Cum saruti in functie de zodie

Distribuie :

Fiecare semn zodiacal are propriul mod unic de a săruta, de la pupici timizi la un sărutări pasionale. 

Unele semne sunt pasionale, în timp ce altele abordează intimitatea într-un mod metodic sau mecanic.

Fiecare zodie are ideea lui despre un sărut perfect. 

Am clasat semnele zodiacale cărora le place cel mai mult să fie sărutați, până la cei care ar putea fi mai timizi in ale sărutului.

Berbec

Berbecii sunt impulsivi si pasionali. Nu te aștepta ca un Berbec să se conformeze regulilor tale. Dacă isi doreste foarte mult sa isi sarute partenera, nu va conta dacă gătiți, lucrați sau chiar luați cina. Le place elementul surpriză și asta ii face si mai atragatori.

Saruturile lor sunt pasionale, intense si uimitoare, sunt experti la saruturile frantuzesti

Taur

Taurii sunt senzuali, fideli si pasionali. Cei nascuti in aceasta zodie au simțul tactil si simțul olfactiv puternic dezvoltate, astfel incat este suficientă o atingere ușoară sau un parfum seducator pentru a le trezi pasiunea.Taurii dau pupici delicati și dulci înainte de a da un sărut mai tandru și mai lung.

Gemeni

Sărutările ușoare și tandre sunt specifice celor din zodia Gemeni. Cu o sclipire plina de pasiune în ochi, Gemenii dau sarutari care te vor lăsa fără cuvinte. Între săruturi, Gemenii vor clipi ușor din gene, vor chicoti și vor zâmbi de bucurie în timp ce se vor înroși. 

Rac

Oamenii născuți în zodia Rac sunt niște romantici innascuti, guvernati de Luna. Ei sunt sensibili și interiorizati din fire. Sarutul Racului începe ușor cu atingeri delicate și este cald și delicat.

Leu

Leilor le place sa fie mereu in centrul atentiei  si au o fire plina de energie, de aceea isi vor arata afectiunea si isi vor saruta partenerii mai mult cand sunt inconjurati de alți oameni.

Sarutul Leului este plin de pasiune si delicatețe, iar sarutarile lor sunt gesturi făcute din toata inima.

Fecioara

Fire organizata si rabdatoare, Fecioara asteapta momentele cele mai bune, o atmosfera romantica si plina de rafinament pentru a-si putea saruta iubita/iubitul.

Balanta

Cei născuți în zodia Balantei sunt sarmanti și carismatici, iubesc și sărută cu pasiune. Se poate spune că ei au romantismul in sange. Ei sunt foarte dedicati si sunt gata sa le faca oricand pe plac persoanelor iubite.

Scorpion

Scorpionii sunt dornici sa isi sarute partenera oriunde, în orice cadru și în orice moment, chiar și atunci când acestea se așteaptă mai puțin. 

Chiar și cel mai obișnuit sărut al Scorpionului este o explozie de emoții. 

Sagetator

Săgetătorul este un semn aventuros, la fel și sărutările lor. Le place să încerce lucruri noi, să schimbe tehnici și le place să intre în asta. Asigură-te că folosești o mulțime de varietate în săruturi și îi vei câștiga.

Săgetătorilor le place să trăiască într-o continua aventură. Ei se bucură de provocări și emoții, așa că sarutarile lor stimulează la maximum toate emoțiile partenerului lor. 

Le place să sărute cu creativitate și pasiune, dar au nevoie și de cealaltă persoană să facă la fel sau altfel se plictisesc ușor.

Capricorn

Capricornii nu sunt spontani și nici foarte pasionali cand sărută, însă atingerea lor este rafinata si sexy, fără strop de vulgaritate. Nu vă fie teamă să-i duceți la o întâlnire romantică sub stele pentru a asigura atmosfera perfectă, apoi îi sărutați încet, nu prea pasional.

Varsator 

Cei din zodia Varsator sunt diferiti fata de celellate semne zodiacale. Ei sunt spontani si profita la maximum de fiecare moment trăind cu intensitate, astfel încât săruturile lor intense, oferind mereu varietate partenerului.

Pesti

Pestii sunt o zodie empatica si dornica de afectiune, iar atunci cand saruta, aceste sentimente se fac simțite. Un sarut lent și afectuos este specific acestei zodii, urmat de o imbratisare, pentru o apropiere si mai puternica.