Horoscop Fecioara 2023 – Dragoste, Bani, Cariera

Fecioara, care este un semn de Pamant, este cel mai tipicar, meticulos si constiincios semn din zodiac. Conform horoscopului Fecioarei 2023, semnele de Pamant, vor avea parte de schimbari foarte importante in planul vietii personale.

Daca de obicei nativii din Fecioara, care sunt foarte inteligenti, muncitori si constiinciosi, se blocheaza in fata unor detalii si amanunte, la modul ca au tendinta de a se axa numai pe acestea si tind sa piarda perspectiva asupra imaginii de ansamblu. Insa in anul 2023 lucrurile se vor schimba radical pentru Fecioare si, pentru prima oara in viata lor, se vor concentra pe tabloul general al vietii si nu pe amanunte.

Efectiv, in 2023, Fecioarele vor invata ca viata nu reprezinta numai suma unor parti componente, ci este un tot unitar, cu bune si rele. Relatia lor cu familia si prietenii se va schimba si vor avea parte de mai multa intelegere, empatie si maturitate in abordarea tuturor situatiilor ivite pe parcursul lunilor acestui an.

Horoscope Dragostei Pentru Fecioara 2023

In general, persoanele nascute sub semnul Fecioarei sunt destul de ezitante si rusinoase cand vine vorba sa devina pentru prima oara intime cu un o nou noua partener. Insa horoscopul indica ca in 2023 lucrurile vor sta complet diferit. Fecioarele vor deborda de incredere in sine si vor dori si cauta intimitatea alaturi de cei cu care vor sa inceapa o noua relatie.

Perioada cea mai potrivita pentru a cunoaste oameni noi si a initia o relatie este intre 20 Februarie (cand Luna intra in semnul Pestilor) si 19 Mai(cand Luna va intra in semnul iubaretului Taur, dar si in relatie de sextil cu Soarele si Venus care se afla in semnul romanticilor Pesti). In acest interval Fecioarele vor degaja un magnetism aparte si se vor afla in centrul atentiei tuturor, reusind sa atraga foarte multi eadmiratori.

Dupa ce trece luna Mai, urmatoarea perioada intensa, din punct de vedere emotional si romantic va fi in luna August, insa nici nu veti mai avea nevoie de o alta perioada de acest gen. Si asta pentru ca, cel tarziu in luna Octombrie, veti constata ca intre dumneavoastra si persoana pe care o iubiti in taina exista o chimie foarte puternica. Asa ca nu mai asteptati si iubiti-va!

Horoscop Fecioara 2023 – Bani si Cariera

Asa cum aminteam anterior, Fecioarele sunt muncitoare si meticuloase. Iar in 2023 acest lucru se va vedea si va fi recompensat cu varf si indesat, pana la sfarsitul anului. In jurul datei de 2 Ianuarie, Luna noua intra da semnalul caacesta este inceputul recunoasterii voastre. Este posibil sa vi se mareasca salariul, insa si mai important decat atat, veti primi recunoasterea meritelor profesionale, atat din partea superiorilor cat si a colegilor, care vor admira calitatea muncii voastre.

Daca sunteti o Fecioara in cautarea unui loc de munca soarta va va zambi in 2023 si aveti diverse oportunitati pentru a va gasi job-ul la care visati de mult timp. Una dintre marile calitati ale Fecioarelor este ca nu se tem de munca, iar acest lucru le va ajuta sa isi croiasca o noua cariera.

In ceea ce priveste finantele, vestile nu mai sunt chiar atat de bunepentru 2023. Veniturile Fecioarelor au o tendinta clara de a fluctua in acest an si va fi o schema de genul doi pasi inainte si unul inapoi, insa va exisata o constanta, dar mica, crestere a economiilor. Pana la sfarsitul anului veti putea spune cu siguranta ca in sfarsit aveti securitatea financiara pe care v-ati dorit-o dintotdeuna.

Sanatate

In anul 2023 nativii din Fecioara nu vor avea probleme de sanatate deosebite. Singurul sector care va avea de suferit va fi sistemul nervos, care la un moment dat s-ar putea sa fie efectiv extenuat. Cu toate ca Fecioarele beneficiaza de toata energia furnizata de Mercur, anul acesta s-ar putea ca aceasta energie sa nu mai fie suficienta.

Datorita excitatiei psihice deosebite acesti nativi vor ajunge sa isi neglijeze somnul, sa devina adevarate pasari de noapte si sa ramana in urma cu multe ore de somn. Iar acest lucru va avea repercursiuni mai devreme sau mai tarziu. Asadar, daca nu vreti sa aveti probleme de sanatate, incercati sa dormiti macar 6 ore pe noapte.

De asemenea este posibil sa aveti probleme legate de frustrarile si stresul legate de piedicile pe care le-ati putea intalni atunci cand doriti sa calatoriti, sa cunoasteti locuri si persoane noi, etc. Piedicile ar putea fi puse de o persoana apropiata voua sau de cineva care reprezinta autoritatea sau legea, asa ca trebuie sa fiti foarte atenti.

Pentru a putea depasi toate aceste aspecte negative va recomandam sa profitati la maxim de masaje sau reflexoterapie, care va vor ajuta sa va detensionati si sa va pastrati tonusul psihic.