Horoscop Varsator 2023 – Dragoste, Cariera, Bani

Vărsătorii au noroc la bani în prima parte a anului 

Jupiter va începe anul în zodia Fecioară, în casa veniturilor în comun şi a banilor obţinuţi din alte surse decât în urma propriului efort. Prin urmare, banii vor fi unul dintre subiectele tale preferate în acest an. Jupiter este planeta oportunităţilor şi a norocului, motiv pentru care a doua parte a anului se anunţă a fi una dintre cele mai bune din viaţa ta pe plan financiar.

Posibilităţile sunt multiple, poate că partenerul tău va obţine o mărire salarială semnificativă, poate că vei obţine un bonus financiar important sau o să faci nişte bani grămadă printr-un noroc, impulsionat de ceva de genul unei investiţii sau de încercarea de a fi jucat un bilet la loterie.

Te poţi aştepta la cadouri, sprijin financiar din partea altor persoane (al partenerului de viaţă sau al unui partener de afaceri). Vei beneficia de resursele altor persoane şi de câştiguri financiare ce nu vin în urma propriului efort. Există şi posibilitatea să primeşti o moştenire iar dacă ai luat în calcul posibilitatea de a face un împrumut, este bine să îl faci până în ziua de 9 septembrie 2023.

Este un tranzit benefic şi în ceea ce priveşte viaţa sexuală. Mai multe detalii despre acest tranzit poţi citi în Horoscopul banilor 2023 pentru zodia Vărsător.

Varsatorii au noroc în călătorii în a doua parte a anului

În ziua de 9 septembrie 2023 Jupiter va pătrunde în semnul Balanţei, pe care îl va traversa timp de 1 an. O dată la 12 ani te bucuri de prezenţa Marelui Benefic, Jupiter, în zona pe care o guvernează – călătorii, străinătate, educaţie superioară- oferindu-ţi noroc şi oportunităţi în acest sector al vieţii tale. Jupiter te va ajuta să-ţi lărgeşti orizonturile, te va face să-ţi doreşti să te dezvolţi dincolo de limitele actuale şi să acumulezi mai multă cunoaştere.

În a doua parte a anului norocul tău va avea legătură cu educaţia, străinătatea, călătoriile, mai ales în ceea ce priveşte călătoriile care sunt la mare distanţă de casă. În cazul tău se poate spune că în a doua parte a anului 2023 ar fi bine să te duci să-ţi cauţi norocul în lume, pentru că, cel mai probabil, este pe undeva departe de locul în care te afli acum.

Însă influenţa lui Jupiter se extinde dincolo de sfera călătoriilor. El îţi va stimula curiozitatea şi te va motiva să asimilezi noi cunoştinţe şi să cercetezi alte culturi şi stiluri de viaţă. În ultimele patru luni ale anului Universul te încurajează să faci ceea ce ştii cel mai bine, să te aventurezi în necunoscut, să experimentezi şi să înveţi tot ce se poate prin lărgirea orizontului mental.

Poţi să iei în considerare, de exemplu, varianta de a urma un curs, să înveţi o limbă străină, să-ţi deschizi mintea către puncte de vedere diferite. Pe măsură ce vei face toate aceste lucruri, vei pătrunde mai adânc în sfera cunoaşterii. Ceea ce vei câştiga de pe urma acestor experienţe va reprezenta o experienţă deloc neglijabilă pentru cariera ta, începând cu luna august 2023.

Surprize în călătorii în acest an pentru Varsatori

Guvernatorul zodiei tale, Uranus, continua să se deplaseze prin semnul Berbecului, în zona comunicării din horoscopul tău solar. Uranus va atrage după sine o serie de oportunităţi şi revelaţii. Ascultă-ţi cel de-al şaselea simţ şi ceea ce au de spus oamenii. Sursa cea mai neverosimilă ar putea genera o trezire interioară care îţi va deschide noi perspective personale, financiare şi profesionale. Vei avea parte, de asemenea, de un an plin de idei creatoare, inedite, dacă îţi vei descătuşa curiozitatea şi îţi vei permite să laşi mintea să hoinărească în alte direcţii.

