Încarcă acum
×

21 septembrie – ce zodie esti?

Distribuie :

21 septembrie este zodia Balanță sau zodia Fecioară?

21 septembrie este o dată cu o poziție interesantă în calendarul astrologic, deoarece poate fi interpretată în două feluri diferite în funcție de sistemul zodiacal folosit.

În sistemul astrologic occidental, 21 septembrie cade în perioada de tranziție între zodia Fecioară și zodia Balanță. În general, se consideră că această dată corespunde zodiei Balanță, dar dacă cineva s-a născut la începutul zilei, înainte de ora 7:30 dimineața (ora locală), atunci ar fi considerat a fi născut în zodia Fecioară.

Pe de altă parte, în astrologia vedică, sistemul zodiacal tradițional din India, 21 septembrie este asociată exclusiv cu zodia Fecioară, deoarece în acest sistem, perioada de tranziție între zodii este diferită față de cea din astrologia occidentală.

Personalitatea celor nascuti pe 21 septembrie

Dacă te-ai născut pe data de 21 septembrie, zodia ta este Fecioara și ești sub guvernarea planetelor Mercur și Jupiter.

Ești o persoană plină de energie, optimism și entuziasm. Chiar și atunci când întâmpini eșecuri, nu te descurajezi și ești bucuros că ai învățat ceva nou. În general, nimic nu te poate opri în drumul tău spre atingerea obiectivelor tale.

Cu toate acestea, atunci când ești sub presiunea stresului, ai tendința de a-ți arăta latura întunecată. Nu îți place să pierzi, nu ești ușor de învins și îți este greu să îți recunoști greșelile. Îți recomandăm să te îndrepți spre o carieră care îți fructifică abilitățile creative și să cauți împlinire spirituală, moralitate și modestie.

Fii atent să nu cazi pradă lenei, soluțiilor ușoare și rasfatului, deoarece acestea ar putea afecta realizarea obiectivelor tale.

Te-ar putea interesa si :  20 Martie - Ce zodie esti?

Culoarea ta norocoasă este galbenul, iar pietrele tale norocoase sunt citrinul, topazul auriu și safirul galben. Zilele norocoase ale săptămânii sunt marți, joi și duminică, iar numerele tale norocoase și anii tăi de mari transformări sunt: 3, 12, 21, 30, 39, 48, 57, 66 și 75.

Născut intre zodiile Fecioara si Balanta : argumente pro și contra

Născut între zodiile Fecioară și Balanță, ai un set unic de trăsături și caracteristici care pot fi considerate atât avantaje, cât și dezavantaje, în funcție de circumstanțe și context. Iată câteva argumente pro și contra:

Argumente PRO:Ai un echilibru natural și o abilitate de a judeca rațional și echitabil, datorită influenței semnului Balanță.

Ești atent la detalii și metodic în abordarea sarcinilor, având o mare capacitate de concentrare, datorită influenței semnului Fecioară.

Ești o persoană cooperantă și diplomatică, având abilitatea de a găsi soluții echitabile în conflicte și negocieri.

Ești o persoană creativă, cu o înclinație spre artă și frumos, datorită influenței semnului Balanță.

Ești o persoană corectă și responsabilă, cu o înclinație spre perfecționism și autodisciplină, datorită influenței semnului Fecioară.

Argumente CONTRA:

Poți fi indecis și ezitant în luarea deciziilor, datorită tendinței de a analiza în detaliu fiecare opțiune și de a căuta întotdeauna o soluție perfectă.

Poți fi prea preocupat de aparențe și de impresia pe care o faci asupra celor din jur, în detrimentul nevoilor și dorințelor personale.

Poți fi rigid și inflexibil în anumite situații, datorită dorinței de a păstra un echilibru perfect și de a evita conflictele.

Poți fi prea critic și exigent cu tine însuți și cu cei din jur, datorită dorinței de a ajunge la perfecțiune și de a atinge standarde înalte.

Te-ar putea interesa si :  Cele 12 zodii ale anului, perioadele si semnificatiile lor

Poți fi uneori confuz și contradictoriu, deoarece semnele Fecioară și Balanță sunt opuse în natură și pot genera tensiuni interne.