Horoscop Septembrie 2023

Berbec ( 21 martie – 20 aprilie )

Horoscopul lunii septembrie 2023 prezice tensiuni si discutii. Spre deosebire de luna trecuta, in septembrie va merge ceva mai dificil pe plan profesional. Soarele se afla pana in ultima decada a lunii in Fecioara, in Casa dumneavoastra solara VI, a profesiei, alaturi de Saturn, si va ofera vitalitatea si energia necesara asumarii si ducerii la bun sfarsit a unor sarcini deosebite, dar si mai multa nervozitate, din pricina aspectului pe care il primeste de la Uranus.

Un prieten va poate ajuta sa iesiti din impas. Bazati-va pe sprijinul lui Jupiter, aflat in continuare in casa a X-a, a carierei, va poate oferi o sansa nesperata.

Taur (21 aprilie – 20 mai )

Numai de bine. Incontestabil, scapati din multe dintre greutatile cu care v-ati confruntat pana acum pe plan profesional. Mercur in Casa a VI-a a temei dumneavoastra natale, legata de cariera, va face mai comunicativi si mai increzatori in propriile forte, si chiar va ajuta sa gasiti idei salvatoare atunci cand toara lumea este in impas. Marte in acelasi semn va da energie si combativitate, iar Venus sansa.

In plus, Casa a X-a a temei dumneavoastra, alt sector al carierei, e ocupata doar de Neptun, care va stimuleaza inventivitatea si originalitatea. Toate micile obstacole de pana acum dispar si veti constata chiar ca dumneavoastra insiva sunteti mai putin exigent pe plan profesional.

Gemeni (21 Mai – 21 iunie )

Eforturi suplimentare. Problemele legate de serviciu va sunt cauzate de Uranus, aflata in Casa a X-a a temei dumneavoatra natale, in opozitie cu astrele care tranziteaza Fecioara, in special cu Soarele. Va simtiti mai exigent decat de obicei si actionati in consecinta, iar tactul, care de multe ori va lipseste, de data aceasta nici nu se intrezareste.

Aveti enorm de multe lucruri de facut sau va faceti singuri de treaba, iar asta se intampla in detrimentul familiei si al prietenilor. Organizati-va bine timpul, astfel incat nu doar sa multimiti pe toata lumea, ci sa va si odihniti, pentru ca altfel nu veti putea da randamentul scontat.

Rac (22 iunie – 22 iulie )

Astrele va sfatuiesc ca in septembrie 2023 sa va puneti ordine in dosare, sa rezolvati probleme administrative lasate sa treneze si sa mediati conflictele de la locul de munca. Pe de o parte Pluton, desi inca in Sagetator, un semn neutru fata de zodia dumneavoastra, va stimuleaza ambitia profesionala si dorinta de a arata ce puteti. Pe de alta parte insa fiind si mai energeci decat de obicei. 

Puteti avea parte de piedici de la cei din jur. Incercati sa nu reactionati la provocari, ba chiar sa jucati rolul mediatorului. Aveti succes in tot ce tine de destin, amenajari interioare, bricolaj.

Leu (23 iulie – 22 august )

Din 9 Septembrie, Jupiter isi reia miscarea directa in casa dumneavoastra solara a VI-a, astfel ca dispuneti de toate atuurile pentru a progresa. Daca aveti o functie de conducere, veti reusi sa ii molipsiti pe colaboratori cu entuziasmul dumneavoastra, iar rezultatele vor vorbi de la sine. Unii dintre dumneavoastra vor fi gata sa raspunda provocarilor si isi vor asuma noi responsabilitati, iar pentru implinirea acestora nu veti face nici un efort.

In plus, planetele activeaza Balanta, casa a II-a a temei dumneavoastra generale, ceea ce inseamna ca relatiile se vor dovedi profitabile si ca argumentele de care dispuneti va vor da castig de cauza in orice negociere.

Fecioara (23 august – 22 septembrie )

Situatia se amelioreaza, cu ajutorul Soarelui care va da un plus de vitalitate in parcurgerea corecta a etapelor proiectelor, asa cum va cere Saturn. La randul sau, Neptun se afla intr-unul dintre sectoarele legate de cariera ale temei dumneavoastra, dar acest fapt nu va aduce decat cel mult i supraincarcare cu sarcini sau responsabilitati profesionale.

