Horoscop Varsator Decembrie 2022

Cum va fi luna decembrie 2022 pentru Varsator?

Conform horoscopul lunii decembrie 2022, cei nascuti in zodia varsatorului se indreapta in spre tot felul de situatii deosebite, grandioase, sau in spre afaceri mari, cu risc mare, ori care promit sa aduca roade importante. Va puteti invartii pe langa oameni puternici, persoane influente sau care intr-un oarecare fel se ofera sa va sprijine in plan profesional.

In decembrie anul acesta, e posibil sa fiti putin nedumiriti in ceea ce priveste aceasta schimbare, sau sa va mirati ca tocmai voi ati fost intr-un fel alesi pt acest proiect. Insa totusi, se cere o atentie marita si o analiza profunda a situatiei pt ca s-ar putea sa nu vi se dea totul de-a gata ci sa se si ceara ceva in schimbul acestui sprijin.

Daca observati ceva necurat la mijloc, a-ti face bine sa nu luati decizii pripite pt ca s-ar putea ca situatia sa dureze destul de mult si sa va aduca si oarece probleme pe langa toate aceste beneficii financiare despre care vorbeam.

E cert ca acum se anunta pt voi tot felul de avansari, sau un progres important, insa va trebui sa fiti cat se poate de atenti ca nu cumva sa se apeleze la voi cu tot felul de ganduri sau intentii incorecte. In rest, luna Septembrie poate fi destul de banala, deoarece nu se anunta schimbari importante in celelalte planuri. Cel profesional va prima in fata lor, astfel ca nu prea veti avea voi timp de altfel de probleme.

Cum este restul anul 2022 pentru Varsator

Varsatorii sunt atrasi de spiritualitate, de filosofie, religie, cunoastere esoterica. Foarte multi vor excela in acest domeniu sau isi vor cauta rostul in viata folosindu-se de informatii noi, de cunoasterea subtila. Cei ce nu au asemenea ganduri, pot sa se ocupe mai mult de partea sentimentala a vietii. Ar trebui sa nu mai piarda timpul si sa se uite in jur pt ca au ce vedea. Varsatorii vor avea vise, sperante si ganduri ce duc la fantezii insa greu le e sa puna in practica, sa treaca la fapte. De data aceasta nu vor mai cauta pe cel care il respinge si sa se incapataneze ca pe acela il vrea ci vor cauta ca sentimentele sa le fie impartasite. Sunt multi cei ce cauta iubirea in ochii dvs dar veti fi foarte exigenti pana sa va daruiti cu totul. Veti avea de ales dar toate astea se vor intampla treptat. Cei ce au un partener stabil pot sa aduca vorba de casatorie. Ceilalti isi vor continua cautarile si poate anul acesta vor cunoaste o persoana alaturi de care va petrece ani buni.

Cei casatoriti nu prea au probleme decat cele ce tin de casa, de schimbari, de curatenie, de bani, ca toate cuplurile. Nu exista evenimente majore decat privind lucrurile prin prisma lipsei de timp. Timpul este cel care va desparte in marea majoritate de familie. Cei ce totusi isi petrec mai mult timp pe langa casa, vor avea multe de facut, ma refer la munca de pe langa casa. Mai in spre toamna (luna septembrie mai exact) isi vor face griji cu privire la o persoana draga din familie care e bolnava ori are probleme grave iar la iarna sarbatoarea aduce cu sine liniste, pace si armonie in familie si in afara ei, deoarece prietenii nu vor lipsii de la petrecere.

Vor avea Varsatorii noroc la bani in 2022?

Prima jumatate a anului 2022 arata foarte bine din punct de vedere profesional si financiar. La inceput aveti ceva probleme de rezolvat insa dupa ceea va veti preocupa de a va pune la punct in acest domeniu. Cei ce lucreaza in domeniul educational, cei ce au preocupari artistice, vor cunoaste o perioada benefica tot in prima jumatate a anului. Cei ce studiaza sunt foarte avantajati asa ca nu apar probleme legate de examene. 

A doua jumatate a anului nu arata prea bine. Vor exista fluctuatii intre bine si rau la locul de munca iar inevitabilul se va produce, va trebui sa apelati la ajutor. Asta nu va place deoarece libertatea de miscare este esentiala pt bunastarea dvs. Din pacate veti apela la cunostinte si veti ramane dator. Asta nu inseamna ca toate vor merge stramb ci doar apar mai multe blocaje pe care le veti depasi numai cu vointa si lasand de o parte mandria de a face totul singur. Intuitia va va ajuta si ea sa ajungeti in varful ierarhiei profesionale dar numai dupa ce va rezolvati problemele ce au inceput inca de anul trecut.