Horoscop Fecioara Octombrie 2023 + Predictii pt. restul anului

Distribuie :

Într-un dans cosmic al schimbărilor și oportunităților, luna Octombrie vă deschide porțile spre noi aventuri și evoluții, dragi Fecioare.

În cultura noastră, care se mândrește cu progresul etern, stabilirea unei creșteri semnificative necesită rezistență și răbdare. Se spune că este nevoie de cel puțin trei încercări pentru a învăța ceva nou, dar Fecioarele preferă să facă lucrurile bine de la prima încercare, fără a lăsa urme.

Echinocțiul de toamnă începe cu planeta ta, Mercur, aflându-se în Fecioară, încă în umbra recentului său retrograd. Retrogradarea implică că Mercur traversează aceeași zonă a zodiacului de trei ori consecutiv: înainte, înapoi și apoi din nou înainte. Mercur se simte puternic în Fecioară, iar prima casă este locul în care spiritul și sufletul tău interacționează în armonie cu mediul înconjurător.

Retrogradarea în prima casă are scopul de a reevalua și ajusta obiceiurile care, la rândul lor, schimbă perspectiva asupra realității. În această perioadă, prioritățile se îndreaptă către sănătate și dezvoltarea unor noi metode de autoîngrijire. De asemenea, simțul tău al valorilor poate fi influențat în această cultură în continuă schimbare a virtuților liber exprimate. Mai mult decât oricând, începeți noi rutine în acest moment. Aceste obiceiuri necesită repetare, iar astrologia subliniază că ele se dezvoltă în baza experiențelor plăcute și a atenției la detalii. Așadar, nu este vorba doar de a avea o listă nouă de sarcini de îndeplinit.

Bani si Cariera

Horoscopul lunar pentru luna octombrie nu aduce nici schimbări extreme, nici momente dificile pentru Fecioare. Cu toate acestea, veți experimenta o doză favorabilă de noroc în ceea ce privește cariera și posibilitatea de a face schimbări în acest domeniu. Veți observa că aveți abilități mai bune de luare a deciziilor și veți face alegeri mai bune la locul de muncă. Dacă sunteți un om de afaceri, puteți anticipa profituri semnificative în munca voastră. Cu toate acestea, este important să mențineți un efort constant, deoarece competiția este acerbă.

În același timp, puteți explora planuri alternative de afaceri cu ajutorul profiturilor obținute. Dacă aveți un alt proiect în minte, puteți începe să-l dezvoltați. Octombrie este momentul potrivit pentru ca horoscopul vostru lunar să strălucească.

De asemenea, Fecioarele vor avea parte de o perioadă plină de distracție și reușite în domeniul lor academic. Aceasta este o oportunitate excelentă pentru a vă prezenta la examenele de concurs, deoarece intuiția voastră și abilitățile de luare a deciziilor sunt în putere în această perioadă a anului. Prin urmare, abordarea unor teste cu opțiuni multiple poate fi o modalitate excelentă de a vă atinge obiectivele de carieră sau academice.

Dragoste

Cu toate acestea, horoscopul relațiilor de familie și al iubirii tale ar putea avea de suferit de această dată. Va trebui să acordați mai mult timp celor dragi și familiei pentru a evita conflicte și certuri inutile. De asemenea, este posibil să aveți neînțelegeri cu partenerul dvs. sau cu jumătatea voastră mai bună în legătură cu unele chestiuni mari și mici în această lună. Prin urmare, fiți atenți la modul în care comunicați și încercați să evitați disputelor neplăcute.

La fel, horoscopul sănătății Fecioarei nu este din nou atât de favorabil în luna octombrie. Veți întâmpina unele probleme, cum ar fi disconfortul gastric, mâncărimile și iritațiile în gât. Nativii Fecioare pot avea, de asemenea, probleme legate de greutate în această perioadă, dar există posibilitatea ca starea voastră de sănătate să se îmbunătățească în a doua jumătate a lunii.

Horoscopul Fecioarei pentru restul anului 2023:

Dragă Fecioară, privind spre sfârșitul anului 2023, vă așteaptă o perioadă plină de provocări și oportunități, în care veți putea să vă dezvoltați și să evoluați într-un mod semnificativ. Iată cum vor evolua evenimentele astrologice și cum vă vor influența viața în cele trei domenii cheie: carieră, relații și dezvoltare personală.

Cariera:

Octombrie debutează cu o confruntare a lui Marte cu Nodul Sud Adevărat în Balanță, aducând cu sine oportunitatea de a evalua direcția carierei voastre. Este momentul să vă regândiți obiectivele și să lăsați în urmă aspectele care nu vă mai susțin dezvoltarea. Cu Marte intrând în conjuncție cu Pluto și înfăptuind un aspect de pătrat cu acesta, veți fi pus în fața unor transformări majore în domeniul profesional. Eclipsa Solară în Nodul Sud din Balanță pe 14 octombrie vă poate aduce revelații legate de ceea ce trebuie să eliberați din trecut pentru a vă deschide noi uși.

Dragoste și Relații:

În luna octombrie, Venus formează un aspect armonios de trigon cu Jupiter în Taur, aducând un val de căldură și armonie în relațiile voastre. Este momentul perfect pentru a consolida legăturile cu cei dragi și pentru a aduce mai multă bucurie în viața voastră de cuplu. Totuși, Mars în opoziție cu Jupiter la sfârșitul lunii poate aduce tensiuni sau provocări în relațiile voastre. Eclipsa Lunară în Nodul Nord din Taur pe 28 octombrie poate aduce schimbări subtile, dar semnificative în dinamica relațională.

Dezvoltare Personală:

Noiembrie vine cu provocări intense, pe măsură ce Marte formează un aspect de opoziție cu Uranus în Taur. Această perioadă poate aduce schimbări neașteptate și poate testa capacitatea voastră de a vă adapta la noutate. Cazimi-ul lui Marte în Scorpion pe 17 noiembrie vă oferă o oportunitate de a vă conecta cu energia interioară și de a vă folosi puterea interioară în mod constructiv.

În decembrie, perioada retrogradării lui Mercur în Capricorn și Săgetător vă invită să reflectați asupra modului în care comunicați și interacționați cu ceilalți. Mars în pătrat cu Neptun la sfârșitul anului vă poate aduce confuzie sau iluzii legate de obiectivele personale. Este momentul să vă aprofundați auto-cunoașterea și să vă clarificați intențiile.