Horoscop Luna Aprilie 2023

Berbec

Climat senzational. Casa a VI-a a temei dumneavoastra, legata de profesie este ocupata in continuare de Saturn, dar pana pe 19 aprilie si de Marte, si din 7 pana pe 29 de Venus si Mercur, ceea ce arata ca la serviciu lucrurile se accelereaza.

Apar multe provocari carora le faceti fata cu brio. In plus, dupa 23 aceasta casa va fi sub influenta directa a Soarelui. La locul de munca va intelegeti bine cu colegii, cu conditia sa nu aveti o atitudine exagerat de critica. Daca aveti concediu in august, ar fi bine sa nu calatoriti pe distante mari.

Taur (21 aprilie – 20 mai)

Prima parte a lunii va fi mai usoara pe plan profesional pentru nativii Taur.  Daca nu aveti concediu si daca trebuie sa mergeti la serviciu, nu aveti niciun motiv sa regretati. Cerul e perfect degajat in aceasta privinta si aveti sansa sa va consolidati pozitia fara a depune prea multe eforturi.

Dupa aceasta data insa, marte ajunge intr-un sector legat de profesie a temei dumneavoastra generale, in Balanta, casa a VI-a, iar starea dumneavoastra de nervozitate poate creea neintelegeri cu colegii sau superiorii.  Ar fi de preferat sa nu incercati sa iesiti in evidenta cu nimic, sa va achitati de sarcinile profesionale cu calm si meticulozitate. Perioada e favorabila mai degraba relaxarii, decat muncii sustinute, iar un proiect tratat cu superficialitate va poate aduce reprosuri si chiar sanctiuni.

Gemeni (21 Mai – 21 iunie)

Va puteti bizui in continuare pe sprijinul lui Uranus, a carui influenta benefica se va simti din plin pe plan profesional, chiar daca din cand in cand aspectele pe care le primeste de la planetele aflate in Fecioara, in opozitie cu el, pot fi destul de contradictorii. Uranus este in continuare in Casa a zecea , a Pestilor, tot un semn Neptunian.

De asemenea, este o prezenta benefica, intrucat energia data de planeta guvernatoarea Varsatorului va spori abilitatile native de comunicare ale Gemenilor si totodata capacitatea de analizare si rationalizare. Exista astfel de sanse de promovare in cariera si, per ansamblu, relatiile profesionale intra intr-o perioada armonioasa, cand tot ce veti dori se va realiza. Concentrati-va originalitatea in cautarea celor mai buna idei pentru a va rezolva problemele.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Ajutorul marelui Benefic.Din fericire, Jupiter  se afla intr-un semn cu care sinteti compatibil. Aceasta planeta  a norocului va protejeaza exact in momentul in care un alt astru incearca sa va destabilizeze.

Pluton, in Casa dumneavoastra solara VI, a profesiei, este retrograd si e posibil ca o parte din proiectele dumneavoastra sa fie blocate temporar. Insa, cu stapanul sansei de partea dumneavoastra, nu trebuie sa va asteptati la nimic grav. Totusi, mai exista riscul unor tensiuni neprevazute si al unor obstacole pe care le veti depasi cu calm si rabdare.

Leu (23 iulie – 22 august)

Jupiter ocupa in continuare casa a VI-a a temei dumneavoastra generale, sector al muncii si sanatatii, dar miscarea sa este aparent retrograda in aceasta luna, ceea ce inseamna ca puteti avea de infruntat mici probleme la serviciu. Va asteapta  o multime de responsabilitati, dar cum ambitia este in crestere de care dati dovada si cu eforturi, veti reusi in ce va propuneti.

Aveti si un aliat, in casa sinelui, care va accentueaza motivatia si eficienta, eliberandu-va de stresul inutil. Sefii va vor aprecia , iar lucrul acesta inseamna mult pentru dumneavoastra. Gestionati-va bine timpul si inconjurati-va de colaboratori eficienti, e calea cea mai sigura de a va optimiza performantele.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Obstacole neprevazute. Neputun se afla in Casa a VI-a a temei dumneavoastra, sectorul profesiei si primeste un aspect nefavorabil de la Soare. Va veti vedea nevoit sa acceptati noi responsabilitati, iar daca nu va aflati in concediu veti crede ca sinteti singurul om care munceste acolo, de vreme ce aveti atitea probleme de rezolvat.

