Horoscop Sagetator 2023 – Dragoste, Cariera, Bani

Sagetatorii au noroc în carieră în prima jumătate a anului

În prima parte a anului, până în data de 9 septembrie 2023, Jupiter, planeta norocului, situată în Fecioară, va străluci cu putere în zona carierei tale. Prin urmare, vei beneficia de avantajele acestei planete care aduce expansiunea şi care poate determina oportunităţi norocoase, făcându-te să te numeri printre favorizaţii acestui an pe plan profesional.

Deşi ai putea fi tentat să te rezumi la această turnură a carierei plină de avantaje, cealaltă faţă a lui Jupiter te va impulsiona să faci mai mult. Jupiter este poarta de intrare spre a-ţi construi un viitor mai bun, aşa că profită de conjunctură. Vor trece douăsprezece ani până când Jupiter va intra din nou în casa carierei tale.

Săgetătorii au noroc la prieteni în a doua jumătate a anului

În ziua de 9 septembrie 2023 Jupiter va părăsi semnul Fecioarei şi va începe să străbată semnul Balanţei, unde va rămâne timp de 1 an. Pentru tine această schimbare se va resimţi în ceea ce priveşte viaţa socială şi relaţiile cu prietenii.

Norocul va interveni în viaţa ta prin intermediul altor oameni, mai ales al prietenilor. Jupiter te va ajuta să-ţi perfecţionezi abilităţile de interrelaţionare, ajutându-te să stabileşti câteva contacte foarte benefice. De asemenea, s-ar putea să-ţi doreşti să te implici într-o organizaţie, într-un club, într-un grup, în cadrul căruia să întâlneşti oameni noi. A doua jumătate a anului 2023 poate fi printre cele mai bune luni din viaţa ta în plan social.

Dragoste

Surprize în dragoste pentru Sagetator

Uranus în Berbec se va afla şi în acest an în casa a 5-a, a copiilor, creativităţii, dragostei şi relaxării. Dragostea şi copiii te pot lua prin surprindere în acest an, sau ai putea să-ţi descoperi brusc un talent creativ sau un nou hobby. Cu această planetă stranie şi surprinzătoare care se plimbă prin sectorul dragostei din horoscopul tău, este foarte probabil să ai parte de multe surprize în dragoste, inclusiv şansa de a te îndrăgosti de cineva la prima vedere.

Totuşi, Uranus va fi şi în acest an într-un aspect negativ cu Pluton, chiar daca nu va mai fi unul exact, iar gestionarea acestor energii combinate ar putea să-ţi aducă ceva dificultăţi. O relaţie cu un copil, prieten, iubit, ar putea fi oarecum stresantă pe parcursul acestui an.

Neclarităţi în viaţa de familie

Neptun îşi continua călătoria prin zodia Peşti, în casa familiei, şi va acţiona într-un plan mai intangibil. Te-ai putea simţi inspirat şi dezamăgit, creator şi deziluzionat. Toate acestea vin de la sine atunci când este vorba de Neptun, mai ales dacă în acest an va intra în relaţie directă cu Soarele tău natal.

N-ar fi rău să-ţi faci o favoare şi să investeşti mai degrabă încredere în propria persoană decât în ceilalţi. Procedând în felul acesta vei reduce riscul să manifeşti latura inferioară a lui Neptun. Chiar şi aşa, este posibil ca unul dintre membrii familiei să te dezamăgească într-un fel sau altul. Aceasta este natura umană, dar e vorba aici şi de perspectiva pe care o adopţi. Fii mai realist şi evită ispita de a pune pe cineva drag pe un soclu.

În altă ordine de idei, ar fi bine să-ţi verifici casa periodic pentru a detecta eventualele scurgeri de apă – robinete, boilere, instalaţii sanitare, etc. Este posibil să intervină o defecţiune uşor de reparat, dar la fel de posibilă este şi o inundaţie, sau chiar o scurgere de gaze.

Este necesară şi prudenţă în privinţa persoanelor pe care le angajezi pentru eventualele reparaţii sau îmbunătăţiri în casă. Asigură-te că ai verificat cu atenţie recomandările şi referinţele şi dacă intenţionezi să colaborezi cu un agent imobiliar pentru o achiziţie de profil.