Este pur şi simplu o chestiune de a privi lucrurile dintr-o perspectivă diferită şi de a urma apoi un traseu în direcţia unei soluţii novatoare. Într-un plan mai practic, este recomandat ca în 2023 să fii mai atent cu ceea ce spui sau scrii şi, de asemenea, atunci când te afli la volan. Ai putea avea o tendinţă accentuată de a reacţiona cu uşurinţă înainte de a te gândi, sau de a-ţi asuma un risc în trafic, atunci când eşti foarte grăbit. Pot apărea condiţii provocatoare, întârzieri, pierderea bagajelor sau diverse anulări ale unor evenimente.

Dragoste

Varsatorii au dificultăţi cu prietenii

Saturn, unul dintre guvernatorii zodiei tale, îşi va petrece anul în zodia Săgetător, pe care o traversează din septembrie 2023. Cunoscut drept „stăpân al karmei” si fiind poziţionat în casa prietenilor din horoscopul tău, fiecare persoană care va intra în viaţa ta în acest an va avea un scop care depăşeşte simpla socializare, iar unele persoane se vor dovedi chiar a fi nişte contacte utile în cadrul carierei.

Dacă se va întâmpla acest lucru, îţi vei da seama că ai stabilit o legătură karmică prin faptul că se va manifesta o atracţie instantanee, fără ca aceasta să aibă neapărat un caracter pozitiv. De fapt, s-ar putea ca la început să simţi o antipatie puternică tocmai faţă de acea persoană care îţi poate face cel mai mare bine şi care îţi poate da o lecţie de viaţă foarte utilă. 

Te afli într-o perioadă în care ai tendinţa să fii mai serios în ceea ce priveşte prietenia şi viaţa socială. 2023 ar putea reprezenta un an în care vor fi testate relaţiile de prietenie şi doar cele care au profunzime, care sunt bazate pe încredere, respect şi loialitate vor reuşi să supravieţuiască. De asemenea, în acest an va trebui să-ţi asumi responsabilitatea în ceea ce-i priveşte pe prietenii tăi şi să dai dovadă de mai mult realism în ceea ce-i priveşte.

Bani si cariera

Risc de înşelăciuni financiare pentru Varsator în acest an

Neptun se va afla şi în acest an în sectorul finanţelor şi a veniturilor obţinute în urma propriului efort, şi va avea un efect asupra resurselor personale, veniturilor şi cheltuielilor. Este recomandat ca Vărsătorii să fie foarte atenţi şi în acest an în ceea ce priveşte chestiunile financiare, la afacerile pe care le fac, pentru că Neptun nu este doar planeta spiritualităţii, ci şi planeta înşelăciunii. Prin urmare există riscul să te întâlneşti cu promisiuni deşarte. Este indicat să ceri sfatul experţilor şi să nu iei de bună părerea nimănui. Iar dacă o înţelegere ţi se pare prea bună pentru a fi adevărată, probabil că aşa şi este. Mai multe detalii despre acest tranzit poţi citi în Horoscopul banilor 2023 pentru zodia Vărsător.

Schimbări profunde în viaţa Varsatorului în 2023

Şi în 2023 subconştientul tău este activat, sub influenţa directă a lui Pluton care îţi străbate zona subconştientului din horoscop. Sunt câţiva ani de când Pluton scoate la suprafaţă evenimente pe care le-ai uitat demult sau te face să conştientizezi că oamenii nu sunt de multe ori ceea ce par a fi.

Pluton te încurajează să îţi cercetezi personalitatea ascunsă, în căutarea unor răspunsuri, pentru a beneficia de o nouă perspectivă asupra aspectelor care te motivează sau care te trag înapoi. Pluton te va îndemna şi în acest an să faci loc noului în viaţa ta, dând la o parte vechiul care are efecte distructive asupra vieţii tale.

Eşti susţinut astral pentru a te debarasa de obiceiurile proaste care se repercutează în mod negativ asupra vieţii tale şi în mod special asupra sănătăţii.