Despre Mine

Distribuie :

Sunt Raluca Chelariu, economist, pasionată de astrologie și de tot ceea ce oamenii numesc „paranormal”. Contactul cu astrologia și cărțile de „specialitate paranormală” a avut loc imediat după ’89. Am fost un autodidact până la primul curs de astrologie la care am participat în anul 2000.


Am perfectionat metodele de analiză astrologică în sensul descifrării personalității și a psihicului uman, în vederea identificării și folosirii potențialului nativ, pentru că din experiența mea am constatat că cel mai valoros ajutor pentru o ființă umană este să-l ghidezi astfel încât să se cunoască mai bine pe sine însuși pentru a se poate ajuta.

Am înțeles și am experimentat ceea ce consider a fi esența teoriilor de dezvoltare personală, și anume că, indiferent de calea pe care alegem să o parcurgem în viață, motorul tuturor acțiunilor noastre și generatorul oricărui rezultat este gândirea noastră.

Beneficiile profesiei mele

În calitate de consilier astrologic, îmi place să ofer sfaturi și să descopăr cât mai multe tipologii de oameni prin intermediul astrelor. De obicei, le deschid calea spre autocunoaștere celor care vin la mine. Îi ajut să descopere detalii de bază despre personalitatea lor și, implicit, despre principiile care le guvernează existența.


Pentru a fi un bun astrolog, trebuie să citești, să fii mereu informat, să înțelegi fiziologia umană, să știi să asculți vocea Pământului și a Universului, ei să combini și să interpretezi aceste date.

Organizez cu regularitate ateliere de astrologie, destinate publicului larg, atât pentru popularizarea cunoștințelor astrologice, cât și pentru a lucra cu acesta, pentru dezvoltare personală. Dacă doriți să lucrăm împreună, ne întâlnim pe pagina de Contact.