Horoscop Leu 2023 – Dragoste, Cariera, Bani

Leii au noroc la bani în prima parte a anului

Potenţialul tău financiar primeşte un imbold puternic în 2023 datorită prezenţei lui Jupiter în Fecioară, în a doua casă solară din horoscopul Leilor, cea a finanţelor personale. În primele opt luni ale anului este posibilă o creştere salarială considerabilă sau obţinerea unei prime, precum şi ivirea unei şanse financiare care se va dovedi cu atât mai surprinzătoare cu cât va proveni dintr-o sursă neaşteptată.

Deşi vei atrage cu mai multă uşurinţă banii, te vei afla şi într-o dispoziţie de a cheltui nesăbuit. Această influentă norocoasă va dura până în ziua de 19 septembrie 2023, aşa că eşti îndemnat să-ţi stabileşti ca obiectiv mai degrabă faptul de a-ţi spori venitul net decât de a-l menţine la acelaşi nivel. Şansa de a evolua din punct de vedere financiar este un dar din partea universului care nu se cade să fie irosit de nativii Lei!

Dragoste

Dificultăţi în dragoste şi cu copiii

Saturn în Săgetător îşi continuă tranzitul prin această zodie până la mijlocul lunii decembrie 2023. Prin urmare, Saturn va fi în continuare în casa a cincea din horoscopul tău, şi va forma aspecte benefice cu zodia Leu, ceea ce face ca anul 2023 să fie unul bun pentru concentrare şi eforturi susţinute. Efectele acestui tranzit vor continua să se manifeste cu precădere asupra relaţiilor cu copii şi în ceea ce priveşte dragostea. Poate mai mult decât oricând, pentru tine iubirea va echivala cu seriozitatea, încrederea şi loialitatea.

Nu vei mai dori să-ţi pierzi vremea cu distracţii de o noapte, sau cu flirturi doar de dragul de a te juca şi de a te simţi bine. Vrei angajamente serioase, lucruri trainice şi de durată. În ceea ce priveşte exprimarea creativităţii, o idee pentru Lei ar fi să-şi găsească un hobby care nu numai să-i relaxeze şi să le ofere plăcere, dar să le ofere şi rezultate concrete. Cu Saturn, realistul zodiacului, mişcându-se prin casa creativităţii din horoscopul tău, s-ar putea să te simți limitat de aparenta lipsă de „scânteie interioară” sau de curaj, dragă Leu.

Însă, pe măsură ce Saturn se va deplasa încetişor prin acest segment din viaţa ta, vei înţelege mai bine ce te motivează, cum să-ţi exprimi creativitatea şi dragostea, într-un mod mai realist şi concret, cum să te distrezi, dar şi cum să-ţi gestionezi ego-ul leonin. 

Noroc la studii şi călătorii pe distanţe scurte, în a doua parte a anului

Pe data de 19 septembrie 2023 Jupiter va intra în zodia Balanţă şi pe măsură ce va călători prin această zodie va activa a treia casa solară din horoscopul Leilor, cea a a comunicării. Jupiter în Balanţă te va stimula mental iar acest lucru face ca a doua parte a anului să fie una ideală pentru studiu, comunicare, călătorii scurte.

Vei manifesta o dorinţă arzătoare de a fi la curent cu noutăţile, până la ultima descoperire din universul tău particular şi din lume în general. Pentru a-ţi satisface această nevoie de informare probabil vei lua în considerare posibilitatea de a urma un anumit curs, pentru divertisment sau pentru a-ţi completa educaţia şi de a-ţi perfecţiona abilităţile profesionale.

Pentru Leii care şi-au dorit mereu să fie scriitori, a doua parte a anului s-ar putea dovedi ideală pentru a face o încercare în acest sens. De asemenea, a doua jumatate a anului îţi va oferi şi posibilitatea de a stabili nenumărate contacte cu oamenii din apropiere- vecini, fraţi, surori şi alte rude. Multe din aceste persoane îţi vor purta noroc, deşi s-ar putea să nu conştientizezi acest lucru pe deplin până în 2024 sau abia peste câţiva ani.

Surprize în călătorii

Şi în 2023 Uranus în Berbec îţi va traversa casa călătoriilor şi educaţiei superioare din horoscop. De câţiva ani Uranus îţi aduce surprize, tot felul de schimbări bruşte, neprevăzute în domeniul informaţiilor, cunoaşterii, călătoriei şi filosofiei de viaţă.

