Horoscop Scorpion 2023 – Dragoste, Cariera, Bani

Scorpionii au noroc la prieteni în prima parte a anului

În prima parte a anului, până la începutul lunii septembrie, Jupiter va parcurge în continuare zodia Fecioarei, care în horoscopul tău reprezintă zodia prietenilor. Peste ani poate că îţi vei aminti de această perioadă că fiind una dintre cele mai bune în plan social.

Jupiter fiind o planetă care extinde, este foarte probabil să observi că cercul tău de cunoştinţe se va îmbogăţi cu multe figuri noi. Unii dintre aceştia îţi vor deveni prieteni şi chiar este posibil să-ţi găseşti şi sufletul pereche care să-ţi ofere cele mai înţelepte sfaturi pe care le-ai primit vreodată.

Dacă eşti în căutarea dragostei există şi posibilitatea aceasta, să-ţi întâlneşti dragostea vieţii cu ajutorul unui prieten comun. Sau ai putea să constaţi că nutreşti sentimente de dragoste pentru un prieten (vechi).

Dragoste

Spiritualitatea si dragostea în viaţa Scorpionului în 2023

Misticul Neptun îşi continuă şi el tranzitul prin zodia Peşti, în aspect favorabil cu zodia ta, ceea ce înseamnă că al şaselea tău simţ va fi amplificat de acest tranzit şi vei putea beneficia cu uşurinţă de inspiraţia şi creativitatea sa, atuurile principale ale lui Neptun. Credinţa în propria ta persoana va fi în creştere, vei simţi că te afli în legătură spirituală cu universul.

Neptun ar putea sa aducă magia in ceea ce priveste creativitatea, iubirea, copiii. Întâlnirea cu dragostea vieţii tale s-ar putea produce chiar în acest an, când o persoană nouă ar putea să intre în viaţa ta- domeniul dragostei ar putea aduce promisiuni extraordinare.

Însă Neptun guvernează nu numai spiritualitatea ci şi iluziile, fanteziile nerealiste, astfel încât este nevoie de multă precauţie în chestiunile sentimentale, să fii atent la tendinta accentuată de a idealiza persoana iubita. Mai multe despre acest tranzit poţi să citeşti în horoscopul dragostei 2023 pentru zodia Scorpion.

Schimbări profunde în gandirea Scorpionilor în 2023

Pluton se va deplasa în continuare prin zodia Capricorn, pe care o va traversa mulţi ani de-acum înainte, până prin 2024, şi-ţi va oferi multe lucruri la care să meditezi pe parcursul acestui an. Gândurile tale vor parcurge un proces de interiorizare. Încearcă să nu zăboveşti mai mult decât trebuie asupra lucrurilor pe care nu le poţi schimba.

Poţi, în schimb, să-l laşi pe Pluton, care este planeta ta guvernatoare, să te fortifice atât la nivel personal, cât şi la nivelul puterii de voinţă. Pluton fiind în casa a treia din horoscopul tău, se va afla în relaţie favorabilă cu zodia ta. Fiind în zona gândirii şi comunicării, această conexiune favorabilă dintre Soare şi Pluton va stimula gândirea profundă, de vreme ce te determină să pui totul sub semnul întrebării, de la convingerile adânc înrădăcinate, până la misterele vieţii şi dorinţele proprii.

Te vei adânci mai mult în subconştient şi te vei strădui să înţelegi de ce gândeşti şi acţionezi în felul în care o faci. Caută răspunsuri realiste şi acţionează pentru a îndepărta orice regrete care ar putea ieşi la suprafaţă.

Dacă ai neînţelegeri cu un frate sau alta rudă, acest an ar putea fi momentul potrivit să vă rezolvaţi problemele. Chiar şi în situaţia în care rezultatul nu schimbă nimic, vei simţi o stare de pace interioară pentru că ai făcut eforturi în acest sens.