 Bani si Cariera

Schimbări profunde în domeniul financiar

Acesta va fi încă un an pe care Pluton îl va petrece în Capricorn, semnul în care a intrat pentru prima dată în 2022. Dat fiind că această planetă va ocupa pentru următorii douăsprezece ani a doua ta casă din horoscop, cea a resurselor personale, nu există un moment mai potrivit decât cel din prezent pentru a manifesta seriozitate în privinţa priorităţilor financiare din viaţa ta, inclusiv consolidarea bugetului şi perspectiva pensionării.

Aspectul negativ pe care incă îl formează cu Uranus, sugerează că modul în care acţionezi acum poate duce la îmbogăţirea ta, sau la situaţia contrară, aşa că este indicat să planifici cu atenţie, să nu te grăbeşti să-ţi asumi riscuri şi să-ţi stabileşti obiective financiare realiste.

Poate ar trebui să-ţi iei un angajament faţă de tine însuţi de a trăi în limitele unui buget atent calculat şi să nu mai arunci banii pe distracţii.

Dificultăţi şi teste pentru Săgetători în 2023

Din octombrie 2022 Saturn a intrat în zodia Săgetător şi te afli într-o perioadă care probabil nu ţi se pare tocmai uşoară. Vestea rea pentru tine este că severul zodiacului, Saturn, îţi va oferi oportunitatea finală de a obţine înţelepciunea şi înţelegerea pe care le reprezintă această planetă abia la sfârşitul anului viitor, când va părăsi zodia ta şi va intra în Capricorn.

Saturn este planeta restricţiilor, blocajelor, piedicilor, muncii grele, astfel încât este destul de probabil că te vei simţi uneori frustrat atunci când progresul va fi, în cel mai bun caz, unul minimal. Situaţiile de acest gen vin de la sine atunci când este implicat Saturn.

Este necesară răbdarea şi chiar dacă ţi se va părea că viaţa ta stă pe loc, în realitate nu este deloc aşa. Ca să înţelegi acest lucru este de ajuns să compari ceea ce se întâmplă acum cu punctul în care te aflai în perioada 1986-1988, ultima dată când Saturn s-a aflat în zodia ta. Progresul pe care l-ai făcut s-ar putea să nu fie unul spectaculos şi dinamic, dar cu siguranţă este unul constant, odată cu îndeplinirea fiecărei sarcini şi odată cu fiecare realizare bine-meritată. Apreciază, aşadar, punctul în care ai ajuns!

Acesta nu este un an potrivit ca să încalci regulile, deoarece Saturn pretinde ca fiecare dintre cei aflaţi sub influenţa lui să facă ceea ce se aşteaptă de la ei. Este posibil să-ţi fie greu să ieşi cu faţa curată în urma unor abateri, chiar minore, cum ar fi urmarea unei scurtături pentru a-ţi realiza un proiect (Da, unii Săgetători chiar vor fi tentaţi să facă asta!)

Cert este că Saturn va crea imediat karmă – o repercursiune negativă instantanee – şi vei ajunge curând să-ţi regreţi acţiunile. Este un an în care trebuie să creşti, să devii mai serios în privinţa vieţii tale şi să dai dovadă de disciplină şi organizare. Numai în felul acesta vei reuşi să-ţi faci viaţa mai uşoară, fără să resimţi piedici la fiecare pas în calea ta.

În special pentru Sagetatorii născuţi în prima parte a zodiei, conjuncţia Soarelui natal cu Saturn în tranzit ar putea fi destul de împovărătoare. Însă nu ai de ales, trebuie să adopţi agenda de lucru a lui Saturn şi să înveţi mai multe despre tine de la acest profesor sever al horoscopului. Probabil cea mai mare lecţie cu caracter personal pe care ţi-o transmite Saturn constă în a te încuraja să-ţi stabileşti priorităţile în viaţă. Un obiectiv aparent simplu, însă procesul va necesita o analiză atentă a vieţii tale, atât pentru trecut, cât şi pentru viitor.

S-ar putea să resimţi deja o insatisfacţie majoră faţă de viaţa ta în general. Şi deşi ai putea să pui acest sentiment pe seama serviciului, carierei, locuinţei, familiei, prietenului, mamei, soţului/soţiei, în realitate nemulţumirea are legătură în primul rând cu tine însuţi, de fapt totul se reduce la tine, la persoana ta.

Ceea ce a funcţionat în trecut s-ar putea să nu mai funcţioneze acum, poate că priorităţile tale s-au schimbat, la fel şi dorinţele şi scopurile personale. Gândeşte-te cum îţi doreşti să arate viaţa ta, stabileşte-ţi scopuri realiste şi elaborează un plan de acţiune precis pentru a le îndeplini.