Surprizele pot fi atât pozitive dar şi negative, cert este doar că această planetă a imprevizibilului te va lua prin surprindere în multe feluri. Este indicat ca Leii să se concentreze asupra posibilităţilor existente şi să depisteze oportunităţile care le vor ieşi în cale.

Ele vor apărea ca din senin şi din orice sursă posibilă: o persoană pe care ai cunoscut-o în trecut, o rudă, un prieten, cineva din străinătate, o cunoştinţă nouă sau o organizaţie. Şi fiecare dintre aceste persoane te va încuraja să faci pasul din prezent în viitor. Fii atent însă la felul în care comunici şi încearcă să opui rezistenţă la impulsul de a lua hotărâri pripite şi de a reveni asupra lor, cu regretele de rigoare. Încearcă să ai mai multă răbdare şi lasă lucrurile să evolueze în ritmul lor!

Cariera si bani

Schimbări profunde la locul de muncă

Sunt câţiva ani de când Pluton îţi traversează zona serviciului din horoscop şi o va mai face mulţi ani de-acum înainte, până prin 2024. Sigur este că la un moment dat viaţa ta profesională se va schimba spectaculos.

Este posibil chiar în acest an, sub influenţa aspectului conflictual dintre Pluton şi Uranus, chiar daca nu mai este exact, să te hotărăşti să schimbi complet sfera de acţiune. Acest an poate fi însoţit de lupte pentru putere la locul de muncă, de diverse frustrări.

Este posibil să te simţi ca şi cum ai fi fost obligat să îţi schimbi obiceiurile şi responsabilităţile profesionale, probabil ca urmare a venirii unui nou şef la conducere sau reorganizării mediului de lucru. Însă s-ar putea ca exact acesta să fie impulsul de care aveai nevoie pentru a-ţi lărgi orizontul educaţional sau pentru a-ţi relua studiile.

Schimbări profunde la locul de muncă

Sunt câţiva ani de când Pluton îţi traversează zona serviciului din horoscop şi o va mai face mulţi ani de-acum înainte, până prin 2024. Sigur este că la un moment dat viaţa ta profesională se va schimba spectaculos. Este posibil chiar în acest an, sub influenţa aspectului conflictual dintre Pluton şi Uranus, chiar daca nu mai este exact, să te hotărăşti să schimbi complet sfera de acţiune.

Acest an poate fi însoţit de lupte pentru putere la locul de muncă, de diverse frustrări. Este posibil să te simţi ca şi cum ai fi fost obligat să îţi schimbi obiceiurile şi responsabilităţile profesionale, probabil ca urmare a venirii unui nou şef la conducere sau reorganizării mediului de lucru. Însă s-ar putea ca exact acesta să fie impulsul de care aveai nevoie pentru a-ţi lărgi orizontul educaţional sau pentru a-ţi relua studiile.

Confuzie în privinţa banilor

Neptun, această planetă inspiratională, este în continuare în Peşti şi îţi poate deschide perspective noi, indefinibile, provocându-te să acţionezi pe baza instinctului şi a încrederii.

În cadrul acestui proces vei descoperi o dimensiune cu totul nouă a propriei persoane, dar şi forţa vocii lăuntrice. Însă fiind poziţionat într-o zonă financiară, trebuie să fii precaut la deciziile financiare majore, inclusiv la deciziile legate de credite, împrumuturi şi orice ţi-ar putea pune în pericol fondurile.

Neptun semnifică autoiluzionarea şi confuzia, dar şi intuiţia, creativitatea, credinţa şi revelaţia. Provocarea căreia trebuie să-i faci faţă constă în a exploata plusurile lui Neptun pentru a înmulţi zerourile din coada sumei de cont, în timp ce încerci să tragi pe sfoară aspectele cele mai puţin favorabile.

Într-un plan diferit, Neptun te va împinge să descoperi ceea ce valorezi cel mai mult la ceilalţi oameni, la viaţă şi la nivelul spiritual al existenţei. Atenţie însă, nu te lăsa influenţat, gândeşte pe cont propriu în loc să-i laşi pe alţii să te forţeze să le accepţi convingerile!