeplini pentru această persoană multe sarcini zilnice. Aceste obligaţii ar putea exercita oarecare constrângeri asupra celor mai apropiaţi membri ai familiei, astfel că este recomandat să cauţi nişte alternative viabile pentru a diminua impactul problemelor respective asupra tuturor. În timpul acestui tranzit, eşti îndemnat să depui mai mult efort pentru a-ţi solidifica identitatea şi să-ţi explorezi rădăcinile (istoria familiei).

Este posibil să te confrunţi cu aspecte legate de atașamentele de trecut/familie/casă. Este posibil să fii nevoit pe parcursul acestui an să-ţi reorganizezi sau să-ţi reconstruieşti casa, la propriu, dar mai ales sufletul.

Surprize neaşteptate în privinţa banilor în comun

Imprevizibilul Uranus continuă să traverseze zodia Berbec, zodie care pentru tine reprezintă a opta casă din horoscop, una dintre casele financiare. Nici acest an nu este unul potrivit ca să-ţi rişti fondurile, indiferent de câtă încredere ai avea în opinia, interesele sau onestitatea cuiva. Este recomandat să eviţi tranzacţiile financiare riscante, împrumuturile (cum ar fi acordul de a acţiona ca girant) şi alte acţiuni riscante care ţi-ar putea afecta situaţia financiară.

Altfel te-ai putea întâlni cu surprize neplăcute. Riscul este, din nefericire, că nu toată lumea este la fel de cinstită ca tine. Această casă în care se afla Uranus în horoscopul tău, a opta, are însă în vedere ceva mai mult decât banii. Acest sector reprezintă şi valorile celorlalţi, ceea ce apreciezi la ceilalţi.

În multe privinţe acest an ar putea redefini ceea ce este important pentru tine în plan personal, dincolo de aspectul material ca atare. Gândeşte-te la lista de priorităţi în viaţă, la ceea ce vrei să obţii, dar şi la elemente intangibile – trăsături de personalitate şi de caracter, elemente de morală şi standarde. Această conjunctură planetară are în vedere şi abilităţile, talentele tale valorificabile şi colaborarea lor cu cele ale altor oameni, pentru a obţine beneficii reciproce.

Fecioarele au noroc la bani în a doua parte a anului

Pe data de 9 septembrie 2023 Jupiter va intra în semnul Balantei iar pentru Fecioare această schimbare se va resimţi în planul financiar. Aşadar, urmează o perioadă de 1 an în care eşti îndemnat să acorzi mai multă importanţă resurselor de care dispui, inclusiv abilităţilor şi talentelor care pot fi valorificate din punct de vedere financiar.

Jupiter este planeta abundenţei şi cât timp se va plimba prin Casa banilor din horoscopul tău, îţi va oferi şanse şi oportunităţi de a câştiga mai mulţi bani, un dar din partea Universului care nu se cuvine să fie irosit de către tine, dragă Fecioară! Este recomandat să fii sigur pe tine în privinţa tuturor lucrurilor pe care le ai de oferit. Dacă simţi că eşti prost plătit sau că eşti angajat pe un post necorespunzător nivelului tău de pregătire, ar trebui să-ţi faci curaj şi să te gândeşti la modul în care poţi schimba situaţia respectivă.