In plus, situatia dumneavoastra profesionala beneficiaza si de pe urma tranzitelor lui Mercur, Venus si Marte prin casa a II-a a temei dumneavoastra generale, care va ajuta sa comunicati mai usor si sa fiti negociatori abili in chestiunile financiare.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie )

Marte si Mercur din semnul dumneavoastra isi combina influenta cu cea a lui Uranus, aflat in continuare in casa a VI-a, a serviciului, din tema dumneavoastra, astfel ca veti avea parte de multe activitati si de o atmosfera trepidanta. La locul de munca atmosfera e agreabila, iar relatiile cu colegii sunt mai degraba constructive. Exista o singura problema: din pricina lui Uranus veti fi mai pretentiosi decat de obicei, ba chiar si mai sarcastici fata de ceilalti.

Impuneti-va rabdarea si dati dovada de tact pentru a avea succes in ce intreprindeti pe plan profesional. Unii dintre nativi pot avea parte de un eveniment neprevazut care va schimba o situatie ce parea definitiva.

Scorpion (23 octombrie- 21 noiembrie )

Jupiter va sustine in aceasta luna in sectorul contractelor, comunicariii si relatiilor, si va favorizeaza in negocieri.

Saturn si Soarele in sectorul proiectelor isi unesc fortele pentru a va ajuta sa obtineti ce va doriti, in special daca incercati sa va asociati cu cineva sau daca o persoana va incredinteaza o misiune importanta. Este insa vorba de o perioada in care veti munci foarte mult, dar e bine, pentru ca va extindeti sfera de competenta, invatati sa va organizati mai bine munca si astfel atrage atentia unor persoane influente, importante pentru evolutia  dumneavoastra ulterioara.

Sagetator (22 noiembrie – 20 decembrie )

Soarele si Saturn va ajuta, insa nu va fac cadouri. Ambele astre ocupa un sector legat de ascensiunea profesionala. Soarele va asigura sansa, vitalitatea si energia necesara pentru ca dumneavoastra sa va achitati cu succes de orice sarcina profesionala, insa raporturile ierarhice vor fi adesea tensionate, si va trebui sa va luptati pentru a obtine ce vreti.

Totusi, aceleasi astre va ajuta sa va dezvoltati autocontrolul, astfel ca, indiferent ca nu va simtiti motivati, faceti ce trebuie. O noua orientare profesionala prinde contur.

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie )

Va fi foarte bine, daca nu raspundeti la critici. Casa solara a X-a, a nativilor Capricorn este in aceasta luna ocupata de Marte, Venus si Mercur. Casa a X-a este legata de serviciu, cariera si ambitii profesionale, asa ca Marte v-ar putea face sa nu suportati cum trebuie criticile si sa nu va insusiti partea lor constructiva. Totusi, dat fiind ca venus tranziteaz acelasi sector al vietii dumneavoastra legat de cariera, impactul negativ al lui Marte va fi diminuat.

Cu ajutorul lui Mercur veti reusi sa rezolvati prin dialog toate neintelegerile, desi amanarile de tot soiul nu vor lipsi si, in consecinta, nici enervarile.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie )

Va fi o perioada mai usoara, care va va permite si destul timp liber, de adaptare la noile sarcini. Daca aveti un program care nu depinde de condica, profitati de perioadele de ragaz pentru a va gandi cum sa va organizati mai bine astfel ca atunci cand sarcinile se vor inmulti sa dati randament  maxim.

Unii dintre nativi pot hotara sa concentreze munca intr-o perioada de timp mai mica, altii vor cauta sa munceasca mai putin. oricum, daca va ramane destul timp liber, faceti o investitie in dumneavoastra insiva: calatoriti. Marte, Mercur si Venus tranziteaza un sector al calatoriilor si va veti intoarce remontati.

Pesti (19 februarie – 20 martie )

Prudenta. Pluton stationeaza intr-unul dintre sectoarele vietii profesionale ale nativilor Pesti, insa zodia dumneavoastra primeste aspecte tensionate de la Saturn si Soare, in tranzit prin Fecioara. Sunt posibile unele blocaje si amanari in activitatea profesionala, insa minore.

De asemenea, se prea poate ca atitudinea colegilor fata de initiativele dumneavoastra sa va irite. Incercati sa va pastrati calmul si sa puneti lucrurile in ordine, cu blandete si tact. Daca nu, aveti rabdare, ca problemele, se vor rezolva mai ales daca va aratati dispusi sa faceti compromisuri si sa renuntati la atitudinea intransigenta.

Vezi si horoscopul pentru luna: