Horoscop Taur 2023 – Dragoste, Bani, Cariera

Taurii sunt foarte nerabdatori sa paseasca in 2023, insa este posibil sa nu se mai simta atat de optimisti in prima perioada a lui . Conform horoscopului Taurului 2023 va trebui sa preluati initiativa si sa incepeti ceva pe cont propriu, va trebui mai intai sa va scuturati de pesimismul cu care va invaluie si sa incercati sa sa va  mentineti o energie pozitiva, pentru a avea succes in ceea ce intreprindeti.

Ce v-ati propus sa realizati in 2023? Totul? Ei bine, horoscopul Taurului va va aduce succes financiar, insa va trebui sa va controlati si sa nu care cumva sa incepeti sa cheltuiti nesabuit toti banii pe care ii veti obtine.  Tosusi, Taurii trebuie sa tina cont ca sunt posibile unele cheltuieli neplanificate, insa destul de insemnate.

In plus, in anul 2023 este foarte important sa puneti corect in balanta si sa evaluati aspectele legate de sanatate, in raport cu telurile propuse si eforturile necesare pentru atingerea lor. Motto-ul dumneavoastra in acest an ar trebui sa fie: “Fiecare lucru la timpul lui!”. Fiti atenti ca nu care cumva sa grabiti lucrurile! Lasati-va purtat de val si de evenimente.  Succesul va veni exact la momentul in care trebuie sa vina! Nici mai devreme, dar nici mai tarziu!

Horoscope Taur 2023 – Dragoste

Atunci cand se afla la inceputurile unei relatii amoroase, Taurilor le place sa ia lucrurile incet, pe rand si sa nu faca prea multe valuri. Ii respecta dreptul la intimitate al potentialului partener si prefera sa ajunga sa-l cunoasca destul de bine inainte de a-si pierde mintile si a se indragosti nebuneste. Iar acest lucru este foarte natural pentru Tauri, deoarece, de fel, nu sunt nici insistenti si nici repeziti.

Atunci cand insa sunt indragostiti peste urechi adopta de obicei una din cele doua strategii: ori raman si se lupta pana ce obtin ceea ce vor ori isi pun efectiv coada pe spinare si fug mancand pamantul. Aspectele planetare din acest an ii favorizeaza, iar demersurile lor romantice de cucerire vor fi receptionate si primite foarte bine, chiar si de catre acele persoane care initial nu pareau a fi interesate de un astfel de nativ.

Cpnform horoscopului de dragoste 2023, Taurii trebuie sa-si asculte foarte bine instinctele in 2023! Daca simtiti ca ati realizat o conexiune foarte puternica si aproape prea frumoasa pentru a fi reala, este foarte posibil sa fie adevarata! Nu trebuie sa va temeti! Totul este asa cum ar trebui sa fie! Este un moment foarte bun pentru a va gasi jumatatea!

Cariera si Bani

In 2023, carierele favorizate sunt cele care au legatura cu domeniul financiar sau cu cel imobiliar si legat de domenii cum ar fi bancile, cabinetele de avocatura, agentiile imobiliare, etc. Multi nativi din semnul Taurului viseaza in taina la o cariera artistica, desi foarte putini dintre ei sunt inzestrati cu un talent care sa le asigure si succesul. Insa anul 2023 este anul in care s-ar putea sa se lanseze  chiar si Taurii in astfel de cariere si sa aiba si succes.

In acest an majoritatea nativilor vor interactiona foarte mult cu domeniile legate de Internet si tehnologie, reusind sa gaseasca noi oportunitati de castig din aceste surse. Va fi un an in care vor invata foarte mult in domeniul tehnologic si vor descoperi succesul atunci cand nu se asteapta. Profitati la maxim de oportunitatile ivite!

De asemenea, in acest an este posibil sa puneti bazele unor colaborari care va vor aduce castiguri materiale insemnate, atat in viitorul apropiat, cat si in anii viitori. Depinde numai de dumneavostra sa stiti sa “vedeti” ocaziile ivite.

Sanatate

Dupa cum indica horoscopul Taurului 2023, anul acesta va trebui sa interactionati mai mult cu cei din jur, chiar daca nu prea va place sa faceti asta. De aceea, tensiunile legate de toate tipurile de relatii pe care le aveti, vor  avea un impact direct asupra vitalitatii si sanatatii dumneavoastra. Pentru a putea preintampina acest lucru, va trebui sa intelegeti pattern-ul dupa care functioneaza planetele.

Saturn reprezinta o mare influenta asupra dumneavoastra, inca de la sfarsitul anului trecut. El va cere mai mult de la voi, va va face sa fiti mai competitivi decat de obicei, insa in acelasi timp va predispune la accidente si esecuri in cazul in care veti incerca sa faceti totul mult prea repede si in graba. Asa ca solutia optima ar fi sa va planificati cu atentie pasii de urmat si sa faceti lucrurile cu calm, la timpul lor.

Spre sfarsitul lui iunie s-ar putea sa va simtiti inconfortabil in propria piele si va aparea tentatia de a tine diete de tip yo-yo. Va recomandam ca mai degraba sa abordati din alt unghi problemele de sanatate si sa nu recurgeti la tratamente sau diete de capul vostru, fara un aviz sau supravegherea unui profesionist.

Incepand cu luna Mai 2023 , planetele va vor va face sa va priviti dintr-o perspectiva pozitiva pentru urmatoarele 6 luni si va va da impulsul sa va concentrati asupra lucrurilor bune catre care aspirati. Cu toate acestea, trebuie sa fiti preveniti asupra unui lucru: in luna Iunie vi s-ar putea redeschide apetitul necontrolat pentru dulciuri. Acelasi lucru s-ar putea repeta si in Octombrie, cand veti inregistra o crestere a apetitului, la modul general.
Cu toate acestea, avand in vedere ca planeta dumneavoastra guvernanta va fi retrograda abia la sfarsitul anului, este posibil sa reusiti sa ramaneti pe pozitii si sa infruntati mai usor suisurile si coborasurile vietii de zi cu zi.