Horoscop Taur 2023 – Dragoste, Bani, Cariera

Anul 2023 în ansamblu pentru zodia Taurului

Pentru zodia Taur influența planetelor în 2023 se va concentra preponderent asupra următoarelor domenii din viaţa lor: dragoste, profesie, bani, spiritualitate, prieteni.

Noroc în dragoste pentru Tauri în prima parte a anului

Dragoste, amuzament, distracție și exuberanță- acestea sunt previziunile aferente pentru Tauri în ceea ce privește primele luni ale anului, datorită prezenței lui Jupiter în Fecioară, în casa activităților recreative, a plăcerii, creativității, dragostei și copiilor. Indiferent de vârsta pe care o ai, în primele opt luni ale anului este potrivit să fii iarăși copil şi să dai voie laturii tale voioase să iasă la lumină. 

Cunoscută ca şi planetă a norocului, în astrologie Jupiter reprezintă mult mai mult decât atât. Este însăşi planeta oportunităţii, iar de fiecare dată când Jupiter îşi trimite razele norocoase în calea ta, vei beneficia de o undă suplimentară de noroc. Însă depinde de tine să detectezi posibilităţile existente şi să le dai curs. În 2023 oportunităţile de natură romantică şi socială vor figura în vârful listei de priorităţi, prima parte a anului având potenţialul să fie una dintre cele mai bune perioade din viaţa ta dacă nu eşti implicat într-o relaţie de cuplu.

 Asta nu înseamnă neapărat că îţi vei întâlni sufletul pereche. S-ar putea să se întâmple şi asta, dar prezenţa lui Jupiter în casa dragostei se referă mai mult la un comportament cu rol de divertisment şi la faptul de a-ţi umple serile şi weekendurile cu multă distracţie.

Influenţa lui Jupiter este extraordinară şi pentru cuplurile deja formate, care pot redescoperi focul dragostei. Dacă eşti părinte, influenţa lui Jupiter îţi poate aduce bucurii şi momente de fericire datorate copiilor tăi.

Cariera

Noroc în profesie pentru Tauri în a doua jumătate a anului

În ziua de 9 septembrie 2023 Jupiter va intra în semnul Balanţei, unde va rămâne până în august 2024. Prin urmare, în a doua parte a anului 2023 şi în prima jumătate a anului 2024203, segmentul din horoscopul tău care se referă la profesie se va afla sub o influenţă norocoasă. Vei începe să abordezi sarcinile de serviciu cu mai mult entuziasm şi optimism, această conjunctură astrală generând suficientă activitate cât să te mulţumească. Pericolul implicit este să vrei să-ţi asumi prea multe sarcini, să uiţi că eşti doar un simplu om şi că o zi are doar douăzeci şi patru de ore. În ansamblu însă, te poţi aştepta la o perioadă benefică la locul de muncă, cu ivirea unor ocazii excelente de a-ţi manifesta abilităţile şi talentele. Influenţa protectoare a lui Jupiter te va menţine în rândul celor favorizaţi în acest an în planul profesional. Dacă eşti în căutarea unui loc de muncă, trimite CV-urile începând cu ziua de 9 septembrie 2023, pentru că este perioada cea mai bună ca să te întâlneşti cu noi oportunităţi şi noroc profesional.

Bani

Mai multă organizare şi disciplină financiară pentru Tauri

Sobrul Saturn îşi va petrece anul în Săgetător, semnul pe care l-a vizitat pentru câteva luni şi în 2023. Situat în cea de-a opta casă din horoscopul tău, cea a resurselor conjugale, până în momentul de faţă probabil ai simţit efectele acestei planete în ceea ce priveşte chestiunile financiare. Dacă nu ţi-ai făcut ordine până acum în plan financiar, nu este nici acum prea târziu să o faci, mai ales în ceea ce priveşte lichidarea datoriilor, una dintre cele mai bune utilizări ale acestui tranzit.

Este indicat să-ţi stabileşti un buget şi nişte termene limită de la care să nu te abaţi şi să începi cu cei la care ai cele mai mari datorii. Dacă faci investiţii, este recomandat să fii precaut şi să gândeşti pe termen lung. La fel ar trebui să procedezi şi cu fondurile de pensii.