Chiar daca Uranus, intr-un semn compatibil cu dumneavoastra, va atenua putin incordarea de la locul de munca si va va ajuta sa sperati inca intr-un succes care sa va aduca o marire de salariu, nu august este momentul sa o primiti, chiar daca vi se fac promisiuni in acest sens. Invidia colegilor si vorbele rele pe care le auziti va pot demoraliza, asa ca e mai bine sa nu le dati atentie.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Ambitii incununate de succes. Desigur, daca sinteti in concediu, numai la problemele profesionale nu va este gindul. Totusi, daca va aflati la serviciu, pana pe 11-12 sinteti sub influenta unor planete foarte puternice care se afla in Casa a XI-a a temei dumneavoastra natale a proiectelor.

Este vorba de Venus, planeta care va guverneaza semnul, de Soare, astrul vitalitatii, si de Mercur, astrul comunicarii, si ambele va stimuleaza dorinta de a reusi. Nu ezitati sa va aratati competenta si eficienta, aveti numai de cistigat.

Scorpion (23 octombrie- 21 noiembrie)

Aceia dintre dumneavoastra care sint plecati in concediu nu au ce va regrete. Daca lucrati, e posibil sa va simtiti deceptionati la locul de munca, fie din pricina superiorilor, fie din pricina colegilor. Moralul dumneavoastra va fi destul de afectat, pentru ca va veti simti atacati in orgoliu.

Ar trebui sa nu va pese, sa nu lasati sa va macine increderea in fortele proprii. Aveti toata sustinerea lui Jupiter si a lui Saturn, care va vor ajuta sa demarati un proiect important. La finalul perioadei, cu ajutorul lui Marte, veti avea toata energia necesara pentru a merge pina-n pinzele albe ca sa obtineti ce va doriti.

Sagetator (22 noiembrie – 20 decembrie)

Nici vorba de inertie. Marte, plus Mercur si Venus o buna parte din luna in tranzit prin casa a X-a  a temei dumneavoastra generale, sector al carierei si ambitiei profesionale va influenteaza in mod major. Nu va lasati descurajati de nici un obstacol, iar evolutia dumneavoastra profesionala va fi apreciata de colegi si superior. Blocajele si frustrarile sint deja de domeniul trecutului.

Lasati lucrurile sa se aseze, fara sa incercati insa sale grabiti. Daca aveti concediu in aceasta perioada, relaxati-va fara probleme, uitati de grijile obisnuite si cheltuiti-va plusul de energie facind sport sau drumeti.

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Jupiter va sustine in continuare.  Casa  solara I a nativilor Capricorn este si in aceasta luna ocupata de Jupiter care vegheaza asupra reusitei dumneavoastra, pe toate planurile. Miscarea sa este aparent retrograda, astfel ca exista riscul unor blocaje, al unor intirzieri pe care nu aveti rabdarea sa le suportati. Sinteti frustrati si singura posibilitate de a nu actiona pripit si de a lua decizii pe care mai tirziu sa le regretati este sa va pastrati calmul si sa analizati obiectiv situatia.

Ginditi-va bine inainte de a lua orice fel de hotarare. Daca nu va pripiti, traversati destul de usor aceste citeva zile mai tensionate de la inceputul perioadei. Dupa data 10 aprilie va puteti bucura, pentru ca Venus si Marte in fecioara, alaturi de Saturn, va dau nocorul si energia de care aveti nevoie pentru a realiza un proiect.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Unele amanari si blocaje pot aparea oricând. Unul dintre sectoarele temei dumneavoastra legat de ambitiile profesionale e ocupat de Pluton, in continuare retrograd, iar aceasta formează un aspect dizarmonic cu Soarele in tranzit prin leu.

E vorba însă de probleme minore, pe care veti reusi sa le depasiti, cu conditia sa va achitati conștiincios si cu responsabilitate de sarcinile care vi se incredinteaza. Superficialitatea este cea pedepsită in aceasta luna, deci adoptati politica pasilor marunti si nu va ingrijorati daca lucrurile pe care vi le-ati propus nu devin rapid realitate. E timp  pentru toate.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Aveți răbdare, incet-incet obstacolele dispar. Casa a X-a a temei dumneavoastra, unul dintre sectoarele temei dumneavoastra legate de cariera, e in continuare ocupată de Pluton, in continuare avand o mișcare aparent retrogradă. Celălalt sector este însă dominat de Soare si Mercur.

E o configuratie delicata, ale carui influente vor fi resimtite de toata durata lunii, iar daca soarele va da ghes sa actionati. Pluton va obliga sa faceți pași mici in directia dorita, tinind cont de toate greutatile. Este posibil sa aveti neplaceri cu colegii de serviciu, in special din pricina birfelor si invidiei acestora. Încercați sa nu puneti la suflet. Nu uitati ca Jupiter, planeta norocului, e de partea dumneavoastra, iat toate dificultatile isi vor gasi si solutia.

Vezi si horoscopul pentru luna: