Cum isi arata zodiile furia

Distribuie :

Toată lumea se enervează din când în când; noi, ca oameni, nu putem să nu ne pierdem cumpătul sau răbdarea din când în când. Poate că anumite lucruri ne enervează, cum ar fi atunci când cineva discuta despre subiecte delicate sau te tachinează despre ceva pentru care te simți jenat sau rănit. 

Astăzi vom arunca o privire asupra modului în care fiecare dintre semnele zodiacale își gestionează frustrările! 

Berbec

Fiind unul dintre cele trei semne de foc, Berbecul se infurie foarte usor. Ei traiesc viata cu pasiune si devin frustrați când cineva sau ceva le sta în cale. Chiar daca Berbecul posedă o mulțime de calități grozave, partea lui manioasa poate ieși la iveala cand lucrurile nu merg asa cum ar vrea el.

Taur

Taurii sunt în general tăcuti si isi controleaza foarte bine emotiile. Este dificil să prezica cineva ce ii va supăra, așa că atunci când îsi pierd calmul, oamenii nu știu cum să reacționeze.

În general, se supără când este acuzat pe nedrept de altcineva ca a facut ceva gresit. De asemenea, Taurii sunt persoane foarte razbunatoare.

Gemeni

În ceea ce privește furia, majoritatea celor din zodia Gemeni nu au un temperament aprins. Atunci cand ii supara ceva, isi vor exprima nemultumirea intr-un mod diplomat.

Gemenilor nu le plac oamenii care încerca să-i controleze, așa că cine nu incearac acest lucru nu va avea parte de rabufniri furioase din partea acestora.

Rac

Când Racul se enervează, mai întâi isi exprima supararea îmbufnându-se, apoi (dacă nimeni nu s-a prins) apoi treca la o atitudine pasiv-agresiva, înainte de a te retrage complet în carapacea lui.

Dacă încă nu primește ceea ce are nevoie, furia lor tăcută se va transforma în plâns. Fiecare emoție reținută și situatie nerezolvata din trecut se vor transforma furtuni de furie. 

Leu

Leii au un temperament puternic și, ca semn de foc se infurie repede.

Au temperamentul unui copil, așa că nu vă așteptați să rezolve lucrurile într-un mod matur. S-ar putea să arunce lucruri, să țipe, să se rostogolească pe podea sau orice altceva pentru a va atrage atenția. S-ar putea chiar să spună lucruri pe care nu le cred cu adevărat.

Fecioara

Cei născuți in zodia Fecioară  nu se simt confortabil să-si exprime furia, așa incearca sa o tina sub control.

Insa mânia reprimată a Fecioarei cauzează adesea probleme digestive și de sănătate. 

De obicei, furia lor nu este legată de ceea ce se întâmplă acum, ci mai degrabă de ceva ce s-a întâmplat în trecutul îndepărtat.

Balanta

Balanța este mult mai probabil să fie mediatorii în certurile altora. Niciodată agresivi, rar își arată furia. 

Este puțin probabil sa si recunoasca măcar că sunt supărați. Ei prefera de obicei să fie singuri pentru a-și procesa gândurile și sentimentele. S-ar putea să afli ca ai supărat o Balanță doar in momentul in care nu mai vorbește cu tine. 

Scorpion

Dacă înfurii un Scorpion, fii atent la limbajul corpului său înainte de orice. Nu vă vor spune că sunt supărați, dar cu toatte acestea, ochii, expresiile faciale și alte semne subtile ii vor da de gol destul de ușor.

Totuși, nu vrei sa ii superi pe Scorpioni, pentru ca lor le place să se răzbune. Dacă par liniștiți, acest lucru ar trebui să vă îngrijoreze, pentru că probabil că au in cap un plan despre cum sa se razbune.

Totuși, dacă se enervează, e bine sa ii lasi sa se linisteasca si apoi sa incerci sa vorbesti cu ei despre anumite situatii.

Sagetator

Săgetătorul este guvernat de foc si se supara destul de usor. Sagetatorii devin sarcastici si folosesc des cuvinte care ii jignesc pe cei din jur.

Ei nu tolerează foarte bine trădarea și vor reactiona destul de rau in cazul in vor fi tradati.

Capricorn

Capricornul trece prin stari de furie destul de des. Le plac lucrurile făcute corect, așa că de obicei daca sunt sunt suparati, isi  exprima nemultumirea prin oftări, zgomote, mormăieli. Le vor face viata mizerabila celor care au avut proasta inspiratie sa ii enerveze.

Varsator

Varsatorii sunt de obicei destul de calmi si este greu sa ii enervezi.

Atunci cand sunt supărați, ei preferă să meargă în natură sau să meargă intr-o  călătorie lungă cu mașina , pentru a se elibera de toata energia negativa acumulata.

Cu toate acestea, dacă trebuie să facă față unor certuri, o vor face cu finețe și clasă. Nu le place să arate oamenilor emoțiile lor, așa că probabil ei vorvorbi lin și calm în orice situație dată. 

Pesti

Peștii nu se enervează foarte ușor, iar atunci cand o fac nu poartă ranchiună ci sunt dispuși sa comunice pentru a clarifica orice situatie dificila.

Totuși, atunci cand se enervează, cei din zodia Pești tind sa devină destul de dramatici.