Iar în ceea ce priveşte eventuala încheiere a unei asigurări, o altă preocupare specifică pentru Saturn în această poziţie, este bine să-ţi rezervi timp pentru a revizui şi reactualiza poliţele, pentru a avea certitudinea că lucrurile asigurate sunt protejate în mod corespunzător.

Intuiţii bruşte, surprinzatoare

Uranus în Berbec, în cea de-a douăsprezecea casă, te va încuraja în mod subtil, dar ferm, să cauţi în interior răspunsurile la întrebările copleşitoare ale vieţii. Este posibil ca visurile tale în acest an să fie sugestive şi iluminante. Poate fi un an deosebit de prielnic ca să te conectezi la vocea ta lăuntrică. Dacă nu te-ai considerat niciodată o persoană intuitivă, acum este momentul să descoperi această latură a personalităţii tale. În acest an vei avea de beneficiat de pe urma mesajelor care iniţial ţi se vor părea subtile, dar care vor deveni tot mai puternice pe măsură ce le vei asculta consecvent.

Iluzii în privinţa prietenilor

Misticul Neptun se va afla în continuare în Peşti, în a unsprezecea casă din horoscopul tău, stimulându-ţi interesul pentru prietenii tăi şi diverse cazuri umanitare. Probabil că de vreo patru ani încoace eşti mai tentat să-ţi oferi timpul pentru a lucra, de exemplu, ca voluntar într-o fundaţie de întrajutorare sau într-o campanie de strângere de fonduri. Mai important este faptul că poţi constitui o sursă de inspiraţie pentru mulţi oameni în decursul acestui an. Insă, dacă te-ai născut în prima parte a zodiei Taur, ar trebui să fii extrem de precaut în privinţa oamenilor în care ai încredere. O persoană din grupul tău de prieteni, pe care o considerai de încredere, s-ar putea să te dezamăgească sau să încerce să te inducă în eroare. Este indicat să nu laşi iluziile să-ţi întunece judecata, să pui sub semnul întrebării unele comportamente ale prietenilor şi cunoştinţelor, atunci când este cazul. Ceea ce pare prea bun ca să fie adevărat, chiar aşa poate să şi fie în realitate.

Schimbări profunde în filosofia de viaţă 

Puternicul Pluton va continua să se deplaseze prin Capricorn, prin zona educaţiei şi călătoriilor din horoscopul tău. Această planetă de mici dimensiuni acţionează la o scară extinsă, dar rădăcinile ei sunt foarte adânci. Influenţa pe care o exercită este una foarte lentă şi profundă, erodând trecutul pentru a face loc viitorului. Tipul de energie îţi este oarecum cunoscut, dată fiind localizarea lui Pluton în Capricorn, un semn de pământ ca şi tine, astfel încât poţi gestiona cu mai mare uşurinţă transformările din lumea ta, chiar dacă nu le vei putea controla în măsura în care vei dori să o faci. Trebuie să faci eforturi ca să să fii mai puţin rigid în viziunea pe care o ai asupra vieţii. Este posibil să stârneşti duşmanii ascunse şi să fii atacat pe la spate atunci când nu te aştepţi deloc, tocmai din cauză că ai tendinţa să refuzi să renunţi la unele concepţii depăşite, putând lăsa impresia că eşti încuiat la minte, bătut în cap şi nedeschis faţă de nou şi progres, sau că îţi aperi convingerile şi filosofia de viaţă în mod fanatic. Pe de altă parte, Pluton plasat în segmentul cunoaşterii superioare este o poziţie foarte favorabilă pentru aprofundare şi dezvoltare personală, astfel încât poate fi un an potrivit ca să te pui serios pe studiu, eventual să te întorci la şcoală pentru a-ţi finaliza studiile, sau să te înscrii la o facultate care să-ţi mărească şansele de reuşită în carieră. Dacă eşti născut pe la mijlocul lunii mai, vei simţi în mod direct influenţa lui Pluton în acest an, printr-un aspect favorabil pe care-l va face cu Soarele tău natal. Vei beneficia de voinţa puternică pe care o aduce această planetă şi îţi va spori dorinţa de reuşită în ceea ce priveşte educaţia şi extinderea granițelor actuale.