Bani si Cariera

Scorpionii sunt sub protecţia îngerilor păzitori în a doua parte a anului

În ziua de 9 septembrie 2023 Jupiter va intra în zodia Balanţă, care în horoscopul tău reprezintă casa izolării şi a credinţei. Timp de 1 an, Jupiter te va încuraja să te concentrezi asupra celor mai intime necesităţi şi dorinţe personale, să-ţi asculţi mai mult intuiţia şi vocea lăuntrică. Acest proces de reculegere personală se va dovedi extrem de util, deoarece te va pregăti pentru sosirea lui Jupiter în zodia ta, în 2023. Până atunci norocul şi oportunităţile vor fi mai ascunse, mai puţin vizibile, întrucât Jupiter te va veghea din umbră, ca un înger păzitor şi te va salva uneori când nu credeai că mai există vreo soluţie. 

În aceste luni este bine să-ţi faci timp ca să intri în contact cu sinele interior, prin intermediul meditaţiei, de exemplu, şi să te gândeşti bine la ce vrei să obţii în viaţă, atât pe plan personal cât şi pe plan social. Atunci când Jupiter va intra în zodia Scorpion va începe un nou ciclu de 12 ani în viaţa ta iar meditaţia şi cercetarea interioară de acum vor naşte un simţ sporit al încrederii în capacităţile proprii şi-ţi vor consolida aprecierea la adresa propriei persoane.

Scorpionii au dificultăţi financiare în 2023

Dacă Jupiter îţi va aduce beneficii prin prieteni şi ascultându-ţi vocea lăuntrică, Saturn, planeta limitelor şi restricţiilor, va continua să traverseze zona ta financiară. Saturn a intrat definitiv în Săgetător în septembrie 2022 şi de atunci probabil ţi-a adus destul de multe greutăţi financiare.

Şi în anul 2023 va trebui să planifici în avans fluctuaţiile financiare, pe cât de mult posibil. Este bine să faci eforturi spre moderaţie, să încerci să economiseşti mai mult, să cheltuieşti cumpătat, să-ţi stabileşti să trăieşti în limitele unui buget şi să-ţi concentrezi atenţia asupra investiţiilor şi fondurilor de pensii.

Procedând în felul acesta ai putea preîntâmpina mai uşor efectele restrictivului Saturn.

Surprize în profesie pentru Scorpioni in 2023

În 2023 Uranus îşi continua deplasarea prin semnul Berbecului, iar schimbările neaşteptate referitoare la locul de muncă constituie o posibilitate destul de puternică, întrucât Berbecul reprezintă zodia aferentă activităţii tale zilnice din horoscop.

Foloseşte-ţi cel de-al şaselea simţ, ascultă şi observă ce se petrece în jurul tău, mai ales dacă domeniul profesional nu este atât de prosper pe cât te-ai aştepta. Este posibilă, de asemenea, o reorganizare majora la nivelul companiei sau locului tău de muncă. De asemenea, poţi decide, pur şi simplu, să mergi mai departe dacă o posibilitate de promovare este blocată sau dacă un superior îţi forţează limitele. 

Ţine minte totuşi că dacă îţi abandonezi brusc poziţia actuală s-ar putea să dureze ceva timp până vei ajunge într-una similară. O altă posibilitate cu care te-ai putea întâlni în acest an este să ai surpriza să constati că eşti concediat sau promovat, brusc, sau ar putea apărea, tot pe neaşteptate, o nouă oportunitate de angajare.

Dacă vei avea de ales în această privinţă, este bine să iei în calcul toate ramificaţiile posibile, pozitive sau negative, în procesul de luare a unei decizii. Acest aspect este unul esenţial întrucât activitatea ta profesională va continua să fie foarte instabilă şi în următorii ani, până când Uranus va ieşi din zodia Berbec şi va intra în Taur.

Este la fel de posibil ca în acest an să simţi o nevoie accentuată de a merge mai departe, de a-ţi găsi un loc de muncă mai potrivit cu abilităţile şi înzestrările tale. Provocarea va consta însă în a decide ce slujbă şi ce direcţie profesională să alegi.