Horoscop Pesti 2023 – Dragoste, Cariera, Bani

Peştii au noroc în căsătorie în primele 8 luni ale anului

Ceilalţi oameni din viaţa ta- soţul/soţia, prietenul/prietena, colegii- sunt ceea ce vei valoriza cel mai mult în primele luni ale anului 2023. Expansivul Jupiter se va afla în continuare în casa a şaptea, a relaţiilor şi căsătoriei, până în data de 9 septembrie 2023. Acest lucru face ca primele opt luni să fie printre cele mai bune din viata ta pentru dragoste şi relaţia de cuplu.

Dacă eşti gata să avansezi o relaţie sentimentală la un nivel superior sau dacă te afli în căutarea unui partener alături de care să-ţi trăieşti viaţa, dorinţa ta s-ar putea îndeplini în aceste luni. Nici că se putea să-ţi doreşti un tranzit mai bun pentru relaţiile tale.

Peştii au noroc la bani în ultimele 4 luni ale anului

În ziua de 9 septembrie 2023 Jupiter va intra în zodia Balanţei, în casa veniturilor în comun şi a banilor obţinuţi din alte surse decât în urma propriului efort. Aşadar, banii vor fi unul dintre subiectele tale preferate în acest an. Jupiter fiind planeta oportunităţilor şi a norocului, a doua parte a anului se anunţă a fi una dintre cele mai bune din viaţa ta pe plan financiar. Posibilităţile sunt multiple, este posibil ca partenerul tău să obţină o mărire salarială semnificativă, să primeşti o moştenire, să obţii un bonus financiar important sau să faci bani grămadă printr-un noroc neaşteptat, impulsionat de ceva de genul unei investiţii sau de încercarea de a fi jucat un bilet la loterie.

Dragoste

Schimbări profunde în relaţiile de prietenie

Pluton îşi continuă şi el tranzitul îndelungat prin zodia Capricorn, unde a intrat în anul 2022. În cea de-a unsprezecea casă din horoscopul tău, această planetă micuţă, dar foarte puternică, are un impact profund asupra relaţiilor de prietenie şi vieţii tale sociale.

Tendinţa generală pe termen mai îndelungat este de a intra în contact cu oameni importanţi, foarte influenţi, dar şi cu unele persoane care dispun de capacitatea de a-ţi transforma viaţa într-un fel sau altul. Însă fiind vorba de Pluton, care în astrologie reprezintă planeta puterii, jocurile de putere şi strategiile ar putea face parte din scenariul de ansamblu.

Va trebui ca periodic să faci un pas în spate ca să te raportezi la situaţii dintr-o perspectivă obiectivă. În caz contrar, pasiunea pe care o nutreşti faţă de misiunea personală te-ar putea acapara în întregime. 

Cariera si Bani

 Responsabilităţi în carieră pentru Peşti 

Saturn îşi va continua tranzitul prin Săgetător în decursul acestui an, zodie în care a intrat în septembrie 2023. De la sosirea sa în Săgetător, a zecea casă din horoscopul tău, probabil ai simţit influenţa lui asupra carierei tale- ca şi restricţii, frustrări dar şi realizări personale.

Toate acestea îi sunt caracteristice lui Saturn, planeta care te răsplăteşte în permanenţă, cu condiţia să accepţi regulile lui. În astrologie Saturn semnifică organizarea, responsabilitatea şi siguranţa, astfel încât de când îl ai musafir în zona succesului social probabil ai devenit mai serios şi responsabil în privinţa direcţiei vieţii tale.

Saturn este şi o planetă karmică, prin intermediul căreia ţi se semnalizează repede dacă ai depăşit nişte limite. 

Deplasarea lui Saturn prin sectorul carierei tale semnifică şi o perioadă în care ai putea ajunge în top, deoarece poate constitui şi un punct culminant în carieră. Dacă simţi că încă mai ai mult de lucru pentru a-ţi îndeplini obiectivele, fă din asta o prioritate în acest an. Dacă vei fi organizat, perseverent şi vei fi dispus să munceşti din greu, Saturn te va recompensa pe măsură.

Chiar dacă răsplata nu va fi imediată, acţiunile tale vor produce rezultate în timp. Nu vei mai beneficia de o asemenea oportunitate de a avansa social în următorii douăzeci şi opt de ani, aşa că nu este indicat să iroseşti darul universului. 

Surprize financiare pentru Pesti în 2023

În 2023 Uranus îşi va continua călătoria prin Berbec, în a doua casă din horoscopul tău, cea a banilor şi resurselor personale. Situaţia ta financiară poate să fie destul de instabilă, cu schimbări bruşte, neaşteptate. Deşi Uranus poate fi şi sursa unei surprize plăcute, cum ar fi un noroc neaşteptat, de genul primirii unei moşteniri sau în urma încheierii unei poliţe de asigurare, este posibil ca acestea să reprezinte ceva mai puţin decât te-ai aştepta sau să implice o serie de condiţii speciale sau alte dificultăţi. Uranus, planeta insolitului, poate aduce cheltuieli suplimentare, dar şi şanse nesperate, şi probabil deja ai experimentat ambele posibilităţi, de când Uranus a intrat în Berbec, în 2022. Probabil deja te-ai obişnuit cu evenimentele neaşteptate şi neobişnuite pe care Uranus ţi le aduce. Veniturile obţinute vor fi instabile şi în 2023, poţi avea câştiguri surprinzătoare, bruşte, dar şi cheltuieli suplimentare în cele mai neaşteptate sau nepotrivite momente.

Pestii vor acorda mai multă atenţie laturii lor spirituale

Neptun isi continua călătoria sa îndelungată prin zodia ta, în care a intrat in 2023. Este posibil să fi trăit deja momente de credinţă, spiritualitate şi creativitate, conceptele pozitive asociate acestei planete mistice, dar poate că şi latura sa antagonică: dezamăgirea şi deziluzia.

Neptun fiind guvernatorul principal al zodiei tale şi fiind poziţionat chiar în zodia ta, te-ar putea inspira să obţii realizări importante, deoarece ai mai multă credinţă în propria persoană şi în capacităţile tale native. Iţi este intensificat cel de-al şaselea simţ şi te simţi mai aproape de persoana care eşti cu adevărat. Ar trebui însă să fii şi realist, pentru că este posibil să te laşi uşor prada iluziilor de tot felul şi să vezi lucrurile aşa cum îţi doreşti ca ele să fie, nu aşa cum sunt în realitate.

Această energie planetară îţi va alimenta şi sufletul plin de compasiune pentru ceilalţi, drept pentru care vei fi mai idealist, făcând tot ce poţi pentru a schimba în bine vieţile celor mai puţin norocoşi. Această atitudine reprezintă manifestarea superioară a influentelor lui Neptun. Dar deoarece în anul 2023 vei fi înclinat să vezi ce e mai bun în oameni, trebuie să fii deosebit de prudent faţă de cei cărora le acorzi încrederea ta. Unii poate că îţi vor spune doar ceea ce vrei tu să auzi, iar alţii poate că vor încerca să te ducă în eroare în mod deliberat.